برق در تابستان ۲۰ درصد گرانتر است
گروه انرژی- معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه مصرف برق در تابستان بیش از مصرف در فصول دیگر است، اظهار کرد: در تابستان نرخ برق نسبت به سایر فصول ۲۰ درصد بیشتر است تا انگیزهای برای کاهش مصرف باشد. هوشنگ فلاحتیان با تاکید بر اینکه قیمت برق در ایران درحال حاضر نازلترین قیمت در منطقه خاورمیانه است به «ایسنا» گفت: افزایش قیمتی که مردم در حوزه برق احساس کردند مربوط به برق مصرفی در تابستان است که معمولا قبض آن در پاییز وصول میشود. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه تعرفه برق تغییر نکرده است، گفت: تنها ردیفی به قبوض برق اضافه شدهاست که براساس آن ۳۰ ریال عوارض به ازای هر کیلووات ساعت از مشترک گرفته میشود.
گروه انرژی- معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه مصرف برق در تابستان بیش از مصرف در فصول دیگر است، اظهار کرد: در تابستان نرخ برق نسبت به سایر فصول ۲۰ درصد بیشتر است تا انگیزهای برای کاهش مصرف باشد. هوشنگ فلاحتیان با تاکید بر اینکه قیمت برق در ایران درحال حاضر نازلترین قیمت در منطقه خاورمیانه است به «ایسنا» گفت: افزایش قیمتی که مردم در حوزه برق احساس کردند مربوط به برق مصرفی در تابستان است که معمولا قبض آن در پاییز وصول میشود. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه تعرفه برق تغییر نکرده است، گفت: تنها ردیفی به قبوض برق اضافه شدهاست که براساس آن ۳۰ ریال عوارض به ازای هر کیلووات ساعت از مشترک گرفته میشود. نظامنامه صادرات برق خصوصی ابلاغ شد
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی همچنین از تدوین و ابلاغ نظامنامه صادرات برق توسط بخش خصوصی خبر داد و به خبرگزاری فارس گفت: این نظامنامه چگونگی آغاز فروش برق توسط بخش خصوصی است. فلاحتیان افزود: دستورالعمل تعیین شرایط و نظامنامه صادرات برق توسط بخش خصوصی تدوین و ابلاغ شده است که در آن چگونگی آغاز فروش برق توسط بخش خصوصی و مذاکرات با طرف خارجی تعیین شده است. وی ادامه داد: به صورت طبیعی کلیه شرکتهای خصوصی که نیروگاه دارند، میتوانند خودشان با کشورهای همسایه رایزنی کنند، تا برق صادراتی ایران بعد از توافق انجام شود. فلاحتیان با اشاره به اینکه در این نظامنامه عنوان شده که انرژی برق در داخل توسط بخش خصوصی تولید و به کشورهایی که متقاضی برق ایران هستند صادر کند، گفت: چگونگی این اقدام در داخل این نظامنامه به طور کامل شرح داده شده است و وزارت نیرو این نظامنامه را صادر و شرکتهایی که دارای نیروگاه برق هستند میتوانند از این نظامنامه اطلاعات کافی را کسب و اقدامات لازم را انجام دهند. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در پاسخ به این سوال که آیا در این نظامنامه سقفی برای میزان صادرات برق دیده شده است گفت: سقفی دیده نشده است و به میزان نیاز متقاضی و قابلیت تولیدکننده داخلی بستگی دارد، بنابر این، باید از یک سو تولیدکننده داخلی قابلیت و ظرفیت بالایی برای تولید و صادرات برق داشته باشد و از سوی دیگر متقاضی نیز تقاضایی متناسب برای این تولید داشته باشد. فلاحتیان افزود: نکته مهمی که در این ارتباط وجود دارد بحث سوخت این نیروگاههای خصوصی است که هم بخش خصوصی و وزارت نیرو نرخ سوخت تقریبی را برای کسانی که تصمیم به صادرات برق دارند، ابلاغ کند تا به صورت شفاف مدل مالی و قیمت تمام شده تولید برق خارج شود تا این قیمت با طرف خارجی به توافق برسد. فلاحتیان در پاسخ به این سوال که آیا مبلغ و قیمت صادرات برق خصوصی در این نظامنامه مشخص میشود، اظهار کرد: در نظامنامه مبلغ و قیمت برق خصوصی عنوان نمیشود، بلکه به توافق دو طرف بستگی دارد، بنابراین نهاده اصلی تولید برق همان سوخت است و بعد از آن هزینههای تبدیل انرژی که قیمت تمام شده تولید برق را تشکیل میدهد و سپس ترانزیت برق است که قیمت صادرات برق را تعیین میکند.
ارسال نظر