تهدید باباچاهی به انتشار کتابش در تیراژ ۵۰۰ نسخه
شاعر پیشکسوت و شناختهشده کشور بحران به وجود آمده در بازار نشر را ناباورانه میداند و میگوید: «همچنان خود را به این مساله امیدوار میکنیم که با بهبود شرایط اقتصادی کشور، مردم به کتاب و کتابخوانی بازمیگردند. » باباچاهی ضمن تایید بحران رکود بازار نشر گفت: «شاید تعبیر کُمیکی که میشود از کاهش تیراژ کتاب در کشور داشت، این باشد که فعالان عرصه نشر خواستند از تمدنهای بزرگ، آنچنانکه در اروپا تیراژ کتابها ۲۰۰ تا ۳۰۰ نسخه است، عقب نمانند و به شکل معناداری، خودخواسته تیراژهای کتابها را به زیر ۵۰۰ نسخه کاهش دادهاند.
شاعر پیشکسوت و شناختهشده کشور بحران به وجود آمده در بازار نشر را ناباورانه میداند و میگوید: «همچنان خود را به این مساله امیدوار میکنیم که با بهبود شرایط اقتصادی کشور، مردم به کتاب و کتابخوانی بازمیگردند.» باباچاهی ضمن تایید بحران رکود بازار نشر گفت: «شاید تعبیر کُمیکی که میشود از کاهش تیراژ کتاب در کشور داشت، این باشد که فعالان عرصه نشر خواستند از تمدنهای بزرگ، آنچنانکه در اروپا تیراژ کتابها ۲۰۰ تا ۳۰۰ نسخه است، عقب نمانند و به شکل معناداری، خودخواسته تیراژهای کتابها را به زیر ۵۰۰ نسخه کاهش دادهاند.»
باباچاهی اظهارکرد:«خرید کتاب با وضعیت اقتصادی موجود، واقعا سختیهای خودش را دارد. حتی امثال من که خود را مخاطبان حرفهای کتاب میدانیم، آنقدر دستمان باز نیست که بتوانیم تمام کتابهای مورد علاقهمان را تهیه کنیم؛ بلکه باید قبل از خرید، چرتکه بیندازیم و انتخاب کنیم. حالا با این شرایط، نمیتوان از نسل جوان که در تعلیق اقتصادی است و وضعیت جیبش خوب نیست، انتظار زیادی داشت.» وی همچنین در تشریح بازار کساد کتاب ادامه داد: «بعد از کلی تبلیغات و برگزاری نمایشگاه، ناشران به مولفان پیشاپیش این اخطار را میدهند که کتاب بعدیات ۵۰۰ نسخه بیشتر نخواهد داشت؛ تازه با شرایط موجود، همین ۵۰۰ نسخه هم به سختی فروش میرود. من با شنیدن این حرفها احساس میکنم که دارم خواب میبینم. از خودم میپرسم مگر میشود در یک کشور ۸۰ میلیونی، تنها ۵۰۰ جلد از هر کتاب به چاپ برسد؟»
ارسال نظر