شماره روزنامه ۶۰۴۴
|

آرشیو اخبار : %D9%BE%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%A7%DB%8C%D9%86 %D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87

  • قیمت‌گذاری خودروهای پرتیراژ با 5 درصد کمتر از حاشیه بازار در شرایطی پنج‌شنبه گذشته توسط شرکت سایپا کلید خورد که قائم‌مقام وزیر صنعت در گفت‌و‌گویی از اعلام قیمت نهایی خودرو تا دو هفته آینده خبر داد.
  • آمار مربوط به میزان رضایت عمومی از کیفیت اولیه خودروهای داخلی نشان می‌دهد عیوب اصلی مدنظر مشتریان از سال 92 تا 96 همچنان به قوت خود باقی بوده و با وجود این تکرر، خودروسازان اقدام چشمگیری در راستای رفع آنها انجام نداده‌اند.
  • جدیدترین پیش‌بینی انجمن نمایندگی‌های خودروی ملی آمریکا (NADA) نشان می‌دهد که امسال حداقل 8/ 16 میلیون دستگاه خودرو و پیکاپ در آمریکا به‌فروش خواهد رسید. این در حالی است که در سال 2018 تعداد 3/ 17 میلیون دستگاه از این خودرو در بازار به فروش رفت که چهارمین سال از نظر بهترین فروش تاریخ بازار آمریکا محسوب می‌شود. یک اقتصاد‌دان این انجمن می‌گوید: «ما انتظار داریم وضعیت فروش کنونی ادامه یابد.
  • صدور جواز صنعتی بدون امکان‌سنجی و نیاز بازار چه تبعاتی برای بنگاه‌های تولیدی به همراه دارد و آیا استناد به جواز تاسیس‌های صادره را می‌توان به رونق در بنگاه‌های تولیدی نسبت داد؟ طی ماه‌های اخیر روند صدور جوازهای تاسیس صادرشده که روی ریل رشد قرار دارد همواره دستمایه متولیان دولتی برای نشان دادن رونق در بنگاه‌های تولیدی بوده است.
  • حسن فروزان‌فرد رئیس کمیسیون خصوصی‌سازی اتاق ایران
    موضوع توسعه در حوزه کشاورزی رابطه‌ای مستقیم با وضعیت توسعه در صنایع تبدیلی کشاورزی دارد. براساس شواهدی که در نمونه‌های داخلی و بین‌المللی توسعه‌یافته داریم، زمانی‌که صنایع تبدیلی حرفه‌ای و مادر در مکان‌ مناسب و با سایز مناسب فعالیت‌ خود را آغاز کنند، کشاورزی توسعه پیدا می‌کند و از حالت‌ معیشتی و غیرقابل پیش‌بینی فاصله می‌گیرد. مشکل کشاورزی ما این است که از اجرای اصلاحات ارضی تا به امروز، مرتب سایز آن کوچک‌تر شده و وضعیت معیشتی بیشتری پیدا کردند؛ یعنی به جای اینکه ظرفیت تجاری‌‌ داشته باشد به‌عنوان فعالیت اقتصادی سودآور که مردم در آن کار کنند، اغلب از جنس فعالیت معیشتی و اداره امور خانواده است. زمین‌های کشاورزی کوچک با بی‌برنامگی در حوزه کشت موجب شد یکنواختی در کشت و کشت‌های یکپارچه را از دست دادیم. بنابراین…
  • یک سناتور آمریکایی به‌نام چارلز گرسلی که ریاست کمیته مالی سنا را بر عهده دارد روز چهارشنبه اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا مایل است تا برای خودروهای وارداتی دوباره تعرفه وضع کند، اقدامی که می‌تواند باعث شود اتحادیه اروپا با یک قرارداد تجاری جدید موافقت کند. این سناتور جمهوری‌خواه به خبرنگاران گفت: ‌«من فکر می‌کنم رئیس‌جمهوری به این کار تمایل دارد. تصور می‌کنم اروپا نسبت به این تعرفه‌ها بسیار نگران است... این می‌تواند ابزاری باشد برای کشاندن اروپا بر سر میز مذاکره.»
  • لینکلن ناتیلوس از تابستان سال میلادی گذشته وارد بازار شده اما در این فاصله‌ زمانی مشمول چند فراخوان از سوی شرکت خودروسازی فورد شده است.
  • صنعت مواد غذایی یکی از مهم‌ترین صنایع هر اقتصاد به‌شمار می‌رود. در بسیاری از کشورهای دنیا صادرات محصولات غذایی توانسته ارزآوری بسیاری به همراه داشته باشد. در ایران نیز توجه به این موضوع می‌تواند وابستگی اقتصاد را از صادرات محصولات نفتی کاهش دهد. در همین زمینه دکتر مهدی کریمی‌تفرشی، رئیس هیات‌مدیره اتحادیه تعاونی‌های توزیع و فروش محصولات غذایی و رئیس هیات‌مدیره تعاونی تولید‌کنندگان محصولات غذایی در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» درخصوص جایگاه صنعت موادغذایی در اقتصاد کشور توضیح داد: صنایع غذایی در ایران نسبت به دیگر بخش‌ها، صنعتی جدیدتر به‌شمار می‌رود؛ به همین دلیل نیاز به حمایت‌های بیشتری دارد.
  • وزیر صمت گفت: درباره خودروهایی که به‌دلیل تحریم، قطعات آنها وارد نمی‌شود، مقرر شد که معادل‌سازی کنند و خودروهایی را که امکان تولید دارند و مشخصات آنها نزدیک به خودروی ثبت‌نامی است، تحویل دهند.