بیمه دی به ازای هر سهم 140 ریال سود تقسیم کرد
عکس:‌آکو سالمی
تولید حق بیمه در شرکت بیمه دی بیش از ۱۴۷درصد رشد کرد
گروه بازار‌پول - مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت بیمه دی صبح روز سه‌شنبه گذشته 25 تیر ماه با حضور بیش از 91درصد صاحبان سهام در تالار اجتماعات ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد.

مهندس محسن مهرعلیزاده، رییس هیات‌مدیره بیمه دی ریاست مجمع را بر عهده داشت و آقایان صفاوردی از شرکت سرمایه‌گذاری ری و آرین‌نژاد از شرکت سرمایه‌گذاری البرز و همچنین بابازاده به عنوان منشی او را در برگزاری مجمع عمومی یاری کردند.
مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بیمه دی تصویب کرد تا به ازای هر سهم 140 ریال سود تقسیم شود.
همچنین حمیدرضا معلم و شرکت ترازنما همکاران به عنوان بازرس و حسابرس قانونی انتخاب و روزنامه‌های اطلاعات و دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی این شرکت برگزیده شدند.

گزارش هیات‌مدیره
علی فتحعلی، مدیرعامل بیمه‌ دی با اشاره به تاریخچه آغاز فعالیت شرکت طی 3 سال گذشته، گفت: از سال 84 عملا فعالیت شرکت بیمه دی آغاز شد و این سومین مجمع عمومی برگزار شده این شرکت است. فتحعلی همچنین تصریح کرد: آمار و ارقام بیانگر روند صعودی حضور و گسترش فعالیت شرکت بیمه دی در بازار بیمه کشور است که این امر مرهون همفکری هیات‌مدیره، مدیران و کارکنان فعال این شرکت بوده است؛ به طوری که مطابق با آمار منتشره از سوی سازمان‌های مسوول بیمه دی در سال 86 رتبه پنجم را از نظر حجم پرتفوی در میان بیمه‌های خصوصی به خود اختصاص داده است.
شایان ذکر است که پرتفوی شرکت در سال ۸۴، ۷۶میلیارد ریال بود که این رقم در سال ۸۵ به ۱۷۶میلیارد ریال افزایش یافته و در سال ۸۶ با کسب ۴۳۷میلیارد ریال پرتفوی کسب رتبه پنجم در میان ۱۷ شرکت بیمه خصوصی حاصل شد.
وی با اشاره به حجم فعالیت کارکنان اظهار داشت: بزرگ‌ترین افتخار شرکت بیمه دی خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا است، به طوری که بیشترین حجم فعالیت به این عزیزان اختصاص دارد. مدیر عامل شرکت در ادامه تاکید کرد: استراتژی تدوین شده برای شرکت بیمه دی عبارت است از: توسعه شبکه فروش، افزایش سودآوری، توسعه سرمایه‌گذاری، توسعه حاکمیت الکترونیک، توسعه کیفی منابع انسانی، ایجاد بازارهای خارجی و بین‌المللی و ارتباط مناسب با بیمه‌گذاران.
فتحعلی در خصوص سهم بیمه‌های اتکایی در پرتفوی شرکت نیز خاطرنشان ساخت: در سال ۸۴ از ۷۶میلیارد ریال کل پرتفوی شرکت، حدود ۲۰میلیارد ریال به بخش بیمه اتکایی تعلق داشت که این عدد در سال ۸۵، ۹۰میلیارد ریال و در سال‌جاری ۱۸۹میلیارد ریال از کل پرتفوی این شرکت بوده است.
وی گفت: با توجه به عدم توانایی رقابت با بخش دولتی به دلیل نقدینگی و ذخایر فنی شرکت‌های یاد شده تنها راه رقابت سالم ارائه سرویس مناسب و به موقع به مشتریان است که این امر به عنوان یکی از استراتژی‌های مهم شرکت در نظر گرفته شده است.
او تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی بازار بیمه کشور و لزوم رقابت با شرکت‌های بزرگ بیمه به منظور کسب سهم مناسب از بازار مذکور افزایش سرمایه تا سقف ۲هزار میلیارد ریال ضروری به نظر می‌رسد.
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به برگزاری مجمع فوق‌العاده این شرکت در 17 اسفند سال 86 یادآور شد: در این مجمع افزایش سرمایه شرکت از 20میلیارد به 40میلیارد تومان به تصویب رسید تا ظرفیت بیمه‌ای برای پذیرش ریسک‌های بیشتر ارتقا یابد و همچنین بتواند مجوز قبولی اتکایی را از بیمه مرکزی ایران اخذ نماید.

استراتژی‌های بیمه‌ دی
فتحعلی همچنین از تدوین استراتژی‌های شرکت بیمه دی خبر داد و گفت: توسعه حاکمیت الکترونیک، کیفیت منابع انسانی، بازارهای داخلی و ایجاد بازارهای خارجی، کیفیت و تعالی سازمان، نظام اطلاع‌رسانی، شبکه فروش، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و افزایش سودآوری از برنامه‌های آتی بیمه‌ای است.
او همچنین در خصوص فعالیت‌های اجرایی مدیریت‌های اموال و اشخاص در سال 86 تصریح کرد: تعداد بیمه‌نامه‌های صادره شرکت در سال 85 معادل 19هزار فقره بیمه‌نامه بود که در پایان سال 86 به بیش از 27هزار فقره بیمه‌نامه افزایش یافت.
به گفته فتحعلی حق بیمه تولیدی بیمه دی در سال ۸۵ معادل ۱۷میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان بود که در پایان سال ۸۶ به ۴۳میلیارد و ۵۴میلیون تومان افزایش یافت.
مدیرعامل بیمه دی سهم بیمه‌های اتومبیل را در ترکیب پرتفوی این شرکت 3/8درصد اعلام کرد و گفت: بیمه‌های باربری 2/7، آتش‌سوزی 8/21، مخصوص 6/0، درمان گروهی 20، عمر و حادثه گروهی 38، مسوولیت 4/2 و مهندسی 5/0درصد از پرتفوی بیمه‌ای را در انحصار دارند.
فتحعلی ضریب خسارت بیمه دی را ۴۰درصد عنوان کرد و افزود: شرکت برای جبران‌ ۳۸هزار و ۵۲۷فقره پرونده معادل ۲۰میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان خسارت پرداخت کرده است.
سهم رشته‌های سودده آتش‌سوزی، باربری و مسوولیت در پرتفوی بیمه‌‌ای مناسب است و سهم هر سه رشته سودده در ترکیب خسارات پرداختی کمتر از 10درصد است.
هر چند سهم رشته‌های درمان گروهی و عمر و حوادث گروهی به عنوان استراتژی بیمه دی سهم قابل توجهی در ترکیب پرتفوی دارد و این شرکت با انعقاد قرارداد بااکثر بیمارستان‌های کشور و ارائه کارت درمان برای بیمه‌گذاران که به زودی به کارت هوشمند تبدیل خواهد شد، برای سرویس‌دهی مطلوب تلاش کرد اما ضریب خسارت این رشته‌ها نیز کمتر از ۴۵درصد است که نشانگر کنترل صحیح ریسک در این شرکت است.
مدیرعامل بیمه دی برگزاری جلسات شورای نمایندگان، گسترش شبکه فروش، ایجاد شعب در تمامی استان‌های کشور و توانمندسازی شعب از طریق سازوکار پرسنلی را از عملکردهای معاونت فروش عنوان کرد و ادامه داد: طراحی مکانیزم نظرسنجی رضایت مشتریان و توسعه طرح فروش بیمه‌های خرد از برنامه‌های آتی این معاونت است.
فتحعلی سود حاصل از انواع سرمایه‌گذاری شرکت بیمه دی را در سال ۸۶ معادل ۱۵میلیارد و ۸۹۱میلیون ریال اعلام کرد که حاصل سرمایه‌گذاری در سپرده های بانکی، سهام شرکت‌های بورس و سایر براساس آیین‌نامه سرمایه‌گذاری مصوب شورای‌عالی بیمه است.
مدیرعامل بیمه دی خرید زیر سیستم‌های مالی، راه‌اندازی پست الکترونیکی درون‌سازمانی، تکمیل سیستم سهام با امکان ارائه اطلاعات سهامداران بر روی سایت شرکت، توسعه و تکمیل سایت اینترنتی شرکت و توسعه و تکمیل سیستم جامع بیمه‌ای به صورتی که بیمه‌نامه‌ها به صورت متمرکز و ONLINE در شعب صادر شود را از فعالیت‌های مدیریت‌ فن‌آوری و اطلاعات عنوان کرد و گفت: مطالعه جهت تهیه و استقرار سیستم GIS و توسعه و ارتقای سطح انفورماتیکی شرکت با بهره‌گیری از آموزش‌های تخصصی و بازآموزی مستمر و ارائه آموزش‌های سیستمی بیمه به کاربران از برنامه‌های آتی است.
او در خاتمه اعلام کرد: از مدیریت مالی شرکت نیز خواسته شده تا صورت‌های مالی سال ۸۷ براساس استاندارد ۲۸ تنظیم نماید.