مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان:
هفت ناحیه صنعتی جدید تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد
دنیای اقتصاد-هرمزگان: سید امیر امیری زاد ، در نشستی خبری با اشاره به فعالیت ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی در استان، گفت: یک هزار و ۲۸۴ سرمایهگذار در شهرکها و نواحی صنعتی هرمزگان جذب شده که جذب شده که ۵۳۱ طرح به بهرهبرداری رسیده و برای هفت هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
وی همچنین از بهرهبرداری از 26 طرح صنعتی تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: ۷۵۳ طرح نیمهتمام یا در دستساخت با پیشرفت فیزیکی ۱ تا ۹۹ درصد در استان وجود دارد که با بهرهبرداری از آن برای نزدیک به 16 هزار نفر اشتغال ایجاد میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان با اشاره به برنامهریزی صورتگرفته بهمنظور ایجاد حداقل یک شهرک یا ناحیه صنعتی در تمام شهرستانهای استان، گفت: راهاندازی شهرک صنعتی در بشاگرد، جاسک و سیریک در دستور کار قرار گرفته و از سوی دیگر به دلیل ظرفیتهای شناسایی شده در سه بخش هشت بندی میناب، فین بندرعباس و جناح بستک، راهاندازی یک ناحیه صنعتی جز برنامههای اولویتدار شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان است.
امیری زاد، بیان کرد: هفت ناحیه صنعتی جدید در سال 1402 به بهرهبرداری میرسد که زمینه سرمایهگذاری 384 طرح صنعتی را فراهم میکند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان علاوه بر برنامههای زیرساختی این شرکت، به برنامههای نرمافزاری هم اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۱، ۸۴ دوره آموزشی برای بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر از کارکنان و مدیران واحدهای صنعتی و در چهارماهه نخست سال جاری ۳۰ دوره آموزشی برای ۳۲۵ نفر برگزار شده است.
امیری زاد، عارضهیابی و اجرای پروژههای بهبود را یکی دیگر از برنامههای اولویتدار این شرکت برشمرد و خاطرنشان کرد: در سال گذشته، ۴۸ واحد صنعتی راکد از طریق اجرای پروژههای بهبود به چرخه تولید بازگشت و ظرفیت تولید ۸۹ صنعتی نیز افزایش پیدا کرد.
وی، بازگردانی ۴۵ واحد راکد و نیمهفعال صنعتی به چرخه تولید را جز برنامههای مهم سال جاری عنوان کرد و گفت: تأمین وثیقه موردنیاز واحدهای صنعتی برای تأمین سرمایه در گردش از طریق مذاکره با صندوق ضمانت سرمایهگذاری صنایع کوچک و انعقاد تفاهمنامه با بانک توسعه تعاون، دو ابزار مهم برای کمک به احیاء و بازگشت واحدهای صنعتی به چرخه تولید بوده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان، سقف تسهیلات سرمایه در گردش برای صنایع کوچک و متوسط را سه میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این سقف بنا بهضرورت و در طرحهای خاص، تا پنج میلیارد تومان میتواند افزایش پیدا کند.
وی از آزادسازی اراضی دولتی در تملک واحدهای صنعتی راکد مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان هم خبر داد و گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۱۰۶ هکتار از اراضی دولتی آزادسازی شده و در اختیار سرمایهگذاران جدید قرار میگیرد.