اولین کنفرانس گردشگری و معنویت برگزار میشود
لزوم آرامش روحی گردشگر در کنار آسایش مادی
گروه گردشگری: رئیس دانشگاه علم و فرهنگ با اعلام این خبر که همایش بینالمللی گردشگری و معنویت روز چهارشنبه و به مدت دو روز، در این دانشگاه آغاز بهکار میکند، گفت: «اولین کنفرانس گردشگری و معنویت با هدف رهایی از نگاههای سطحی و محدود و ایجاد نگاهی ژرف و عمیق به گردشگری، برگزار خواهد شد. در حقیقت ما درنظر داریم اعلام کنیم که نگاه معنوی به گردشگری و امر سفر، یک گونه از گردشگری نیست بلکه یک رویکرد به گردشگری است. » به گزارش «دنیایاقتصاد»، ایمانی خوشخو در نشست خبری اولین کنفرانس بینالمللی «گردشگری و معنویت» که پیش از ظهر روز چهارم بهمن ماه در سالن اجتماعات خبرگزاری دانشجویان ایران برگزار شد، اظهار کرد: «کنفرانس گردشگری و معنویت در تقویم UNWTO ثبت شده است که مقدمهای خواهد بود بر توجه به آرامش روحی گردشگران پس از سفر.
گروه گردشگری: رئیس دانشگاه علم و فرهنگ با اعلام این خبر که همایش بینالمللی گردشگری و معنویت روز چهارشنبه و به مدت دو روز، در این دانشگاه آغاز بهکار میکند، گفت: «اولین کنفرانس گردشگری و معنویت با هدف رهایی از نگاههای سطحی و محدود و ایجاد نگاهی ژرف و عمیق به گردشگری، برگزار خواهد شد. در حقیقت ما درنظر داریم اعلام کنیم که نگاه معنوی به گردشگری و امر سفر، یک گونه از گردشگری نیست بلکه یک رویکرد به گردشگری است.» به گزارش «دنیایاقتصاد»، ایمانی خوشخو در نشست خبری اولین کنفرانس بینالمللی «گردشگری و معنویت» که پیش از ظهر روز چهارم بهمن ماه در سالن اجتماعات خبرگزاری دانشجویان ایران برگزار شد، اظهار کرد: «کنفرانس گردشگری و معنویت در تقویم UNWTO ثبت شده است که مقدمهای خواهد بود بر توجه به آرامش روحی گردشگران پس از سفر.»
این استاد دانشگاه تاکید کرد: «در رویکرد معنوی به گردشگری بر خلاف اینکه همیشه به دنبال رفع نیازهای مادی گردشگران بودهایم، به آرامش روحی آنها پس از سفر فکر خواهیم کرد.» وی یادآور شد: «تا به حال به این موضوع فکر نکردهایم که چرا زمانی که مردم به سفرهای نوروزی میروند، خسته برمیگردند. ما باید به دنبال این باشیم که وقتی سفر تمام شد، گردشگران به آرامش روحی نیز رسیده باشند؛ اینها مباحثی است که در حوزه گردشگری و معنویت مطرح میشود.». رئیس دانشگاه علم و فرهنگ همچنین در توضیح دستاوردهای ملموس این همایش گفت: «یکی از نیروهایی که میتواند به ترویج رویکرد معنوی به گردشگری کمک کند، راهنمایان هستند اما در این زمینه کسی به فکر نبوده که راهنمایان گردشگری آموزش تخصصی در این حوزه ببینند. از اینرو ایران میتواند پایلوتی هدفمند برای ترویج رویکرد معنوی به گردشگری باشد.» ایمانی خوشخو همچنین اعلام کرد که ویژگی مهم این کنفرانس، حضور استادان خارجی است که ازجمله آنها میتوان پرفسور جعفر جعفری از آمریکا، پرفسور ریچارد شارپلی از انگلستان، خانم لاری دایر از استرالیا و غزالی و آزیلا لینتی از مالزی را نام برد.
ارسال نظر