تپههای عباس آباد را چی کسی فروخت؟!
گروه مسکن- شهردار پیشین شهر تهران با رد ادعای فروش اراضی عباسآباد از سوی وی اظهار کرد: تپههای عباس آباد براساس طرح جامع تهران برای تجمیع ارگانهای مهم شهری در یک نقطه از سوی شهرداری تهران فروخته شد. به دنبال اعتراض اعضای شورای شهر به ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی عباس آبادمدیر عامل سازمان نوسازی اراضی عباس آباد مدیریت شهری گذشته را مسوول فروش اراضی عباس آباد عنوان کرد و گفت: اراضی عباس آباد با مصوبه شورای عالی شهرسازی با توجه به مشخصات طرح تفصیلی ساخته شده است. به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالله ملاصالحی مدیر عامل شرکت نوسازی عباس آباد تصریح کرد: برای اراضی عباسآباد قبل از انقلاب در سال ۵۲ تصمیمگیری شده بود و قرار بود این نقطه به مرکز تهران تبدیل شود.
گروه مسکن- شهردار پیشین شهر تهران با رد ادعای فروش اراضی عباسآباد از سوی وی اظهار کرد: تپههای عباس آباد براساس طرح جامع تهران برای تجمیع ارگانهای مهم شهری در یک نقطه از سوی شهرداری تهران فروخته شد. به دنبال اعتراض اعضای شورای شهر به ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی عباس آبادمدیر عامل سازمان نوسازی اراضی عباس آباد مدیریت شهری گذشته را مسوول فروش اراضی عباس آباد عنوان کرد و گفت: اراضی عباس آباد با مصوبه شورای عالی شهرسازی با توجه به مشخصات طرح تفصیلی ساخته شده است. به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالله ملاصالحی مدیر عامل شرکت نوسازی عباس آباد تصریح کرد: برای اراضی عباسآباد قبل از انقلاب در سال ۵۲ تصمیمگیری شده بود و قرار بود این نقطه به مرکز تهران تبدیل شود. او ادامه داد: در آن زمان ۱۰ الی ۱۱ هزار پلاک را آزاد کردند تا بتوانند این نقطه را به مرکز تهران تبدیل کنند.او تاکید کرد: این طرح در اوایل انقلاب متوقف شد. بعد از آن هم پروژههای دیگری از جمله ایجاد شهرک دیپلماتیک در دستور کار قرار گرفت که این موضوع هم تحقق نیافت.ملاصالحی بیان کرد: در سالهایی که کرباسچی شهردار تهران بود قرار شد این نقطه به مرکز اداری تبدیل شود و حدود ۳۰ تا ۴۰ ارگان زمین در این نقطه خریداری کرده و مجوز ساخت به آنها داده شد که بعضی از آنها فعالیت خود را آغاز کرده و برخی این کار را نکردهاند.او اضافه کرد: اما در سال ۸۴ تصویب شد که تپههای عباس آباد به ریه تنفسی شهر تبدیل شود و در سال ۸۷ نیز طرح تفصیلی برای آن در نظر گرفته شد.مدیرعامل سازمان نوسازی عباسآباد اضافه کرد: از ۴۰ ارگانی که زمینهایی در تپههای عباسآباد خریده بودند ۵ ارگان ساخت و ساز انجام داده بودند و بقیه کاری انجام نداده بودند.او افزود: شورای عالی شهرسازی مصوبه داد تا درصدی ساخت و ساز در تپههای عباسآباد با مشخصات شورا که در طرح تفصیلی دیده شده انجام شود.به گفته ملاصالحی ساختوسازها در لکههایی که در طرح تفصیلی دیده شده باید انجام شود، البته باید کاربری این ساختمانها عوض شود که تاکنون این امر رخ نداده است و باید این ساختمانها به مراکز فرهنگی و تفریحی تبدیل شود.مدیرعامل سازمان اراضی عباسآباد تأکید کرد: بزرگترین مشکل ساختمانهایی که در این محل ساخته شده است پارکینگ است او اظهار کرد: پارکینگ برای مجتمعها در نظر گرفته نشده و همین امر باعث بروز مشکلاتی برای مردم شده است.
تپههای عباس آباد را من نفروختم!
با این وجود شهردار پیشین تهران ادعای فروش اراضی عباسآباد در زمان مسوولیتش را رد کرد و گفت: قرار بود بر اساس طرح جامع تهران، عباس آباد مرکز اداری پایتخت شود؛ به همین دلیل اراضی را به سازمانها و وزارتخانهها فروختیم تا همه تجمیع شوند.غلامحسین کرباسچی، شهردار پیشین تهران در گفتوگو با خبرگزاری مهر در مورد اظهارات اخیر مدیرعامل سازمان اراضی عباس آباد تهران مبنی بر اینکه کرباسچی زمینهای عباس آباد را به ۴۰ سازمان فروخته است، گفت: اولا این اظهارات بیپایه و اساس است. دوم اینکه من زمینی را نفروخته ام بلکه شهرداری تهران فروخته است.او افزود: حقیقت ماجرا این است که در طرح جامع تهران قرار بود منطقه عباس آباد به پارک اداری و مرکزیت تهران تبدیل شود، به همین دلیل فضایی ۵۰۰ هکتاری به آن اختصاص داده شد.کرباسچی اضافه کرد: بر اساس این طرح تمامی وزارتخانهها و حتی سفارتخانهها در عباسآباد تجمیع میشدند. به همین دلیل بزرگراهها و اتوبانها هم به سمت این پارک طراحی شدهاند.
ارسال نظر