دیدگاه نایب رئیس مجلس در مورد قیمت سیمان و فولاد
وی با اشاره به بررسی قیمت ورق و میلگرد در جلسه دولت افزود: بعد از جلسه هم به این نتیجه رسیدیم که قیمت هر کیلو ورق یا میلگرد بر اساس قیمت جهانی ضرب در ارز نیمایی تعیین شود که امروز این عدد با ارز نیمایی باید برای هر کیلوگرم میلگرد ۸ هزار و ۵۰۰ تومان باشد. نیکزاد تصریح کرد: این نرخها سبب میشود با نظارت دولت و پیگیریهای مجلس ثباتی بر قیمتها حاکم شود و کارگاهها همراه با ساخت و ساز در مسکن، پلسازی و سایر واحدهای صنعتی فعال شوند.
وی با اشاره به اینکه افزایش بیرویه قیمت سیمان و فولاد از جیب ملت خرج میشود، افزود: وقتی قیمت سیمان، ورقها و میلگردها بالا میرود بعدا باید تعدیل بخورد و سازمان برنامه و بودجه باید مابهالتفاوت بدهد که مشکل پیش میآید. نایب رئیس مجلس ابراز امیدواری کرد با کمک وزارت صمت و سایر اعضای دولت، شاهد تثبیت این قیمتها باشیم. نیکزاد از سیمان و فولاد بهعنوان دو مولفه بسیار تاثیرگذار در کارهای عمرانی در کشور از جمله مسکن، ساختمان و پلسازی یاد کرد و گفت: واقعیت قضیه این است که قیمتها در این زمینه رها شده بود. وی افزود: ما امروز بدون اینکه قصد دخالت در امور اجرایی داشته باشیم با یک کار کارشناسی به این قیمتها رسیدیم.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت هم از ابلاغ بستههای جدید نظارتی و نرخهای مصوب برای بازگشت آرامش به بازار سیمان و فولاد خبر داد. حسین مدرسخیابانی افزود: در هفتههای اخیر برخی از مصالح ساختمانی مانند سیمان و فولاد با افزایش قیمت همراه بود که برای کاهش نگرانیها، نیاز به بررسی ابعاد و نظارت بیشتر داشت. سرپرست وزارت صمت این مساله را دغدغهای برای دولت دانست و تصریح کرد: این دو مواد اصلی مصالح ساختمانی که از نیازهای اصلی عمران و آبادانی کشور محسوب میشود و بخش عمدهای از صنایع به این دو محصول مرتبط هستند باید از بازار متعادلتری برخوردار شود.