او اضافه‌‌‌کرد: ممکن است تاخیرهایی در تامین ارز واحدهای تولیدی اتفاق افتاده باشد که هفته گذشته در خصوص آن نشست‌‌‌های مختلفی برگزار شد. بر این اساس علاوه بر پیگیری موضوعات ارزی در کوتاه‌مدت به دنبال روش‌های جدید، بهتر و ساده‌‌‌تر هستیم تا مشکلات تامین ارز موردنیاز تولیدکنندگان در جهت تامین مواد اولیه و قطعات با شرایط بهتری پیگیری شود.

نیازی در مورد ترخیص کالا در گمرک هم تاکید کرد: با مدیران گمرک در این خصوص مذاکره کردیم و بحث ترخیص ۹۰درصدی عملیاتی شده تا هر ماده اولیه و کالای واسطه‌ای که در گمرک موجود است و اسناد و مدارک از سمت ذی‌نفع خارجی در اختیار واردکننده و تولیدکننده وجود داشته باشد، به‌‌‌صورت ۹۰‌درصد ترخیص ‌‌‌شود.

او با بیان اینکه واحدهای تولیدی همیشه مشکل نقدینگی داشته‌‌‌اند، ادامه‌‌‌داد: از سال گذشته روش‌های جدیدی را در خصوص تامین مالی به روش زنجیره‌‌‌ای شروع کردیم که هنوز به‌‌‌شکل کامل از سوی بانک‌ها عملیاتی نشده است. اگر این مساله را در شبکه مالی عملیاتی کنیم، امیدواریم بخش قابل ملاحظه‌‌‌ای از مشکل تامین نقدینگی بنگاه‌‌‌ها برطرف شود. سرپرست وزارت صمت در مورد برنامه این وزارتخانه درباره بهینه‌‌‌سازی مصرف انرژی در حوزه صنایع، خاطرنشان‌‌‌کرد: یکی از ناترازی‌‌‌های مهمی که در کشور وجود دارد، ناترازی انرژی است که الزاما نباید با تولید بیشتر انرژی حل شود.

نیازی ادامه‌‌‌ داد: یکی از رویکردهای مهمی که همیشه در جهان وجود داشته و باید به‌‌‌شکل جدی به آن ورود کنیم، بحث بهینه‌‌‌سازی مصرف در همه حوزه‌‌‌هاست. بهینه‌‌‌سازی مصرف‌‌‌ در حوزه‌‌‌های ساختمان، محصولات صنعتی (خودرو و لوازم خانگی و...)، کشاورزی و... به ما کمک می‌کند تا سیر انرژی و انرژی‌‌‌های ذخیره‌شده را برای سایر حوزه‌‌‌های مولد استفاده کنیم؛ زیرا بخش تولید در تابستان با محدودیت برق و در زمستان با محدودیت گاز روبه‌روست.