افشاگری عجیب رسایی ازپشت پرده فوتبال
مدت زیادی است که کمیسیون اصل ۹۰ مجلس وارد ماجرای فساد در فوتبال شده است و گهگاهی درخصوص این پرونده صحبت میشود، اما هنوز این پرونده در صحن علنی مجلس قرائت نشده است. به گزارش کاپ، حمیدرضا رسایی، عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از آماده شدن پرونده برای قرائت خبر داد: «گزارش فساد درفوتبال آماده قرائت از تریبون مجلس شده است. برای تهیه این گزارش واقعا وقت زیادی گذاشتم. مباحث زیادی در این گزارش برای اولین بار مطرح شده است. حضور بیش از ۸۰ نفر از دست اندرکاران فوتبال در کمیسیون و ثبت اظهارات آنها، این گزارش را مستند و متقن کرده است.
مدت زیادی است که کمیسیون اصل ۹۰ مجلس وارد ماجرای فساد در فوتبال شده است و گهگاهی درخصوص این پرونده صحبت میشود، اما هنوز این پرونده در صحن علنی مجلس قرائت نشده است. به گزارش کاپ، حمیدرضا رسایی، عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از آماده شدن پرونده برای قرائت خبر داد: «گزارش فساد درفوتبال آماده قرائت از تریبون مجلس شده است. برای تهیه این گزارش واقعا وقت زیادی گذاشتم. مباحث زیادی در این گزارش برای اولین بار مطرح شده است. حضور بیش از ۸۰ نفر از دست اندرکاران فوتبال در کمیسیون و ثبت اظهارات آنها، این گزارش را مستند و متقن کرده است.اگرچه به دلیل عدم شفافیت مالی و پنهانکاری باشگاهها - که خود یکی از مهمترین آسیبها در این بخش است- از مبلغ دقیق هزینههای فوتبال، اطلاع دقیقی در دست نیست ولی براساس برآورد دستگاههای نظارتی، این رقم بیش از ۱۰۰میلیاردتومان در سال تخمین زده میشود که نبود نظارت از سوی دستگاههای ذیربط، زمینه مناسبی را برای ایجاد فساد توسط افراد سودجو فراهم آورده است.
در اکثر باشگاههای فوتبال به دلیل فرمایشی بودن اعضای هیاتمدیره، عدم نظارت بر عملکرد مدیران عامل در هزینهکرد منابع مالی و تاسیس شرکتهای اقتصادی تو درتو،انتصاب افراد با مدارک تحصیلی غیرمرتبط در امور نظارت مالی بهعنوان ذیحساب از سوی مدیران عامل و... اسباب فرار آنها از مقررات و ضوابط نظارتی فراهم آمده و همین نکته موجب عدم شفافیت و بیانضباطی در صورت وضعیتهای مالی اکثر باشگاههای کشور شده است.جریانی قوی در درون این رشته ورزشی به دلیل سوءاستفادههای کلان مالی، اجازه خصوصیسازی دراین ورزش را نمیدهد. بنابراین، علاوه بر لزوم تقویت نظارت دستگاههای دولتی و شبه دولتی بر هزینه تیمهایی که مورد حمایت آنها هستند بهعنوان اقدامی موقت، راهکار اصلی، اجرای قانون واگذاری تیمهای دولتی و نیمه دولتی به بخش خصوصی است که یکی از مهمترین عوامل کاهش فساد ساختاری در ورزش فوتبال است.» وی درادامه نمونه عجیبی ازاین تبانیها در فوتبال را عنوان کرد و گفت: «نمونههایی از تبانی در فوتبال، پیشنهاد پرداخت مبلغ ۵۰۰میلیونی از سوی مدیرعامل یکی ازباشگاههای مطرح به مدیرعامل تیم مقابل بود که پس از نپذیرفتن وی، دروازهبان حریف مورد تطمیع قرار میگیرد.»
ارسال نظر