شماره روزنامه ۶۱۴۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۳۹ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۱۳۹

  • حفظ مشتری با هوش مصنوعی ؟

    سرویس‌‌دهی به مشتری همیشه کار آسانی نیست، به‌‌خصوص وقتی مشتریان آنقدر از محصول ناراضی‌‌اند که از شدت خشم دوست دارند سر شما فریاد بزنند. این اتفاقی است که در ماه مه برای شرکت «سونوس» (Sonos)، تولیدکننده سیستم‌های صوتی خانگی، افتاد. جدیدترین به‌‌روزرسانی اپلیکیشن شرکت ایرادات فنی بسیاری داشت که به افت سهام شرکت منجر شد و طبیعتا مشتریان ناراضی بودند.
  • جهش سودآوری در بانک سینا

    بانک سینا در گزارش مالی میان‌‌‌دوره‌‌‌ای ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۳، رشد قابل‌‌‌توجهی در درآمدها و سود عملیات خود نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ثبت رسانده است.
  • افزایش فشار مالیاتی روی صنایع

    رئیس انجمن تولیدکنندگان سیستم‌های تهویه مطبوع ایران با اشاره به این موضوع که بر اساس بودجه پیشنهادی دولت تازه‌کار مسعود پزشکیان برای سال ۱۴۰۴ درآمد مالیاتی رشد ۳۹ درصدی داشته گفت: در واقع این یعنی درآمد مالیاتی از حدود ۱۲۲۲‌هزار میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ به رقم ۱۷۰۰‌هزار میلیارد تومان رسیده است. این در حالی است که سهم مالیات در بودجه سال ۱۴۰۲ نیز ۸۲۶‌هزار میلیارد تومان بود.
  • فرآیند سبز در خطوط تولید فولاد

    مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: با برنامه‌‌هایی که تدارک دیده شده و اقداماتی که صورت دادیم، به زودی تولید فولاد سبز در فولاد هرمزگان آغاز می‌شود.
  • ناترازی در آزادراه‌‌‌ها

    خدایار خاشع/دبیر کمیته شرکت‌های سرمایه‌گذار در آزادراه‏‏‌‏‏‌‏‏‌ها
    وضعیت پروژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌های زیرساختی به‌‌‌ویژه آزادراه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در کشور، پیچیده و چالش‌‌‌‌‌‌‌‌‌برانگیز بوده و با ناترازی مواجه است. از این رو می‌توان از تجربه‌‌‌‌‌‌‌‌‌های گذشته درس گرفت و مسیر تازه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای را برای توسعه پایدار زیرساخت‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها ترسیم کرد. بررسی مشکلات زیرساختی و ناترازی‌‌‌‌‌‌‌‌‌های موجود به‌‌‌ویژه در حوزه آزادراه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها، نشان می‌دهد که این موضوع نتیجه ‌‌‌سرمایه‌گذاری نامناسب، مدیریت ناکارآمد و اجرای ناموفق قوانین و مصوبات است. مشکلات شرکت‌های سرمایه‌گذار آزادرا‌‌‌‌‌‌‌‌‌هی شامل نرخ سود پایین برای سرمایه‌گذاری، نا‌‌‌هماهنگی بین دستگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اجرایی و ترک فعل مسوولان است که توصیه می‌شود دولت جدید با رویکردی متفاوت و کارشناسانه، از جمله بازنگری در قوانین و تعامل با بخش خصوصی، به حل این معضلات بپردازد.
  • چهار شرکتی که با تکنولوژی دی‏‏‌اکسید کربن را از اقیانوس حذف می‌کنند

    اقیانوس به عنوان بزرگ‌ترین جذب‌‌‌کننده کربن روی زمین، قهرمان گمنام مبارزه با انتشار گازهای گلخانه‌‌‌ای و تغییرات اقلیمی است. اقیانوس‌‌‌ها یک‌چهارم کل دی اکسید کربن منتشرشده و ۹۰‌درصد گرمای اضافی ناشی از این انتشارها را جذب می‌کنند. چه می‌شود اگر ما بتوانیم کاری کنیم اقیانوس دی‌‌‌اکسیدکربن بیشتری از هوا جذب کند؟ این مفهوم متد «جذب مستقیم اقیانوس» (Direct Ocean Capture) یا DOC است.
  • خودآگاهی رهبران سازمانی

    روزی عالی را به یاد می‌‌‌آورم که جمعی از مدیران عامل شرکت‌هایی از صنایع مختلف در کالیفرنیای شمالی برای یک کنفرانس دوستانه دور هم جمع شده بودند. اتاق کنفرانس پنجره‌‌‌هایی بلند و مشرف به تپه‌‌‌های سرسبز اطراف داشت. هوای معتدل و چشم‌‌‌انداز تاکستان‌‌‌های منطقه، جاذبه اصلی آن روز نبود. رهبران شرکت‌های بزرگ آن روز را فرصتی می‌‌‌دانستند که از سرعت کار و زندگی خود بکاهند، به تأمل و بازنگری در رویه‌‌‌های خود بپردازند، از یکدیگر درس بگیرند و خود را توسعه دهند. چنین فراغت و فرصتی در روزهای شلوغ کاری به ندرت نصیب آنها می‌‌‌شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر