بهرهبرداری از ١٠٠ جایگاه سیانجی
یکصد جایگاه عرضه گاز طبیعی فشرده (سیانجی) در کشور، تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد. مدیر طرح احداث جایگاه سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران به «شانا» گفت: هماکنون ٢٢٦٢ جایگاه سیانجی با ظرفیت ۲ میلیون و ٥٥٧ هزار مترمکعب بر ساعت، سوخت مورد نیاز خودروهای دوگانهسوز را تامین میکنند و با بهرهبرداری از ١٠٠ جایگاه سیانجی، شمار آنها تا پایان امسال به ۳۲۶۲ باب خواهد رسید. به گفته امیر وکیلزاده در یک سال گذشته، ٨١ باب جایگاه عرضه سیانجی در نقاط مختلف کشور احداث شده که ٦٠ مورد آن تکمنظوره و ٢١ مورد دیگر نیز دو منظوره بوده است.
یکصد جایگاه عرضه گاز طبیعی فشرده (سیانجی) در کشور، تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد. مدیر طرح احداث جایگاه سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران به «شانا» گفت: هماکنون ٢٢٦٢ جایگاه سیانجی با ظرفیت ۲ میلیون و ٥٥٧ هزار مترمکعب بر ساعت، سوخت مورد نیاز خودروهای دوگانهسوز را تامین میکنند و با بهرهبرداری از ١٠٠ جایگاه سیانجی، شمار آنها تا پایان امسال به ۳۲۶۲ باب خواهد رسید.به گفته امیر وکیلزاده در یک سال گذشته، ٨١ باب جایگاه عرضه سیانجی در نقاط مختلف کشور احداث شده که ٦٠ مورد آن تکمنظوره و ٢١ مورد دیگر نیز دو منظوره بوده است. وی درباره اهداف بلندمدت در بخش سیانجی نیز اظهار کرد: افزایش کیفیت خدمترسانی به مردم از جمله اهداف پیش روی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی است.وکیلزاده کاهش ساعت توقف و خرابی کمپرسور جایگاههای سیانجی، همچنین افزایش کیفی تجهیزات آنها را دیگر اهداف بلندمدت و ادامهداری خواند که به آنها توجه خواهد شد.مدیر طرح احداث جایگاه سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران تصریح کرد: جذب سرمایهگذار بخش خصوصی برای ساخت جایگاه سیانجی یکی دیگر از اهداف مهم و بلندمدت است.
وی با تاکید بر اینکه در زمینه جذب سرمایهگذار بخش خصوصی شرکت ملی پخش باید در سیاستهای پیش روی خود روشهایی را برای ترغیب سرمایهگذاران در ساخت جایگاه بهصورت تجمعی (تعداد انبوه) یا منفرد به کار گیرد، اظهار کرد: در این بخش گامهای خوبی برداشته شده است و این مهم هماکنون روند رو به رشد دارد.
ارسال نظر