روایت شیرکوند از مذاکرات رو در روی سرمایهگذاران هتلداری
سرمایهگذاران داخلی و خارجی دور میز «گردشگری»
دنیایاقتصاد: همایش سرمایهگذاری در صنعت گردشگری در حالی روز گذشته پایان یافت که فرصتی تقریبا منحصربهفرد برای گفتوگو و مذاکرات دو جانبه و چند جانبه سرمایهگذاران داخلی و خارجی و شرکتهای مرتبط فراهم شده بود. به گزارش «دنیای اقتصاد»، بسیاری از این سرمایهگذاران و نمایندگان برندهای معتبر و بینالمللی هتلداری، مذاکرات خود را مثبت ارزیابی کردند، اما معتقد بودند برای فکر کردن به پیشنهادهای مطرح شده و مذاکرات صورت گرفته، نیازمند زمان بیشتری هستند. به باور آنها، فعلا برای تصمیمگیری در زمینه آغاز همکاری زود است.
دنیایاقتصاد: همایش سرمایهگذاری در صنعت گردشگری در حالی روز گذشته پایان یافت که فرصتی تقریبا منحصربهفرد برای گفتوگو و مذاکرات دو جانبه و چند جانبه سرمایهگذاران داخلی و خارجی و شرکتهای مرتبط فراهم شده بود. به گزارش «دنیای اقتصاد»، بسیاری از این سرمایهگذاران و نمایندگان برندهای معتبر و بینالمللی هتلداری، مذاکرات خود را مثبت ارزیابی کردند، اما معتقد بودند برای فکر کردن به پیشنهادهای مطرح شده و مذاکرات صورت گرفته، نیازمند زمان بیشتری هستند. به باور آنها، فعلا برای تصمیمگیری در زمینه آغاز همکاری زود است. با اینهمه، این سرمایهگذاران، نظرات و شفافسازی صورت گرفته از سوی مسوولان دولتی ایران در روز نخست این همایش را نقطه امید خود برمیشمردند؛ امری که آنها را بیش از پیش به سرمایهگذاری در گردشگری و هتلداری ایران تشویق کرده است.
در همین حال معاون برنامهریزی و سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری نیز با بیان اینکه سرمایهگذاران داخلی و خارجی استقبال خوبی از مذاکرات رو در رو (B۲B) داشتهاند، تصریح کرد: «برای توسعه صنعت گردشگری کشور نیازمند استفاده از تجربیات و منابع بینالمللی هستیم.» سعید شیرکوند که روز گذشته مذاکرات B۲B را پیگیری میکرد، برگزاری این همایش را راهی برای توسعه صنعت گردشگری کشور دانست و به خبرگزاری «میراث آریا» گفت: «امروز صنعت گردشگری کشور نیاز دارد تا با دنیای پیرامون رابطه برقرار کند؛ چرا که این رابطه علاوهبر جذب گردشگران برای ورود به ایران، میتواند در جهت افزایش ظرفیت تاسیسات گردشگری موثر باشد.» این مقام مسوول، با تاکید بر اینکه برای گسترش تاسیسات گردشگری کشور به استفاده از تجربهها و منابع بینالمللی نیاز داریم، خاطرنشان کرد: «سیاست کلی دولت یازدهم پرهیز از تصدیگری است؛ ما نه میخواهیم و نه میتوانیم اقدام به ایجاد تاسیسات گردشگری کنیم. بنابراین تشویق و حمایت سرمایهگذاران در دستور کار قرار دارد و هدف اصلی برگزاری این همایش، رو در رو کردن سرمایهگذاران صنعت گردشگری در ایران و سرمایهگذاران بینالمللی است.»
وی افزود: «سرمایهگذاران داخلی در این همایش با توانمندیهای بینالمللی در حوزه گردشگری آشنا شدند. در جلسه عمومی اولین روز از همایش، سیاستهای استراتژیک دولت از سوی عالیترین مقامات کشور برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی تشریح شد و عصر همان روز در پنلهای تخصصی، تمامی ابعاد ایجاد همکاریها بین سرمایهگذاران داخلی و خارجی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.» شیرکوند ادامه داد: «در پنل تخصصی روز اول همایش، سرمایهگذاران داخلی با قوانین و مقررات مذاکره با سرمایهگذاران خارجی آشنا شدند و آنچه برای روز دوم همایش برنامهریزی شده بود گفتوگوی رو در روی سرمایهگذاران ایرانی با طرفهای خارجی بود که خوشبختانه این برنامه با استقبال بسیار خوبی همراه شد.»
معاون سرمایهگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه ۱۳۰ شرکت داخلی برای گفتوگو و مذاکرات B۲B با ۳۰ شرکت خارجی اعلام آمادگی کردهاند، برگزاری این مذاکرات را منظم ارزیابی کرد و گفت: «حضور دولت و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اطمینانبخش طرفین این مذاکرات بود.» وی در پایان با برشمردن برخی از پروژههایی که با سرمایههای خارجی در حال اجرا هستند یا اتمام یافتهاند، تصریح کرد: «هتل ۵ ستاره لاله پارک تبریز با سرمایهگذاری مستقیم سرمایهگذار خارجی به سرانجام رسید و هتل ۵ ستاره شهر خوی نیز با مشارکت سرمایهگذار خارجی در حال ساخت است. این موارد تنها نمونهای از حضور سرمایهگذاران خارجی در صنعت گردشگری کشور است و در آینده شاهد حضور سرمایهگذاران بیشتری از کشورهای دیگر خواهیم بود.»
ارسال نظر