شماره روزنامه ۶۲۱۰
|
    شنبه، ۰۸ دی ۱۴۰۳
  • با حضور مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن؛

    پروژه آپادانا تهران کلید خورد

    آیین کلنگ زنی و افتتاحیه پروژه آپادانا تهران با حضورمحسن علیزاده، مدیر عامل گروه سرمایه گذاری مسکن، امیرمسعود قربانی نیا، مدیر عامل شرکت بهسازکاشانه تهران، رضا خدادادی‌یان مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن نوین پایدارو جمعی از مدیران، معاونان و کارکنان شرکت های مذکور و اصحاب رسانه ۲ دی واقع در انتهای بلوار ناصر حجازی غرب(فردوس) برگزار شد.
    شنبه، ۲۴ آذر ۱۴۰۳
  • رئیس هیأت مدیره شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خبر داد:

    دی‌ماه؛ نیشکر روی تابلوی بورس

    شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، به‌عنوان یکی از قطب‌های بزرگ صنعت شکر و محصولات جانبی در کشور، با تصمیم به ورود به بازار بورس، در آستانه فصلی نوین از شفافیت، جذب سرمایه و توسعه پایدار قرار گرفته است. این اقدام که با عرضه اولیه سهام در دی‌ماه اجرایی خواهد شد، نه‌تنها تحولات چشمگیری در ساختار مالی شرکت ایجاد می‌کند، بلکه گامی مهم در راستای خصوصی‌سازی و ارتقای رقابت‌پذیری صنایع کشاورزی ایران محسوب می‌شود.حامد عین افشار، رئیس هیأت مدیره این شرکت، در مصاحبه‌ با روزنامه دنیای اقتصاد به پرسش‌های ما پاسخ داده است.
    دوشنبه، ۱۲ آذر ۱۴۰۳
  • جهش سه برابری سود خالص تلفیقی وسپهر در دوره ۶ ماهه

    گزارش نهایی بررسی اجمالی و صورت های مالی تلفیقی دوره شش ماهه منتهی به ۳۱/۰۶/۱۴۰۳ وسپهر در سامانه کدال منتشر شد. محمد ایرانشاهی معاون مالی و سرمایه انسانی گروه سرمایه گذاری سپهر صادرات گفت: در این صورت های مالی، سود خالص تلفیقی ۳۵ هزار میلیارد ریالی که با رشد بیش از سه برابری نسبت به دوره مشابه سال گذشته همراه بوده گزارش شده است.
    شنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۳
  • در پی تلاش‌های شورای گفت‌و‌گو در حمایت از انجمن قیر ایران ؛

    روش بازگشت ارز صنعت قیر تغییرخواهد یافت

    در اجرای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید و ایجاد تعامل سازنده میان دولت و بخش خصوصی برای رفع مشکلات و موانع تولید بحمدالله دولت وفاق ملی با تعاملی بی سابقه گام بلند و اثر بخشی برای رفع مشکل تولیدکنندگان و صادر کنندگان قیر ایران برداشت.
    سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳
  • راهبردهای نوین صنعت نیشکر؛

    ایجاد مشاغل سبز و توانمندسازی جامعه محلی

    صنعت نیشکر طی دهه‌های گذشته نقش مهمی در اقتصاد جوامع محلی، به‌ویژه در خوزستان، ایفا کرده است. این صنعت نه تنها در ایجاد اشتغال و بهبود معیشت محلی سهم بسزایی دارد، بلکه ظرفیت‌های فراوانی برای توانمندسازی جوامع، توسعه پایدار و احیای گردشگری در منطقه دارد که تاکنون کمتر به آن‌ها پرداخته شده است.
    یکشنبه، ۲۲ مهر ۱۴۰۳
  • عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت «توسعه نیشکر و صنایع جانبی» در مراسم آغاز فصل برداشت نیشکر اعلام کرد

    تامین ۴۰ درصد شکر مورد نیاز کشور تحقق یافت

    با آغاز فصل برداشت نیشکر در خوزستان، بزرگ‌ترین عملیات متمرکز کشاورزی کشور در حال شکل‌گیری است. این عملیات که به‌منظور تولید بیش از ۷۰۰ هزار تن شکر از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن نیشکر برنامه‌ریزی شده، نویدبخش رشد و توسعه در صنعت کشاورزی ایران است.
    سه‌شنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۳
  • درکنفرانس ایران گرین ۲۰۲۴؛

    صنعت غلات ایران، جهانی شد

    دنیای اقتصاد: بزرگ‌ترین گردهمایی زنجیره غلات، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی در روزهای ۱۰ و ۱۱ مهرماه در هتل بزرگ ارم برگزار و طی آن بزرگان بخش خصوصی و دولتی این صنعت در ایران‌گرین ۲۰۲۴ گردهم آمدند.
    چهارشنبه، ۱۱ مهر ۱۴۰۳
  • در گزارش هزار مقصد ۱۴۰۲ دیجی اکسپرس اعلام شد:

    ارسال ۳۰ میلیون بسته در یک سال

    دردنیای هر کسی مقصدهای مختلفی وجود دارد گاهی این مقصد ها انگشت شمارند و گاهی هم به هزار می رسند همین جمله شروع یک روایت هزار مقصدی دیجی‌اکسپرس، بازوی لجستیکی دیجی‌کالا در اولین گزارش سالانه این شرکت بود شرکتی که توانسته با ثبت رکورد جدید از مرز ارسال بیش از ۱۵۰هزار بسته در روز عبور کند.
    سه‌شنبه، ۳۰ مرداد ۱۴۰۳
  • لزوم بهره وری در مصرف برق و انرژی

    اتفاق خسارت باری که در تشدید ناترازی در حوزه برق و انرژی موثر بوده این است که شدت مصرف برق و انرژی در کشور نسبت به کشورهای توسعه یافته ۴ برابر و نسبت به میانگین جهانی ۲ برابر افزایش دارد. جالب است بدانیم اکنون تقاضای مصرف انرژی برق در دو کشور صنعتی و بزرگ فرانسه و آلمان با جمعیتی تقریباً هم اندازه با ایران به ترتیب حدود ۵۳ هزار مگاوات و ۷۸ هزار مگاوات ارزیابی می شود و این در حالی است که در فصل گرم سال جاری در ایران تقاضای مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات عبور کرده است و ۳۵ هزار مگاوات معادل ۳ برابر مصرف انرژی برق در بخش خانگی فرانسه تنها توسط سامانه های سرمایشی در ایران به مصرف می رسد.
    شنبه، ۲۷ مرداد ۱۴۰۳
  • مدیرعامل نوبیتکس لو رفتن آدرس‌های این پلتفرم را تکذیب کرد؛

    دارایی کاربران نزد نوبیتکس امن است

    در روزهای اخیر بحث‌هایی در بعضی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده درباره مشکلات ناشی انتقال رمزارز بین صرافی‌های داخلی و خارجی. منتقدین می‌گویند صرافی‌های داخلی اقدامات لازم برای مخفی کردن آدرس‌های کیف‌پول خود را انجام نمی‌دهند و این مسئله باعث از دست رفتن دارایی کاربران می‌شود. حالا امیرحسین راد مدیرعامل نوبیتکس در پاسخ به این ابهامات و اینکه پلتفرم‌های داخلی برای رفع این مشکل چه اقداماتی انجام دادند یک رشته توییت منتشر کرده که حاوی نکات مهمی است. او لو رفتن آدرس‌ کیف‌پول‌های نوبیتکس را تکذیب کرده و توضیح داده که حفظ امنیت دارایی کاربران وظیفه پلتفرم‌های داخلی است. مدیرعامل نوبیتکس در پاسخ خود اشاره کرده که این پلتفرم به طور مکرر به کاربران خود درباره انتقال رمزارز از مبدا و به مقصد پلتفرم‌های خارجی هشدار می‌دهد. در عین حال نوبیتکس اقدامات متعددی برای حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران ایرانی انجام داده است تا از ناحیه تحریم‌های بین‌المللی تهدیدی متوجه دارایی رمزارزی کاربران نشود.
    سه‌شنبه، ۲۳ مرداد ۱۴۰۳
  • شدت مصرف انرژی در ایران ۴ برابر کشورهای توسعه یافته است

    لزوم در نظر گرفتن سهم آیندگان از منابع فسیلی

    «ایران روی نفت و گاز خوابیده است و لذا نباید مشکلی در حوزه تولید و توزیع انرژی گاز و برق داشته باشد.» این عبارت آشنایی است که تقریباً همه ایرانیان چندین بار آن را شنیده‌ایم و یا آن را برای دیگران روایت کرده و در برخی رسانه‌ها نیز از این تفکر دفاع می‌شود. پرسش این است که چنین تفکر و اندیشه‌ای تا چه میزان صحت دارد و آیا می‌توان به استناد آن انتظار داشت انرژی برق و گاز ارزان قیمت و بی اندازه در اختیار عموم مشترکان قرار بگیرد؟
    سه‌شنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۳
  • لزوم کلان نگری در بهینه سازی مصرف انرژی

    الگوی مصرف برق در ایران در ماه های غیر گرم سال برای کل کشور ۲۰۰ کیلو وات ساعت در ماه و در فصل گرم سال متناسب به مناطق جغرافیایی از ۳۰۰ کیلو وات ساعت در مناطق عادی، ۴۵۰ کیلو وات ساعت در مناطق گرمسیر چهار، ۶۰۰ کیلو وات ساعت در مناطق گرمسیر سه، ۱۵۰۰ کیلو وات ساعت در مناطق گرمسیر دو و ۲۵۰۰ کیلو وات ساعت در مناطق گرمسیر یک متغیر است. با اینکه مصرف برق مشترکان در چارچوب الگو مشمول تعرفه های یارانه ای (حدوداً ۱۵۰ تومان در هر کیلووات ساعت) می شود و با هزینه واقعی انرژی با احتساب سوخت نیروگاهی (بالای ۳ هزار تومان در هر کیلووات ساعت) فاصله بسیار زیادی دارد، اما مشترکانی که مازاد از الگوی مصرف منطقه محل زندگی برق مصرف کنند مشمول تعرفه‌های پلکانی می‌شوند.
۱