صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی
بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است. پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵درصد و غرب تهران با ۹.۵درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یادشده، در رتبههای بعدی قرار گرفتند. همچنین در این مدت ۲میلیارد و ۲۰۰میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲درصد افزایش نشان میدهد.
امارات متحده عربی با ۳۸درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲درصد و ترکیه با ۱۷.۶درصد، عمدهترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بودهاند.
بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمدهترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچههای تار و پودباف با ۴۳۳میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵درصد افزایش نشان میدهد.
آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ تا ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجا که فصول ۶۱ تا ۶۳ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساختهشده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفههای مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشتهاند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.