حق رای شورای اسلامی  در کمیته برنامه‌ریزی



 

خبرنگار: علی اشرف خلیلی

حق رای شورای اسلامی  در کمیته برنامه‌ریزی

عضو شورای اسلامی استان مازندران که ریاست شورای اسلامی شهرستان سوادکوه را نیز برعهده دارد، عصر امروز در یک نشست خبری به بررسی جایگاه شورای اسلامی در جامعه پرداخت؛ حق رای شورای اسلامی در کمیته برنامه‌ریزی  شاخص ترین نکته مطرح شده در این نشست بود.

محمّد قاسم‌نژاد؛ عضو شورای اسلامی استان مازندران عصر امروز در یک نشست خبری  که از یک سو صدای پرندگان نوید نزدیک بودن شب یلدا را آواز می‌دادند و از سوی دیگر صدای موتورهای جوانان جویای هیجان  فضای این نشست را تحت تاثیر خود قرار داده بود؛ در پاسخ به سوال خبرنگار  دنیای اقتصاد به تشریح جایگاه شورای اسلامی در جامعه پرداخت.

قاسم‌نژاد در این‌باره گفت:

علیرغم دستور استاندار اسبق (حسینی‌پور) مبنی بر لزوم حضور ریاست شورای شهرستان در جلسات شورای اداری و کمیته برنامه‌ریزی؛ اما ریاست شورای شهرستان حق رای در کمیته برنامه‌ریزی ندارد و عضو ناظر است.

 

 ریاست شورای شهرستان سوادکوه گله دوستانه‌ای از  وزرا ، مدیران کل و مسؤولینی که اطلاعی از حضور خود در شهرستان به شوراها نمی دهند داشت و علت آن را در باور نداشتن  شوراها دانست و گفت: شوراها می‌توانند مباحث و مشکلات مردم را راحت‌تر بیان کنند.

وی افزود:

با وجودی‌که دغدغه ما دغدغه مردم شهرستان است امّا مدیران ادارات و نمایندگان مجلس؛ شوراها را رقیب سیاسی خود می‌پندارند.

عضو شورای اسلامی استان مازندران در پاسخ به سوال علنی بودن جلسات شورا طبق بند 1  ماده 11 ‌آیین نامه اجرایی تشکیلات، انتخابات داخلی و امور مالی شوراهای اسلامی شهرها و نحوه رسانه‌ای کردن مصوّبات آن بیان کرد:

روسای شوراها بر اساس تبصره‌ای که روسای شوراها می توانند جلسات را غیرعلنی برگزارکنند، دعوتنامه ها را غیرعلنی تنظیم می کنند و با توجه به اینکه مصوبات شورا قبل از تایید کمیسیون تطبیق قابلیت رسانه‌ای شدن ندارد، حضور رسانه‌ها مورد توافق نیست؛ گرچه در ابتدای دوره ششم پیشنهاد پخش زنده جلسات شورا را مطرح کردم.

این جوان عضو شورای استان مازندران  درباره دیگاهش نسبت به شورای ششم گفت:

شورای ششم در رسانه‌های مجازی بد جلوه داده شد در صورتیکه در عمل اینگونه نیست؛ وبطور مثال رؤسای شوراهای شهرستانهای سوادکوه و سوادکوه که در آن فعالیت دارم همانند ید واحده هستند.