شماره روزنامه ۵۹۹۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۹۵ دنیای اقتصاد

اخبار بازار نفت - روزنامه شماره ۵۹۹۵

  • نبض نفت در شریان خاورمیانه

    دنیای اقتصاد-پیمان قناعتی‌فرد: می‌شود ادعا کرد اکنون و تحت‌شرایط فعلی، حداقل برای مدت کوتاهی می‌توان در جو بازار جهانی نفت، نفس راحتی کشید. اقدام رژیم صهیونیستی در پاسخ به کنش تنبیهی ایران نیز فضا را به‌‌‌‌‌گونه‌‌‌‌‌ای رقم زد تا تهران این اقدام متقابل دشمن را غیرواقعی بخواند. به گزارش تارنمای پاکستانی دان، واکنش رژیم‌‌‌‌‌صهیونیستی آنقدر ضعیف تلقی شد که ایتاماربن‌‌‌‌‌گویر، وزیر امنیت ‌‌‌‌‌ملی جنگ‌‌‌‌‌طلب این رژیم، اذعان کرد که از پاسخ دولتش راضی نیست. او در پستی تک‌‌‌‌‌کلمه‌‌‌‌‌ای در توییتر به زبان عبری نوشت: «ضعیف». به‌دنبال این تحرکات، قیمت‌ها در بازار جهانی نفت ابتدا افزایش اما سپس کاهش پیدا کرد.
  • نفت در مدار رشد؟

    روز جمعه قیمت نفت افزایشی شد. برنت به ۸۹دلار و ۵۳سنت و WTI آمریکا به ۸۴دلار و ۱۲سنت در هر بشکه رسید. رشد تولید ناخالص داخلی، کاهش تورم و عدم کاهش نرخ بهره آمریکا در کنار نگرانی از افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، از عوامل اصلی رشد قیمت نفت بوده‌اند. ترس از استمرار تنش‌های ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه، همچنان بر نگرانی بازار جهانی انرژی نسبت به عرضه پایدار نفت افزوده است و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.
  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌‌‌‌‌یابد

    رئیس‌‌‌‌‌جمهوری با اشاره به دیدار و مذاکرات با مسوولان عالی پاکستان گفت: در سفر به پاکستان درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیم‌هایی گرفته و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه یابد.
  • جمع‌‌‌‌‌آوری مشعل‌‌‌‌‌های گازی مجتمع‌‌‌‌‌های پتروشیمی

    مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به شتاب‌‌‌‌‌گیری روند جمع‌‌‌‌‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال‌۱۴۰۳، گفت: تا پایان امسال مشعل‌‌‌‌‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع‌‌‌‌‌آوری می‌شوند. به گزارش «شانا» به‌‌‌‌‌نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی در جریان سفر عملیاتی خود به عسلویه با تاکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی با جدیت بیشتری راهبرد جمع‌‌‌‌‌آوری گازهای مشعل را در دستور کار قرار داده‌است، بیان کرد: این شرکت متعهد شده‌است امسال بخشی از مشعل‌‌‌‌‌های گازی در واحدهای پتروشیمی جمع‌‌‌‌‌آوری شوند، همچنین بخش دیگری از مشعل‌‌‌‌‌های گازی که خوراک واحدهای پتروشیمی را تامین می‌کنند، تا سه سال‌آینده مهار خواهند شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر