بار دیگر یک فیلم کمدی معادلات فروش را تغییر داد
رکوردداران سینما در سه روز اول اکران
دنیای اقتصاد: بازار سینمای ایران در روزهای تاریخسازی قرار دارد. افزایش فروش فیلمها و گسترش مخاطبان ثابت سینما در سال گذشته و همزمان اکران برخی فیلمها که امتیازهای بالایی در شاخصهای جذب مخاطب دارند، اتفاقهای جالبی را رقم زدهاند. هر فیلم پرفروشی نه تنها جدول پرفروشهای هفته سینمای ایران را تغییر میدهد، بلکه در جدول پرفروشهای تاریخ سینمای ایران نیز باعث جابهجایی میشود و صدر این جدول را هم زیر و رو میکند. در ادامه به گزارشی درباره پرفروشترین فیلمهای ایرانی میپردازیم که در سه روز اول اکران خود توانستهاند بالاترین رکوردها را ثبت کنند.
دنیای اقتصاد: بازار سینمای ایران در روزهای تاریخسازی قرار دارد. افزایش فروش فیلمها و گسترش مخاطبان ثابت سینما در سال گذشته و همزمان اکران برخی فیلمها که امتیازهای بالایی در شاخصهای جذب مخاطب دارند، اتفاقهای جالبی را رقم زدهاند. هر فیلم پرفروشی نه تنها جدول پرفروشهای هفته سینمای ایران را تغییر میدهد، بلکه در جدول پرفروشهای تاریخ سینمای ایران نیز باعث جابهجایی میشود و صدر این جدول را هم زیر و رو میکند. در ادامه به گزارشی درباره پرفروشترین فیلمهای ایرانی میپردازیم که در سه روز اول اکران خود توانستهاند بالاترین رکوردها را ثبت کنند. بعضی از فیلمها به خاطر بازیگرانی که دارند و برخی دیگر به خاطر قصه و داستانشان مخاطب را به سمت خود جذب میکنند، برخی از فیلمها هم هستند که مخاطب با آنها در سالهای گذشته خاطرهبازی کرده است و حالا یک حس نوستالژیک نسبت به آنها دارد، اما تعدادی دیگر از فیلمها هم هستند که حواشی بسیاری پیرامون خود دارند یا به خاطر دریافت جوایز متعدد خارجی مخاطب را تشنه دیدن خود میکنند و همین عامل نیز موجب میشود تا برخی از فیلمهای سینمایی بتوانند در همان یکی، دو روز نخست اکران خود فروش قابل توجهی داشته باشند و حتی سانسهای فوقالعاده را از آن خود کنند.
1- «نهنگ عنبر، سلکشن رویا»: سامان مقدم که پیش از این تجربه ساخت «نهنگ عنبر» را داشت و آن فیلم نیز توانست جزو رکوردداران فروش باشد، این بار به سراغ «سلکشن رویا» رفته است. «نهنگ عنبر ۲» که این روزها بر پرده سینماهاست، در سه روز نخست اکران خود موفق شد با ۱۱۲ هزار نفر مخاطب یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان فروش داشته باشد. داستان «نهنگ عنبر ۲» در همان مقطع زمانی «نهنگ عنبر» میگذرد و برشی دیگر از زندگی شخصیتهای اصلی قصه یعنی ارژنگ و رویا با بازی رضا عطاران و مهناز افشار در همان دوران است. در این فیلم رضا عطاران، مهناز افشار، ویشکا آسایش و... به ایفای نقش میپردازند.
2- «سلام بمبئی»: آخرین ساخته قربان محمدپور که محصول مشترک ایران و هند است، در سه روز نخست ۱۳۵ هزار نفر را به سالنهای سینما کشاند و یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان فروش داشت. «سلام بمبئی» ملودرامی عاشقانه است و داستان آشنایی یک دختر هندی و یک پسر ایرانی را روایت میکند که هر دو دانشجوی پزشکی هستند که درگیر اتفاقات پیچیدهای میشوند و قصه فیلم به این ترتیب شکل میگیرد. در این فیلم عاشقانه محمدرضا گلزار، بنیامین بهادری، شایلی محمودی، دیا میرزا، گلشن گروور، پونام، بهروز چاهل و... ایفای نقش کردهاند. «سلام بمبئی» در مجموع توانست طی مدت ۲۲ هفته ۱۳ میلیارد و ۶۶۶ میلیون تومان فروش داشته باشد.
3- «فروشنده»: فیلم قابل تقدیر اصغر فرهادی که موفق به کسب دومین جایزه اسکار برای سینمای ایران شد، در همان روزهای نخست خود ۱۰۵ هزار نفر را به سالنهای سینمایی کشاند و موفق به فروش یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان شد. هفتمین فیلم بلند اصغر فرهادی که ابتدا «برسد بهدست آهو» نام داشت، سال گذشته در جشنواره کن جایزه بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد را برای فرهادی و شهاب حسینی به ارمغان آورد و در اسفند سال ۹۵ موفق شد جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان اسکار ۲۰۱۷ را از آن خود کند. در این فیلم شهاب حسینی، ترانه علیدوستی، بابک کریمی، مینا ساداتی، فرید سجادیحسینی، احترام برومند، مهدی کوشکی و... به ایفای نقش پرداختهاند. «فروشنده» در نهایت در ایران موفق به فروش ۱۵ میلیارد و ۷۱۴ میلیون تومانی شد.
4- «محمدرسولالله»: ساخته مجید مجیدی که به داستان زندگی کودکی محمد پیامبر اسلام (ص) میپردازد، توانست در سه روز اول با ۹۲ هزار نفر تماشاگر، ۷۰۰ میلیون تومان فروش داشته باشد و در حالت کلی ۱۴ میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان فروش را برای خود به ثبت برساند. این فیلم از سال ۸۶ مراحل تحقیق و پژوهش خود را آغاز کرد و در نهایت در سال ۹۴ به روی پرده سینماها رفت. داستان از سال ۱۰ بعثت محمد(ص) و زمانی که مسلمانان در تحریم اقتصادی هستند شروع میشود. در این فیلم علیرضا شجاعنوری، مهدی پاکدل، ساره بیات، مینا ساداتی، محسن تنابنده، داریوش فرهنگ، رعنا آزادیور، حمیدرضا تاج دولت، صادق هاتفی و... به ایفای نقش پرداختهاند. مجیدی در این فیلم از عوامل کشورهای دیگر نیز بهره گرفته است.
5- «خوب، بد، جلف»: اولین ساخته پیمان قاسمخانی که سال گذشته در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، در سه روز نخست با حضور ۸۵ هزار نفر ۶۹۰ میلیون تومان فروش داشت و حالا پس از گذشت ۱۲ هفته ۱۵میلیارد و ۸۲۲ میلیون تومان فروخته است.
داستان «خوب، بد، جلف» درباره مانی حقیقی یک کارگردان هنری سینماست که از طرف تهیهکنندهاش تحت فشار است تا از دو بازیگر تجاری برای بازی در نقشهای اصلی فیلمش استفاده کند. از نظر کارگردان آنها بدترین انتخابهای ممکن هستند، اما اگر میخواهد فیلم را بسازد مجبور است در مدت کوتاهی آنها را به نقشهایشان نزدیک کند و این کار آسانی نیست. حمید فرخنژاد، پژمان جمشیدی، سام درخشانی، ویشکا آسایش، مانی حقیقی، حسین پاکدل، بهاره رهنما، نیوشا ضیغمی، آزاده صمدی، امیرمهدی ژوله، مهراب قاسمخانی، نسیم ادبی، سپند امیرسلیمانی، مجید مظفری، رضا رویگری و علی اوجی در این فیلم بازی کردهاند.
6- «لانتوری»: فیلم رضا درمیشیان توانست با حضور ۷۲ هزار نفر، ۶۲۰ میلیون تومان در سه روز نخست بفروشد. درمیشیان در سال ۹۴ این فیلم را ساخت و در بخش سودای سیمرغ سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر نیز با اما و اگرهای فراوان حضور یافت. نام این فیلم نام باند تبهکار لانتوری است. لانتوری متشکل از سه مرد و یک زن است. آنها اقدام به دزدی و زورگیری میکنند. سردسته لانتوری پسری است به نام پاشا. او ناخواسته عاشق زنی به نام مریم میشود. اما پس از بیتوجهی مریم، وی اقدام به اسیدپاشی به صورت دختر میکند... نوید محمدزاده، مریم پالیزبان، باران کوثری، رضا بهبودی و... بازیگران این فیلم هستند. «لانتوری» موفق شد در گیشه به فروشی معادل ۶ میلیارد و ۲۹۶ میلیون تومان برسد.
7- «گشت 2»: دنباله فیلم «گشت ارشاد» به کارگردانی سعید سهیلی، از ۲۵ اسفندماه ۹۵ به روی پرده سینماها رفت و توانست در سه روز نخست اکران خود ۵۷ هزار نفر را به سالنهای سینما کشانده و ۵۳۰ میلیون تومان فروش را از آن خود کند. در این فیلم حمید فرخنژاد، پولاد کیمیایی، ساعد سهیلی، بهاره افشاری، ترلان پروانه، سارا سهیلی، ساناز طاری، صفرکشکولی، اسدالله یکتا و مهدی ماهانی به ایفای نقش پرداختهاند. این فیلم موفق شده است تاکنون فروشی معادل ۱۸میلیارد و ۳۲۵ میلیون تومان داشته باشد.
8- «شهر موشها 2»: «شهر موشها ۲» به کارگردانی مرضیه برومند و تهیهکنندگی منیژه حکمت و علی سرتیپی، در سال ۹۳ با هزینه ۶میلیارد تومان تولید شد و توانست در سه روز نخست اکران خود با ۸۰ هزار مخاطب، ۴۶۰ میلیون تومان بفروشد. در نهایت این فیلم با در اختیار داشتن ۸۵ سالن سینمایی موفق به فروش کلی ۱۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان شد.
ارسال نظر