مالزی سالانه ۱۰۰۰ گردشگر درمانی از ایران دارد
خبرگزاری میراث فرهنگی: بیش از ۱۰۰۰ بیمار ایرانی در سال ۲۰۱۲ برای دریافت خدمات درمانی روانه مالزی شدند. مالزی جذب گردشگران مسلمان کمدرآمدتر را از کشورهای خلیجفارس و همسایه هدف قرار داده است. راهنمای گردشگری درمانی ویژه ۲۰۱۴ در آخرین گزارش خود اعلام کرد که در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۰۰۰ گردشگر ایرانی برای دریافت خدمات درمانی به مالزی سفر کردند. چنانکه دراین گزارش آمده، کوالالامپور با قیمتهای مناسب، مرکز بهتری برای درمان بیماران طبقه متوسط از کشورهایی با سیستم ضعیف درمانی تلقی میشود. طبق همین گزارش در سال ۲۰۱۴ امارات به تنهایی بیش از ۲میلیارد دلار ارز در سال ۲۰۱۱ برای اعزام بیماران خود به خارج از کشور هزینه کرده است.
خبرگزاری میراث فرهنگی: بیش از ۱۰۰۰ بیمار ایرانی در سال ۲۰۱۲ برای دریافت خدمات درمانی روانه مالزی شدند. مالزی جذب گردشگران مسلمان کمدرآمدتر را از کشورهای خلیجفارس و همسایه هدف قرار داده است. راهنمای گردشگری درمانی ویژه ۲۰۱۴ در آخرین گزارش خود اعلام کرد که در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۰۰۰ گردشگر ایرانی برای دریافت خدمات درمانی به مالزی سفر کردند. چنانکه دراین گزارش آمده، کوالالامپور با قیمتهای مناسب، مرکز بهتری برای درمان بیماران طبقه متوسط از کشورهایی با سیستم ضعیف درمانی تلقی میشود. طبق همین گزارش در سال ۲۰۱۴ امارات به تنهایی بیش از ۲میلیارد دلار ارز در سال ۲۰۱۱ برای اعزام بیماران خود به خارج از کشور هزینه کرده است. مالزی قصد دارد گردشگری درمانی را با توریسم اسلامی یا گردشگری کشورهای مسلمان پیوند بزند و ۶۰ درصد جمعیت مسلمان دراین کشور اگرچه فرصت و امتیازی برای مالزی محسوب میشود که سبب شده برای سالهای مدید مسلمانان جهان مالزی را برای سفر انتخاب کنند اما این کشور باید با برندهای شاخص و برتر جهانی دراین زمینه رقابت کند. طبق آمار و ارقام موجود، تایلند و سنگاپور که سهم خود را در گردشگری سلامت جهانی افزایش چشمگیری داده بودند سالانه بین ۳۸ تا ۵۵ میلیارد دلار درآمد عاید این کشورها میکنند.
علاوه براین از نظر خدمات درمانی و صدور ویزا، مالزی برای بیماران در شمار راحتترین کشورهای جهان است و بیشتر خارجیان نیازی به پر کردن فرمهای مخصوص ندارند. درنتیجه تعداد گردشگران خارجی جویای خدمات درمانی در مالزی ظرف ۵ سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافت و در سال ۲۰۱۳ به بیش از ۱۳۴هزار نفر رسید. بیشتر بیماران از کشور اندونزی هستند و خاورمیانه و شمال آفریقا در ردیفهای بعدی قرار میگیرند؛ یعنی مناطقی از جهان که دارای پول و درآمد کافی هستند اما در کشورهای خود با صف طویل انتظار مواجهند.
ارسال نظر