دنیای اقتصاد-سیدسجاد موسوی:
یکی از عمدهترین مشکلاتی که از ابتدای امسال گریبانگیر بسیاری از صنایع شد، مساله ثبتسفارش و تخصیص ارز بود؛ در واقع اگرچه هدف اولیه راهاندازی دولت الکترونیک و حرکت به سمت انجام غیرحضوری برخی رویهها برای متقاضیان انجام امور اداری خوشایند بود و مورد استقبال قرار گرفت اما از ابتدای سالجاری سامانه جامع تجارت به جای تسهیل امور، تبدیل به سوهان روح تجار و فعالان اقتصادی شده است تا جایی که اهداف اولیه راهاندازی این سامانه محل سوال است؛
دنیای اقتصاد-فاطمه بابالو:
عربستان سعودی برای تنوع اقتصادی تلاش میکند و به طور فزایندهای نگران پایداری این توسعه است. این کشور اهداف انتقال سبز خود را تحت چارچوب چشمانداز ۲۰۳۰ تعیین و شروع به استقرار یک رویکرد چند جانبه برای توسعه پایدار کرده است. به گزارش عرب نیوز، در کشور عربستان سعودی تمرکز یکسانی روی پذیرش فناوریهای پاک و بهبود تامین مالی سبز وجود دارد. با تاکید بر توسعه مستمر، این کشور موضوعات مرتبطی مانند مقابله با فقر، گرسنگی و تغییرات آب و هوایی و گسترش دسترسی به مراقبتهای بهداشتی و آموزش را در اولویت قرار داده است.
دنیای اقتصاد:
کنترل یک شرکت با مدیریت بنیانگذار چالشهایی را به همراه دارد. در بسیاری از موارد با گسترش کسب و کار، بنیانگذار مشکلاتی را برای نظارت موثر ایجاد میکند. بنیانگذاران باید بپذیرند که با ایجاد یک هیات مدیره قوی و داشتن مرزهای مشخص برای نقشها، شانس بیشتری برای اطمینان از رشد شرکت خود دارند. داستان آشنا است، ابتدا بنیانگذار، یک شرکت موفق را میسازد، اما با بلوغ کسب و کار، مانع نظارت موثر میشود. هنگامی که اختلاف دیگری در اتاق هیات مدیره رخ میدهد، مدیران متعجب میشوند؛ آیا واقعا میتوان یک شرکت تحت رهبری موسس را اداره کرد؟