اعتراض و انتقاد به سیمرغ مردمی
دل کارگردان معترض را به دست آوردید
منوچهر محمدی و مازیار میری کارگردان و تهیهکننده «حوض نقاشی» در نامهای با عنوان «امیدواریم مردم عزیز ما را ببخشند» درباره دلایل عدم حضورشان در اختتامیه جشنواره فیلم فجر توضیحاتی دادند و انتقاداتی را مطرح کردند. در بخشهایی از این نامه به نقل از ایسنا با بیان انتقادهایی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره اخیر، حاضر نشدن تهیهکننده و کارگردان این فیلم را در آیین پایانی جشنواره برای گرفتن سیمرغ آرای مردمی را نشانه اعتراض به این جایزه بیان کرده و آورده است: «جایزه ما محبت و لطف شما بود به فیلم «حوض نقاشی» که در هر نمایش نثار گروه سازنده آن کردید، باز هم ما را ببخشید.»
امیرحسین علم الهدی هم ابراز عقیده کرد: دوستان برگزار کننده جشنواره فیلم فجر امین خوبی برای آرای مردمی نبودند. مشاور پخش فیلم حوزه هنری در گفتوگو با «ایسنا» با گلایه از اتفاق رخ داده برای فیلم انتخاب مردمی جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: جای تعجب بسیار دارد که در سال گذشته دو فیلم «برف روی کاجها» و «بوسیدن روی ماه» با اختلاف اندکی نسبت به هم در رتبه اول و دوم قرار گرفت و برگزارکنندگان ترجیح دادند تنها به یک فیلم سیمرغ بدهند و فیلم «بوسیدن روی ماه» که با موضوع خانواده شهدا ساخته شده بود، جایزهای در این بخش نگیرد.
وی افزود: این بحث کاملا حرفهای است و حق فیلم اول بود که جایزه را بگیرد؛ اما امسال فیلم «حوض نقاشی» با اختلاف اندکی نسبت به «هیس، دخترها فریاد نمیزنند» اول شد؛ اما همان برگزارکنندگان ترجیح دادند هر دو فیلم جایزه بگیرد، در حالی که تا ساعت ۱۸ روز گذشته قرار بود تنها «حوض نقاشی» این جایزه را بگیرد. ظاهرا دوستان به خاطر اینکه «هیس، دخترها فریاد نمیزنند» که فیلم ارزشمندی است ولی نتوانست جایزه بهترین فیلم را بگیرد، خواستند دل کارگردانش را به دست بیاورند. وی تاکید کرد: این تقلب شایسته یک جشنواره سی و یک ساله نیست و انتظار نداشتیم در یک رقابت نفسگیر در آرا دست برده شود و ای کاش از قبل میگفتند قرار است به دو فیلم جایزه داده شود.
ارسال نظر