سرمایه «موتوژن» ۱۰۰درصد افزایش یافت
به گزارش خبرنگار ما، مجمع فوقالعاده شرکت موتوژن با مشارکت بیش از ۸۶درصد سهامداران همراه بود. در این جلسه جواد نجمالدین به عنوان رییس، گودرزیان و قاسمی به عنوان ناظران و در نهایت مهندس باقینژاد مدیرعامل شرکت هم دبیری جلسه را عهدهدار بود.
به گزارش خبرنگار ما، مجمع فوقالعاده شرکت موتوژن با مشارکت بیش از ۸۶درصد سهامداران همراه بود. در این جلسه جواد نجمالدین به عنوان رییس، گودرزیان و قاسمی به عنوان ناظران و در نهایت مهندس باقینژاد مدیرعامل شرکت هم دبیری جلسه را عهدهدار بود.
دستور جلسه اصلی شرکت تصویب افزایش سرمایه شرکت از مبلغ 113میلیاردو400میلیونریال به 226میلیاردو800میلیون ریال بود که این بند با موافقت حداکثر سهامداران به تصویب رسید.
از طرف دیگر اصلاح بخشی از اساسنامه شرکت نیز مطرح شد که این امر نیز با مشارکت سهامداران مورد تصویب حاضران در مجمع قرار گرفت.
موتوژن
تاریخچه فعالیت شرکت
- شرکت موتوژن (سهامی عام) در تاریخ 21/7/1352 تحتشماره 17699 بهنام گلدالکتریک ایران در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران ثبت و در تاریخ 25/8/1354 با تصویب مجمع عمومی فوقالعاده به شرکت موتوژن (سهامی خاص) تغییر نام و مرکز آن از تهران به تبریز انتقال یافت و تحتشماره 1067 در ادارهثبت شرکتهای تبریز مجددا به ثبت رسید. در تاریخ 28/12/1369 نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد، خاطرنشان میسازد که از ابتدای سال 1370 سهام شرکت جهت فروش به عموم عرضه گردید.
- فعالیت اصلی شرکت طبق اساسنامه، تولید و فروش انواع ماشینهای برقی و قطعات وابسته، ارائه خدمات تولیدی، سرمایهگذاری در شرکتهای تولیدی، جذب و گسترش تکنولوژی، ساخت انواع ماشینهای برقی، خرید و فروش تکنولوژی و انجام آموزشهای مربوط از منابع داخلی و خارجی، تولید قطعات ریختهگری آلومینیومی، فروش و توزیع فرآوردههای شرکت در داخل و خارج از کشور و انجام هر گونه فعالیتی است که به نحوی از انحا مفید یا نافع باشد.
- آخرین پروانه بهرهبرداری تحتشماره 05 -26261
مورخ ۱۹/۱۱/۱۳۸۳ در پیرو مجوز طرح توسعه ۵۵۱۲۸ مورخه ۲۵/۳/۱۳۷۴ و مکمل آن به شمارههای ۶۰۸۸ -۱۰۵ مورخه ۲۵/۴/۱۳۸۰ و ۶۶۵۱ -۱۰۵ مورخه ۲۵/۴/۱۳۸۰ با ظرفیت تولید سالانه ۱۱۷۰۰۰۰دستگاه انواع الکتروموتور تکفاز کولری و صنعتی و ۱۹۰۰۰۰دستگاه انواع الکتروموتور سهفاز صنعتی تا ۱۸کیلووات در سه شیفت کامل و الکتروموتور ماشین لباسشویی ۲۵۰۰۰۰دستگاه و پمپ آب کولری ۴۰۰۰۰۰دستگاه و پمپ آب صابون ۲۰۰۰۰دستگاه در یک شیفت صادر شد. مضافا در تاریخ ۴/۶/۱۳۸۴ موافقت اصولی طرح توسعه الکتروموتور دیسی خودرو به شماره ۵۲۴۶ -۱۰۵ جهت تولید ۲۰۰۰۰۰۰دستگاه الکتروموتور دیسی خودرو نیز اخذ شد.
- شرکت موتوژن (سهامیعام) در راستای ارتقای کیفیت محصولات خود موفق شد در سال 1375 گواهینامه ISO9002 و در دیماه سال 1378 گواهینامه ISO9001 را از شرکت SGS و در اردیبهشتماه سال 1382 پروانه استاندارد اجباری شماره 6759 را از موسسه استاندارد دریافت نماید.
اهم اقدامات انجام شده و در دست اجرا بهمنظور توسعه تولیدات شرکت در سال ۸۶ :
پروژه دینام و استارت خودروهای سواری با شرکت Bosch
- پروژه فوق برای تولید دینام و استارت خودروهای پراید، پژو۲۰۶ و پژو۴۰۵ با ظرفیت یک میلیون دستگاه در سال میباشد.
- سازمان پروژه فوق با جذب نیروی متخصص لیسانس و فوقلیسانس سازماندهی شده است.
- نمونههای تولیدی دینام و استارت پراید توسط شرکت مگاموتور و سازهگستر مصرفکننده اصلی آن مورد تایید قرار گرفته و برای خرید CBU در حال مذاکره میباشیم.
- نمونههای دینام و استارت پژو مراحل تست خود را طی میکنند و به محض دریافت تاییدیه، در خصوص خرید CKD آنها نیز اقدام خواهد شد.
برای خرید خط ساختومونتاژ مذاکرات متعددی با شرکتهای مختلف اروپایی، هندی و چینی صورت گرفته و پیشنهاد قیمتهای اولیه از ۲۰۰۰۰۰۰یورو به ۷۲۰۰۰۰یورو تقلیل یافته که با همکاری شرکت بوش هند شامل دو خط جداگانه دینام و استارت انتخاب شده است و اعتبار اسنادی آن در دست گشایش میباشد.
پیشبینی میگردد در اواخر سال 1378 تولید آزمایشی آن شروع گردد.
- آموزشهای لازم برای پرسنل شرکت در بوش هند طی شده است.
- مذاکرات، مکاتبات و هماهنگیهای لازم با شرکت مگاموتور و ایرانخودرو انجام گرفته تا پس از تولید نسبت به انعقاد قرارداد اقدام گردد.
پروژه موتورهای فوق سنگین تا kw۴۰۰
- پروانه بهرهبرداری برای تعداد 15000دستگاه از اداره کل صنایع دریافت گردیدهاست.
- برای ۲۶تیپ و از هر تیپ ۲عدد نمونه از خارج جهت طراحی و تولید نمونه از ۹۰ تا ۴۰۰کیلووات خریداری شده است.
- با اقداماتی که صورت گرفته روتور و استاتور تعداد 11تیپ تا فریمسایز 280 و همچنین کلیه قطعات چدنی این موتورها تا فریمسایز 280داخلی شده و نیاز به خرید خارجی نمیباشد.
- انعقاد قراردادهای ساخت و خرید کلیه قطعات چدنی فریمسایز ۳۱۵، ۱۶۰، ۱۳۲ و ۱۱۲ منعقد گردیده است.
- بررسی و انتخاب ماشینآلات مورد نیاز جهت داخلی کردن بقیه تیپها و خرید بعضی از آنها صورت گرفته است.
- انواع قالبها، فیکسچرها، ابزارآلات مورد نیاز تیپهای ۳۱۵، طراحی و قرارداد ساخت و خرید آنها صورت گرفته است.
- تولید موتورهای (HO( high out put جهت جایگزینی در کمپرسورهای هوای فشرده اطلس کوپکو در سه تیپ در دست اقدام میباشد و قطعات آن برای ساخت سفارش شده است.
پروژه موتورهای ضدانفجاری تحت لیسانس شرکت ABB فنلاند
- پروژه فوق برای تولید موتورهای 80، 90، 100، 112 و 132 با قدرت و دورهای مختلف میباشد.
- تولید تیپ ۸۰ این نوع الکتروموتورها اجرایی شده و ابعاد اجزای منفصله آن در ABB فنلاند مورد بررسی و تایید قرار گرفته است.
- بدنه تیپهای 112، 100 و 90 در حال ریختهگری و ماشینکاری میباشند و تا 4 ماه آینده این نوع الکتروموتورها تولید خواهند شد.
- بدنه تیپ ۱۳۲ در حال ساخت مدل قطعات ریختهگری میباشد.توضیح اینکه حساسیت قطعات این موتورها و دقت بیش از حد آنها تخصص خاصی را میطلبد، به این دلیل اکثر سازندگان داخلی توانایی ریختهگری و ماشینکاری آنها را ندارند، با این وجود پروژه مراحل نهایی خود را طی میکند.
پروژه موتورهای کشنده TRACTION MOTORS
- برای تولید این نوع الکتروموتورها با شرکتهای واگن پارس، واگنسازی تهران و شرکت متروی تهران جلسات متعددی برگزار شد و بازدیدهای مختلف انجام شده و با شرکت BOMBARDIER سوئد که در حال حاضر اولین تامینکننده نیازهای متروی تهران میباشد جلسات مشترکی برگزار گردیده و چگونگی امکان همکاری از طرف آن شرکت در دست بررسی میباشد که در صورت مساعد بودن شرایط و رسیدن به تفاهم این نوع الکتروموتور در سبد محصول شرکت قرار خواهد گرفت.
پروژه موتورهای تکفاز
- این پروژه با همکاری موسسه براون آلمان پیش میرود که ۲ تیپ آن به مرحله تولید انبوه رسیده و ۳ تیپ آن سری صفر را طی میکند و ۶ تیپ در حال ساخت و پروتوتیپسازی میباشند.
- گشتاور راهاندازی این موتورها طوری است که علاوه بر پوشش دادن کاربرد موتورهای تکفاز قبلی در بالابرها نیز مورد استفاده دارد.
اقدامات انجامشده در خصوص استقرار سیستمهای مدیریت کیفیت و ارتقای کیفیت محصولات
- قرارداد جدید با شرکت توف اتریش درخصوص استفاده از CE MARKING برای 9 تیپ دیگر از محصولات تکفاز و سه فاز شرکت در سایزهای مختلف منعقد گردیده است.
- بازبینی و کنترل دورهای و اخذ تاییدیه مجدد برای ۵تیپ از محصولات شرکت که مجوز استفاده از CE MARKING دارند. (توضیح اینکه داشتن CE MARKING جزو الزامات صادرات به خارج از کشور میباشد) انجام شده است.
- قرارداد استقرار سیستم مدیریت ایمنی و سلامت شغلی 18001 OHSAS منعقد گردیده است.
- قرارداد استقرار سیستم مدیریت زیستمحیطی ۱۴۰۰۱ ISO منعقد گردیده است.
- پروانه تاییدیه صلاحیت آزمایشگاه از طرف موسسه استاندارد تمدید گردیده است.
- پروانه استفاده از علامت استاندارد تمدید گردیده است.
- آزمایشگاه به دستگاههای تست IPX4 -IP2 تجهیز شده است.
- امکانات آزمایشگاه الکتروتکنیک نوسازی و بهروز شده است.
- تجهیز آزمایشگاههای شرکت جهت تست عمر دینام و استارت خودروهای سواری
- مکانیزه نمودن ایستگاههای کنترل کیفی مونتاژ نهایی کارخانه صنعتی و کولری به منظور آنالیزه کردن مشکلات کیفی احتمالی و تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات کیفی محصولات
- ارتقای کیفی تولیدی شرکت به EF2 با جایگزینی ورقهای سیلیکون استیل مصرفی از M800 به M530 که کاهش تلفات هسته را در بردارد.
ارسال نظر