دنیای اقتصاد: نشریه دیلی میرور در گزارشی به شرح جاذبه‌های گردشگری ایران و روایت رشد ورود گردشگران غربی به کشور پرداخته است. به گزارش «دنیای اقتصاد»، این نشریه تنها نشریه‌ای نیست که پس از روی کارآمدن دولت روحانی و پس از برجام به این موضوعات می‌پردازد. بن رانکلین، نویسنده این گزارش دیلی میرور با اشاره به تجربه سفر خود به ایران، از بازدید خود از کویر و اصفهان و فضای صمیمی روبه‌رو شده با آن یاد می‌کند و می‌گوید: «فضای مهربان، امن و خوبی در این شهر حاکم بود و این آن چیزی نبود که انتظار داشتم در سومین شهر بزرگ ایران با آن مواجه شوم.»

وی در ادامه گزارش خود به کاهش گردشگران غربی در سال‌های گذشته اشاره می‌کند و نقش برداشته شدن تحریم‌ها را در ساختن پل‌های ارتباطی بین ایران و جهان غرب مهم می‌داند. بن رانکلین می‌افزاید: «کشوری که دیدم بسیار متفاوت با تصویر خصمانه‌ای است که مدت‌ها است در بریتانیا نشان داده می‌شود و طبیعی‌تر، راحت‌تر و دوستانه‌تر از آن چیزی است که تاکنون تصور می‌کردم.» وی در گزارش خود به جاذبه‌های ایران نیز توجه می‌کند: «ایران در سال‌های اخیر کمتر در کانون توجه بوده؛ به‌گونه‌ای‌که گنجینه‌های باورنکردنی آن به ندرت از سوی مسافران غربی دیده شده است.»

خبرنگار دیلی میرور جاذبه‌هایی مانند میدان نقش جهان که سومین میدان بزرگ جهان پس از میدان تیان‌آن‌من در چین و میدان سرخ در مسکو است، کاخ عالی قاپو و بازار اطراف آن، موزاییک‌کاری مسجد شیخ لطف‌الله و مسجد امام را برای بازدید توصیه می‌کند و علاوه‌بر آن در مورد فضای دوستانه ایران می‌گوید: «اغلب مردم لبخند می‌زنند و من با محیط گرمی روبه‌رو شدم.» رانکلین به گردشگری غذا و غذاهای ایرانی و رستوران‌های سنتی نیز اشاره و از تجربه خود در سفر به تهران و بازدید از کاخ گلستان، بازار بزرگ و بازار تجریش و رستوران‌های این شهر، موزه جواهرات بانک مرکزی و برخی دیگر از جاذبه‌ها به عنوان یادگارهایی رویایی یاد می‌کند. با این حال ترافیک تهران برای او بسیار نفرت‌انگیز بوده است. رانکلین در نهایت دشواری‌های دریافت ویزا برای انگلیسی‌ها را نیز یادآوری می‌کند و می‌گوید: «اخذ ویزا برای ایران هزینه‌بر و وقت‌گیر است؛ اما ارزش تلاش کردن را دارد.»