تجلیل بانک پاسارگاد از اساتید برتر دانشگاه‌های کشور
«در اکثر فعالیت‌های فرهنگی و هنری، ردپای بانک پاسارگاد دیده می‌شود.»این تاکید علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود در مراسم تجلیل بانک پاسارگاد از فعالیت‌های علمی 43 استاد برتر دانشگاه‌های سراسر کشور و 12 تن از دست‌اندرکاران تهیه شاهنامه شاه طهماسبی با حمایت بانک پاسارگاد که چهارشنبه گذشته در سالن اجتماعات دانشگاه خاتم وابسته به این بانک برگزار شد. در این مراسم علاوه بر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی‌اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی و عضو هیات امناء دانشگاه خاتم، دکتر حسینی، مدیرکل شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، آیت‌اله محقق داماد، رییس هیات امناء دانشگاه خاتم، دکتر انتظامی، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ، دکتر قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد، سایر اعضای هیات امنای دانشگاه خاتم، جمعی از مدیران و کارشناسان بانک پاسارگاد و تعدادی از استادان دانشگاه‌های کشور حضور داشتند. مراسم یادشده تجلی عناصر چهارگانه علم، فرهنگ، معنویت و اقتصاد بود. پاسارگادی‌ها این بار نیز گردهم آمده بودند تا بنابر رسالتی که بر عهده خود می‌دانند از اهالی علم و فرهنگ تجلیل کنند و یادآور شوند که فعالیت‌های اقتصادی نه تنها مغایرتی با علم و فرهنگ و معنویت ندارد که مکمل و پشتیبان آنهاست.مراسم تقدیر و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه‌ها و دست‌اندرکاران تهیه شاهنامه طهماسبی در آستانه نیمه‌شعبان، زادروز ولی‌عصر، امام زمان (عج) شور و حال خاصی یافته بود به ویژه که علاوه بر سخنان پرشور سخنرانان در بیان فلسفه ظهور و فرهنگ انتظار، نام ایران و افتخارات تاریخ پرفراز و نشیب آن نیز بر زبان یکایک سخنرانان جاری بود. در پایان این مراسم عقیلی، سالار تازه نفس آواز سنتی ایران، قطعات بیادماندنی خود را همراه با نوای دلنشین پیانوی همسر خود حریر شریعت‌زاده اجرا کرد که بر شور و حال مراسم افزود به ویژه آنجا که قطعه «وطنم» در فضای تالار طنین انداز شد:
نام جاوید وطن
صبح امید وطن
جلوه کن در آسمان
همچو مهر جاودان
وطن ای هستی من
شور و سرمستی من
جلوه کن در آسمان
همچو مهر جاودان
بشنو سوز سخنم
که هماواز تو منم
همه جان و تنم
وطنم، وطنم، وطنم، وطنم

سخنان وزیر ارشاد

علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشد اسلامی در این مراسم با اشاره به حمایت‌های بانک پاسارگاد از فعالیت‌های علمی،فرهنگی و ورزشی گفت: حضور مستمر بانک پاسارگاد در عرصه‌های مختلف کشور و تلاش این بانک برای به جای گذاشتن اثری نیک قابل تقدیر است. وی افزود: در این مدتی که در وزارت ارشاد در خدمت اهالی فرهنگ و هنر هستم در بیشتر فعالیت‌های فاخر فرهنگی و هنری ردپا یا سرانگشت بانک پاسارگاد را ملاحظه کرده‌ام.
وی حمایت بانک پاسارگاد از تیم ملی فوتبال کشور را نیز از اقدامات ارزنده این بانک دانست و افزود: چند روز پیش، وزیر ورزش و جوانان طی گزارشی که در هیات دولت از شرایط تیم ملی فوتبال در آستانه بازی‌های جهانی برزیل ارائه کرد به حمایت‌های مالی فراوان از تیم‌های فوتبال در جهان اشاره کرد و گفت: در حالی که در دنیا برخی تیم‌های ملی فوتبال 200 تا 300 اسپانسر دارند، تیم ملی فوتبال کشورمان تنها دو اسپانسر دارد که یکی از آنها بانک پاسارگاد است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین تاسیس موزه هنرهای تجسمی معاصر توسط بانک پاسارگاد را اقدامی اساسی در حوزه هنر ارزیابی کرد و افزود: تاسیس این مجموعه ارزشمند و گرانقدر موجب تشویق دیگر بانک‌ها و سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ و هنر و خرید آثار هنری هنرمندان داخلی شده است و نتیجه چنین اقداماتی موجب شده تا آثار فاخر ادبی و هنری کشورمان، ارزش واقعی خود را بیابند. وی با اشاره به حراج اخیر آثار هنری در تهران گفت: ۹۰ تابلو در یک شب به ارزش بیش از ۱۳ میلیارد تومان به فروش رفت که تنها یکی از این آثار که اثری از سهراب سپهری بود به مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان فروخته شد.
جنتی بخشی از این موفقیت‌ها را مرهون اقداماتی دانست که بانک پاسارگاد انجام داده است. به گفته وی مدیران بانک پاسارگاد ثابت کرده‌اند که می‌شود از عرصه فرهنگ و هنر کشور حمایت کرد و در عین حال از نظر اقتصادی هم به سودآوری رسید.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاسیس موسسه آموزش عالی خاتم توسط بانک پاسارگاد را اقدام مثبت دیگری دانست و افزود: اطمینان دارم این موسسه عالی به زودی به یک دانشگاه نمونه تبدیل خواهد شد و تاثیرات مثبتی بر تقویت علم و هنر و فناوری خواهد داشت.

سخنان رئیس هیات امنای خاتم

در ادامه این مراسم، آیت‌اله محقق داماد استاد فلسفه و رییس هیات امنای دانشگاه خاتم پشت تریبون قرار گرفت و با اشاره به درگیری‌ها و خونریزی‌هایی که در منطقه و جهان شاهد آن هستیم، گفت: عقیده شیعیان این است که تزکیه، اخلاق و تعقل روزی به هم می‌رسند و امام عصر این مصلح جهان ظهور خواهد کرد و مشکلات بشر را حل می‌کند. وی تاکید کرد: مفسد هرگز نمی‌تواند مصلح باشد و باید یک نفر از خاندان پاکان، جهان را اداره کند تا این سه اصل مهم تزکیه، اخلاق و تعقل تحقق یابد. محقق داماد خاطرنشان کرد: دین بدون تعقل، خطر و بلایی در جهان بشریت است همانطور که علم بدون تزکیه و اخلاق، دیو ویرانگری خواهد بود. وی با تاکید بر لزوم توجه به مدیریت صحیح در کشور افزود: ثروتمندترین کشورها بدون مدیریت لایق در فقر به سر می‌برند و کشوری فقیر با مدیر لایق می‌تواند ثروتمند شود. رییس هیات امنای دانشگاه خاتم گفت: باید به دکتر قاسمی، مدیر لایق بانک پاسارگاد دست‌مریزاد گفت که یک موسسه مالی و اقتصادی را پشتیبان فرهنگ و هنر کشور قرار داده است. وی نام‌گذاری این بانک را موجب این دانست که نام ایران و تاریخ آن از ذهن‌‌ها فراموش نشود.

سخنان مدیرعامل بانک پاسارگاد

دکتر مجید قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد هم در این مراسم با اشاره به شعار این بانک «آنچه توانسته‌ایم لطف خدا بوده است» گفت: در بانک پاسارگاد، علم و عشق در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند و پاسارگاد، سازمانی است که فرهنگ عشق و علم را ترویج می‌کند.
به گفته وی این بانک، مدرسه‌ای است که در آن معلم چوب به دست نمی‌گیرد، ریاضیات را با فرمول «تو را دوست دارم» تدریس می‌شود و معلم از ابتدا بذر عشق را در دل شاگردان می‌کارد و آنان را تربیت می‌کند.
به گفته دکتر قاسمی هم‌اکنون ۷۵ درصد این مدرسه عشق را همین دانش‌آموختگان جوان اداره می‌کنند. مدیرعامل بانک پاسارگاد، مدیریت دانش را سرلوحه تمامی امور در این بانک ذکر کرد و افزود: بانک پاسارگاد در ارزیابی‌های بین‌المللی به عنوان برترین بانک ایران انتخاب شد، ضمن اینکه به ایجاد بهره‌ورترین دانشگاه کشور به نام «خاتم» نیز همت گمارده است. وی نام «پاسارگاد» را حاصل بررسی ۱۱۹۳ نام و ۵۲۴ نفر ساعت کار توسط افراد خبره علم، فرهنگ و بانکداری ذکر کرد و افزود: بانکداران پاسارگادی از آغاز تاسیس با امام هشتم شیعیان پیمان بسته‌اند تا خدمات صادقانه به مردم ارائه دهند و تا آخر نیز بر سر این پیمان خود متعهد خواهند ماند.

سخنان مشاور فرهنگی بانک پاسارگاد

دکتر حسن بلخاری، مشاور فرهنگی بانک پاسارگاد هم در این مراسم با تبریک ایام شعبانیه گفت: در تمامی ادیان بزرگ و حتی مکاتب فلسفی از افلاطون تا هگل و مارکس وعده یک مدینه فاضله و یوتوپیا وجود دارد و پیام این امر این است که ظهور، فرجام بشریت است و انتظار، تقدیر بشر است. به گفته وی در احادیث و روایاتی که در مورد منجی سخن می‌گویند، آمده است که امام زمان (عج) می‌آید تا عقل را شکوفا کند و یکی از عمده‌ترین ثمرات عقل، علم است که باید شکوفا شود.
مشاور فرهنگی بانک پاسارگاد گفت: در روایات آمده است که اگر علم 27 حرف باشد، بشر با تمام تلاش خود به گشایش رموز 2 حرف آن نائل می‌شود و رموز 25 حرف از حروف مقدس علم را آن منتظر خواهد گشود. وی در عین حال انسان را دارای دو ساحت نفسانیت و روحانیت دانست که روحانیت آن نگاهبان انسان است و ریشه در وجود خداوند دارد. دکتر بلخاری نیز اقدام بانک پاسارگاد در تکریم و تجلیل اهالی علم و هنر را مورد تقدیر قرار داد و افزود: به راستی که موفقیت‌های این بانک مرهون شعار آنچه توانسته‌ایم، لطف خدا بوده است، می‌باشد.

تجلیل بانک پاسارگاد از اساتید برتر دانشگاه‌های کشور

تجلیل بانک پاسارگاد از اساتید برتر دانشگاه‌های کشور

تجلیل بانک پاسارگاد از اساتید برتر دانشگاه‌های کشور

تجلیل بانک پاسارگاد از اساتید برتر دانشگاه‌های کشور