در ٢٩٣ روز امسال محقق شد
افزایش ١٦ میلیارد مترمکعبی فرآورش گاز کشور
فرآورش گاز طبیعی در ٢٩٣ روز امسال نسبت به مدت مشابه پارسال شاهد افزایش ١٦ میلیارد مترمکعبی بود. مدیر برنامهریزی شرکت ملی گاز ایران در گفتوگو با «شانا» اظهار کرد: شرکت ملی گاز ایران در بازه زمانی یادشده، بیش از ١٥٨ میلیارد مترمکعب گاز را فرآورش و به بخشهای مصرف تحویل داده است. حسن منتظر تربتی افزود: فرآورش گاز نسبت به مدت مشابه پارسال، ١٢ درصد افزایش یافته است. وی خاطرنشان کرد: افزایش فرآورش گاز منجر به افزایش ١٠ میلیارد مترمکعبی تحویل گاز به نیروگاهها شد و از مصرف همین مقدار سوخت مایع در نیروگاهها جلوگیری به عمل آمد.
فرآورش گاز طبیعی در ٢٩٣ روز امسال نسبت به مدت مشابه پارسال شاهد افزایش ١٦ میلیارد مترمکعبی بود. مدیر برنامهریزی شرکت ملی گاز ایران در گفتوگو با «شانا» اظهار کرد: شرکت ملی گاز ایران در بازه زمانی یادشده، بیش از ١٥٨ میلیارد مترمکعب گاز را فرآورش و به بخشهای مصرف تحویل داده است. حسن منتظر تربتی افزود: فرآورش گاز نسبت به مدت مشابه پارسال، ١٢ درصد افزایش یافته است. وی خاطرنشان کرد: افزایش فرآورش گاز منجر به افزایش ١٠ میلیارد مترمکعبی تحویل گاز به نیروگاهها شد و از مصرف همین مقدار سوخت مایع در نیروگاهها جلوگیری به عمل آمد. به گفته وی، افزایش تحویل گاز به نیروگاهها علاوه بر کاهش آلودگی و کاهش واردات گاز باعث افزایش صادرات سوختهای مایع و ارزآوری برای کشور شده است. وی ادامه داد: با ارزآوری و درآمدزایی در بخش صادرات برای کشور میتوانیم فازهای بعدی پارس جنوبی را با شتاب بیشتری اجرا کنیم.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه صادرات گاز کشور نسبت به مدت مشابه پارسال نیز، ١٠ درصد افزایش یافته است، یادآور شد: در ٢٩٣ روز پارسال، هفت میلیارد مترمکعب گاز صادر شد و این مقدار امسال به هشت میلیارد مترمکعب رسیده است. تربتی با اشاره به اینکه از امروز موج جدید سرما برخی استانهای کشور را در بر میگیرد، تاکید کرد: ورود موج جدید سرما منجر به کاهش ١٠ تا ١٥ درجهای دمای این استانها و افزایش ٧٠ تا ١٠٠ میلیون متر مکعبی مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری میشود. مدیر برنامهریزی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه پیشبینیهای لازم از سوی این شرکت برای افزایش مصرف در بخشهای خانگی و تجاری انجام شده است، اظهار کرد: تاسیسات پالایشگاهی، انتقال و توزیع گاز بهصورت کامل آماده تامین گاز کشور هستند.
به گفته وی، افزایش مصرف گاز، تابع افزایش تعداد مشترکان نسبت به سال پیش از آن و کاهش دمای کشور است. تربتی تصریح کرد: مشترکان بخش خانگی با صرفهجویی در مصرف گاز میتوانند این شرکت را در بهبود خدمات به همه بخشهای مصرف یاری کنند. وی تاکید کرد: تاکنون اقدامات ویژهای در وزارت نفت برای افزایش تولید گاز انجام شده و با تحقق برنامهریزیهای انجام شده، ظرفیت تولید گاز کشور افزایش یافته است. مدیر برنامهریزی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: این شرکت نیز با توجه به افزایش ظرفیت تولید، زیرساختهای لازم را برای افزایش ظرفیت فرآورش، انتقال و توزیع گاز فراهم کرده است. به گفته وی، بهرهبرداری از خط دهم سراسری از جمله پروژههای شرکت ملی گاز ایران برای افزایش ظرفیت انتقال گاز کشور بود که چندی پیش به بهرهبرداری رسید.
ارسال نظر