کمبود منابع مالی چالش اصلی صنعت برق کشور است
به گزارش ایرنا، بهمن مسعودی تصریح کرد: صنعت برق از محل فروش انشعاب و انرژی، منابع مالی خود را تامین میکند و با این منابع باید سرمایهگذاری و به مردم خدمت رسانی کند. وی با اشاره به افزایش مصرف ۶ تا ۹درصدی انرژی الکتریکی در سالهای گذشته، گفت: این امر مستلزم سرمایهگذاری کلان در صنعت برق است و از این لحاظ صنعت برق باید سالانه ۴تا ۵ هزار مگاوات نسبت به سالهای اخیر برق وارد مدار کند. مسعودی یادآور شد: این درحالی است که باید به ازای هر کیلووات برق به میزان ۱۲۰۰دلار سرمایهگذاری انجام شود.
معاون توسعه و امور اقتصادی توانیر، کمبود منابع مالی را چالش اصلی صنعت برق کشور ذکر کرد.
به گزارش ایرنا، بهمن مسعودی تصریح کرد: صنعت برق از محل فروش انشعاب و انرژی، منابع مالی خود را تامین میکند و با این منابع باید سرمایهگذاری و به مردم خدمت رسانی کند. وی با اشاره به افزایش مصرف ۶ تا ۹درصدی انرژی الکتریکی در سالهای گذشته، گفت: این امر مستلزم سرمایهگذاری کلان در صنعت برق است و از این لحاظ صنعت برق باید سالانه ۴تا ۵ هزار مگاوات نسبت به سالهای اخیر برق وارد مدار کند. مسعودی یادآور شد: این درحالی است که باید به ازای هر کیلووات برق به میزان ۱۲۰۰دلار سرمایهگذاری انجام شود. وی با اشاره به رشد ناچیز تعرفههای فروش برق تصریح کرد: در سالهای اول برنامه دوم توسعه بهای برق طور متوسط رشد ۲۰درصدی داشت که این رقم در برنامه سوم کاهش یافته و در برنامه چهارم تقریبا به صفر رسیده است.
مسعودی تاکید کرد: این امر منجر به کمبود شدید منابع مالی در سال ۸۴شد به نحوی که حدود یکهزار میلیارد تومان از منابع عمومی دولت به صنعت برق اختصاص داده شد.
وی افزود: علاوه بر آن دولت حدود ۱۵۰۰میلیارد تومان بابت صنعت برق به بانکها بدهکار است.
ارسال نظر