موضوع اوکراین در سازمان ملل ابعاد جدید پیدا کرد

پولیانسکی گفت: مساله اوکراین با روی کار آمدن ترامپ در سازمان ملل مورد توجه قرار گرفته است.

او در یک کنفرانس خبری گفت: مردم نیز فعالانه در پشت صحنه اظهار نظر و چگونگی پیشرفت شرایط را پیش بینی می کنند. "

پولیانسکی گفت: «ادامه این گمانه زنی ها در راستای مواضع غربی‌ها نیست. فعلاً موضوع اوکراین در شورای امنیت باقی خواهد ماند و برای مدتی در کل در سازمان ملل مطرح خواهد شد.

 ترامپ در مبارزات انتخاباتی خود گفته بود که «در چند روز» راه حلی برای پایان جنگ در اوکراین پیدا خواهد کرد اما توضیحی در این باره نداد.

ترامپ همچنین روز چهارشنبه با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین گفت‌وگو کرد.

کرملین روز جمعه اعلام کرد که پوتیم آماده است درباره اوکراین با ترامپ گفت‌وگو کند اما این به معنای صرف‌نظر کردن مسکو از خواسته‌هایش نیست.

پوتین اواسط ماه ژوئن شروط پایان جنگ با اوکراین را مطرح کرد. وی گفت که اگر اوکراین جاه‌طلبی‌های خود را در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) کنار بگذارد و نیروهای خود را از چهار منطقه اوکراینی که مسکو مدعی آن است، خارج کند، مسکو آتش را متوقف کرده و وارد مذاکرات صلح خواهد شد.

اوکراین این خواسته‌ها را رد کرده و پذیرش آنها را به معنای تسلیم در مقابل مسکو خوانده است. زلنسکی نیز طرحی را با عنوان «طرح پیروزی» به منظور پایان جنگ ارائه کرده است. وی در این طرح خواستار افزایش حمایت غرب از کی‌یف شده است.

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داده که ترامپ در حال حاضر در حال بررسی چند پیشنهاد برای پایان دادن به جنگ اوکراین است.

به نوشته این روزنامه، این پیشنهادها شامل اجازه تصرف حدود ۲۰ درصد خاک اوکراین توسط روسیه و تعلیق موقت درخواست کی‌یف برای پیوستن به ناتو است.

نشریه آمریکایی «نیوزویک» نیز با استناد به گزارش‌های رسیده از تیم مشاوران ترامپ اعلام کرده است که طرح وی برای پایان دادن به جنگ شامل اعزام نیروهای نظامی نخواهد بود.

گفته می‌شود که ایجاد یک منطقه غیرنظامی ۸۰۰ مایلی بین ارتش‌های روسیه و اوکراین یکی از طرح‌های رئیس‌جمهور منتخب برای پایان دادن به جنگ است.

وال استریت ژورنال نیز به نقل از یکی از اعضای تیم ترامپ گزارش داد که آمریکا هیچ نیرویی به اوکراین اعزام نخواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.