اردوی جاسوسی
(جلد دوم از ماجراهای مدرسه جاسوسی)
استوارت گیبز
ترجمه: شیرین ملکفاضلی
استوارت گیبز نویسنده آمریکایی در سهگانه مشهور خود به روایت داستانهایی پرداخته است از نوجوانانی که شیفته جیمز باند و دنیای جاسوسها هستند. جلد اول این مجموعه با عنوان مدرسه جاسوسی سال گذشته منتشر شد و به یکی از پرفروشترین عنوانهای مجموعه دارکوب تبدیل شد. یک دانشآموز باهوش شیفته ریاضی یک روز صبح با پیکی روبهرو میشود که حامل خبری عجیب است و او را به یکی از مدارس جاسوسی دعوت میکند، او قرار است جاسوس شود.
(جلد دوم از ماجراهای مدرسه جاسوسی)
استوارت گیبز
ترجمه: شیرین ملکفاضلی
استوارت گیبز نویسنده آمریکایی در سهگانه مشهور خود به روایت داستانهایی پرداخته است از نوجوانانی که شیفته جیمز باند و دنیای جاسوسها هستند. جلد اول این مجموعه با عنوان مدرسه جاسوسی سال گذشته منتشر شد و به یکی از پرفروشترین عنوانهای مجموعه دارکوب تبدیل شد. یک دانشآموز باهوش شیفته ریاضی یک روز صبح با پیکی روبهرو میشود که حامل خبری عجیب است و او را به یکی از مدارس جاسوسی دعوت میکند، او قرار است جاسوس شود. اما با راه یافتن به مدرسه جاسوسی بهزودی متوجه میشود که دنیای جاسوسها آنقدر هم پر از رمز و رازهای سالم و تمیز نیست و اصولا جیمز باند افسانه است.
ریپلی شاگرد مدرسهای معمولی است. تنها ویژگی او هوش زیاد و دقت در محاسبه است. اما بهزودی او سر از مدرسهای عجیب درمیآورد، رویای او برای شغل آیندهاش محقق میشود، بن برای آموزش در مدرسه جاسوسی انتخاب شده است. آکادمی مخفی جاسوسی او را انتخاب کرده، اما انتخاب شدن بن ربطی به هوش زیاد یا موفقیت درسی ندارد، همه چیز نقشه است و حالا بن ریپلی باید سعی کند زنده بماند و دشمن را شکست بدهد تا شاید یک روز جاسوسی درجه یک، شبیه جیمز باند بشود. در جلد دوم او و همکلاسیهایش به یک اردوی تربیت جاسوس بیرون از مدرسه میروند اما دشمنان قسمخورده بن ریپلی برای شکارش به اینجا هم میآیند و او اینبار برای زنده ماندن باید تلاش مضاعفی کند و این تلاشها داستانی نفسگیر میسازد. استوارت گیبز در این مجموعه سه جلدی دنیای سرشار از خیالپردازی و جاسوسی و روشهای پیچیده را برای نوجوانان خلق کرده است. در عین حال مساله اعتمادبه نفس و روشهای جلوگیری از سوء استفاده را در دل این رمان پر از هیجان گنجانده است.
ارسال نظر