فوتبال دختران ایران که پیش از این تجربه حضور در میادین آسیایی را به دست آورده بودند، در اولین حضور فراآسیایی خود به مشکل برخوردند. مسوولان فوتبال ایران توانسته بودند نظر کنفدراسیون فوتبال آسیا را برای حضور دختران محجبه ایران در مسابقات کسب کنند، اما قوانین فیفا‌، هنوز بر وفق مراد مسلمانان تغییر نکرده است و با اصرار فیفا برای اجرای آیین‌نامه‌اش، نهایتا به آنجا ختم شد که دختران ایران سهمیه حضور در بازی‌های المپیک نوجوانان سنگاپور را از دست دادند. این تنها سهمیه آسیا بود که به ایران رسیده بود، اما با تاکید فیفا بر لزوم استفاده تیم‌ها از پوشش مصوب و استاندارد‌، این شانس را از ایران گرفت.

عباس ترابیان، رییس کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال با تایید لغو شدن حضور ایران در این بازی‌ها گفت: «فیفا دوشنبه گذشته در نامه‌ای به فدراسیون فوتبال به بند ۴ آیین‌نامه فدراسیون جهانی اشاره و اعلام کرده که بحث حضور دختران ایران در المپیک سنگاپور در جلسه کمیته اجرایی به بحث گذاشته شده و مطابق با همین بند به این نتیجه رسیدند که هیچ کشوری نمی‌تواند با حجاب اسلامی‌در مسابقات رسمی ‌فوتبال شرکت کند.»

اعلام رسمی تصمیم کمیته اجرایی فیفا نشان دهنده قطعیت این رای است با این حال، ایران قصد دارد به این مساله اعتراض کند. ترابیان در این مورد اضافه کرد: «ما باید اعتراض کنیم، این اعتراض تنها شامل حال ما نمی‌شود، بلکه به همه کشورهای مسلمان که می‌خواهند در مسابقات رسمی‌حضور داشته باشند مرتبط است. معتقدم اگر همه کشورهای مسلمان به صورت متحد به این مساله اعتراض کنند می‌توانند روی تصمیمات آتی فیفا اثرگذار باشند.»این در حالی است که مسوولان کمیته بین‌المللی المپیک با حضور دختران محجبه در مسابقات سنگاپور مشکلی نداشتند، اما فیفا بر اساس قوانین مشخص خودش، رای به حذف دختران ایران داد. علاوه بر این، گمان می‌رود این تصمیم فیفا حضور تیم‌های ملی بانوان ایران را با پوشش اسلامی‌ در مسابقات رسمی‌آسیا هم به خطر بیندازد؛ چرا که به گفته ترابی فیفا تصمیمات خود را از یک بازی آغاز می‌کند و اعلام می‌کند که از این پس، قوانین در همه مسابقات اجرایی خواهد شد. معمولا تصمیمات فیفا دامنه دار بوده است. در این میان، علی کفاشیان هم با نادرست خواندن تصمیم اخیر فیفا گفت: «این تصمیم از نظر قانونی درست نیست؛ چرا که تعبیر بند۴ از قانون فیفا، آن است که نباید حجاب مانع بازی کردن ورزشکاران شود، در حالی که ما شکلی از پوشش اسلامی‌و با حجاب را برای تیم‌های بانوان در نظر گرفتیم که مشکلی ایجاد نمی‌کند. ما در حال مذاکره با فیفا هستیم و اعتراض‌مان را هم به همه مراجع مختلف در این زمینه از جمله کمیته المپیک اعلام کرده‌ایم. در اردیبهشت‌ماه نیز جلسه‌ای در این باره خواهیم داشت و سعی می‌کنیم این موضوع را برای آنها جا بیندازیم. امیدواریم چندین میلیارد جمعیت مسلمان در سراسر دنیا بتوانند با این شرایط در مسابقه‌های بین‌المللی فوتبال بانوان نمایندگانی داشته باشند.»

همچنین فریده شجاعی، نایب رییس فدراسیون فوتبال درباره مشکل جدید تیم دختران گفت: «سال گذشته در اردن جلسه‌ای با حضور نمایندگان فیفا برگزار شد. آنها تصور می‌کردند حجاب اسلامی، لباس محلی و رسمی کشور ما است. نمایندگان فیفا به ما گفتند که اگر با لباس شما موافقت کنیم از این پس کشورهای دیگر هم می‌خواهند با لباس خود بازی ‌کنند. ما آنها را توجیه کردیم که پوشش اسلامی لباس ملی ما نیست، بلکه لباس مذهبی ما است، آنها صحبت‌های ما را قبول کردند، ولی نمی‌دانم که دوباره چه اتفاقی افتاده که از ما خواستند با لباس رسمی فیفا بازی کنیم.»