کاربران سایت AFC نظر دادند:
تغییرات مداوم مربیان عامل اصلی ناکامی ایران
گروه ورزش- نظرسنجی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا برای دلایل شکست تیم ملی ایران در راه جام جهانی با استقبال زیادی همراه شد و نزدیک به ۲۰۰۰ نفر در این رایگیری شرکت کردند. بیشترین رای دهندگان که بالغ بر ۳۵درصد بودند، تغییرات مداوم مربیان را عامل اصلی ناکامی ایران دانستهاند.
نظرسنجی پایگاه خبری کنفدراسیون فوتبال آسیا نشان میدهد تغییرات مداوم مربیان، اصلیترین دلیل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران در رسیدن به جام جهانی ۲۰۱۰ بوده است؛ در حالی که برخلاف ادعای بسیاری از اهالی فوتبال، رسانهها کمترین نقش را در این ناکامی داشتند.
نظرسنجی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا برای دلایل شکست تیم ملی ایران در راه جام جهانی با استقبال زیادی همراه شد و نزدیک به ۲۰۰۰ نفر در این رایگیری شرکت کردند. بیشترین رایدهندگان که بالغ بر ۳۵درصد بودند تغییرات مداوم مربیان را عامل اصلی ناکامی ایران دانستهاند.
بعد از نارضایتیهایی که در جام جهانی ۲۰۰۶ پیش آمد، برانکو جایش را به قلعه نویی داد که او نتوانست در مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا ۲۰۰۷ برابر کره جنوبی موفق باشد.
منصور ابراهیم زاده مربی موقت هرگز فرصت نمایش تواناییهای خود را پیدا نکرد و علی دایی بعد از باخت به عربستان در آزادی برکنار شد.
محمد مایلیکهن فقط دو هفته مربی ماند و بدون حتی یک جلسه تمرینی برکنار شد تا بالاخره افشین قطبی که یکسال پیش نامش مطرح بود، مربی شد و روی نیمکت نشست.
بعد از آن ۲۰درصد به عبارت «این فوتبال است» رای دادند که نشان میداد آنها مخالفت چندانی با تصمیمات و مدیریتی که صورت گرفته، ندارند.
بعد از آن نبود بازیکنان جوانتر با ۲۰درصد و مشکلات بازی با کره شمالی با یازدهدرصد از دلایل مهم دیگری بودند که طرفداران به آنها اشاره کردهاند.
دعوت کردن یا دعوت نکردن دایی از علی کریمی همیشه بحث انگیز بود. یکی از انتقاد طرفداران و رسانهها از دایی استفاده نکردن از علی کریمی بود که در بازی با عربستان به اوج خود رسید. او در بازی کره شمالی در پیونگ یانگ به تیم برگشت و در بازی بعدی مقابل امارات پایش به گل باز شد.
کریمی ۳۰ ساله در بازی آخر به دلیل خستگی در نیمه دوم بیرون رفت. حالا و در پایان بازیها تنها ۱۰درصد از شرکتکنندگان این نظرخواهی اعتقاد داشتهاند که بازی نکردن او در زمان مربیگری علی دایی در نتیجه به دست آمده اثر گذار بوده است.
و بالاخره کمترین آرا به گزینه عامل فشار از سوی طرفداران و رسانهها رفت؛ چرا که فقط ۵/۳درصد فکر کردند هیجانات یا انتقادات ناشی از این سو، نقش منفی در روند نتیجهگیری تیم ملی ایران داشت.
ایران در حالی از بازیها کنار رفت که در گروه خود با یک امتیاز کمتر پایینتر از عربستان قرار گرفت و تیم چهارم شد. از این گروه کره جنوبی و کره شمالی به طور مستقیم بالا رفتند و عربستان به بازی پلیآف رفت.
سقوط ۶ پلهای فوتبال ایران
تیم ملی فوتبال کشورمان در تازهترین ردهبندی فدراسیون بینالمللی فوتبال و به دنبال ناکامی در صعود به جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی ۶ پله سقوط کرد و در رده ۵۸ ردهبندی جهانی و چهارم آسیا قرار گرفت.
در تازهترین ردهبندی فدراسیون بینالمللی فوتبال - فیفا - تیم ملی فوتبال کشورمان با ۵۵۹ امتیاز و ۶ پله سقوط نسبت به ردهبندی ماه قبل در رده ۵۸ قرار گرفت. در بین تیمهای آسیایی استرالیا با ۸۸۶ امتیاز و ۱۳ پله صعود در رده ۱۶ جهان و اول آسیا قرار گرفته است. فوتبال ژاپن با ۷۲۲ امتیاز و ۹ پله سقوط در رده چهلم قرار گرفته است و در آسیا دوم است. فوتبال کره جنوبی با ۶۳۴ امتیاز و ۲ پله سقوط در رده ۴۸ قرار گرفته است. فوتبال عربستان نیز که برخلاف تیم ملی ایران هنوز برای صعود به جام جهانی شانس دارد با ۵۴۲ امتیاز و ۵ پله سقوط در رده ۶۱ جهان و پنجم آسیا ایستاده است.
ارسال نظر