حضور ۲ هیات چینی برای فعالیت اکتشافی در ایران
بهروز برنا با اشاره به استقبال بهرهبرداران از معادن فلزی گفت: بسترهای مناسبی برای فعالیت معدنی در کشور وجود دارد که باید امکان گسترش فعالیت در عرصه را فراهم ساخت. وی با بیان اینکه ایران به منزله گنجینه ذخایر معدنی محسوب میشود و حمایت و پشتیبانی از بهرهبرداران میتواند ضامن رشد فعالیت در این بخش باشد، تاکید کرد: میزان مواد معدنی استخراج شده در سطح کشور سال گذشته به رقم ۳۴۰ میلیون تن رسید و انتظار میرود این رقم در سال جاری به ۳۹۰ میلیون تن برسد.
شاتا- معاون اکتشاف سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور از حضور ۲ هیات چینی برای انجام فعالیت اکتشافی در ایران خبر داد.
بهروز برنا با اشاره به استقبال بهرهبرداران از معادن فلزی گفت: بسترهای مناسبی برای فعالیت معدنی در کشور وجود دارد که باید امکان گسترش فعالیت در عرصه را فراهم ساخت. وی با بیان اینکه ایران به منزله گنجینه ذخایر معدنی محسوب میشود و حمایت و پشتیبانی از بهرهبرداران میتواند ضامن رشد فعالیت در این بخش باشد، تاکید کرد: میزان مواد معدنی استخراج شده در سطح کشور سال گذشته به رقم ۳۴۰ میلیون تن رسید و انتظار میرود این رقم در سال جاری به ۳۹۰ میلیون تن برسد. وی همچنین با بیان اینکه کشوری مانند ایران برای کارهای اثرگذار در امر اکتشاف سالانه به ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه نیاز دارد، افزود: بر اثر فعالیتهای گسترده صورت گرفته یک کمربند مس و طلا در خراسان جنوبی شناسایی و از سوی دیگر در استان کردستان سه محدوده طلا کشف شده است.
وی اضافه کرد: مشکل بودجه مانع از رشد فعالیت اکتشافی میشود و چنانچه بودجه مناسبی برای سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور تخصیص یابد، حداقل ۲۰ محدوده معدنی وجود دارد که میتوان آن را به مرحله گواهی کشف رساند.
وی ورود سرمایهگذاران به بخش معدن و صنایع معدنی ایران را منوط به فراهم کردن زیرساختهای سرمایهگذاری در این بخش دانست و گفت: هم اکنون بستر مناسبی برای ورود سرمایهگذار داخلی و خارجی به این بخش فراهم شده؛ اما این مهم باید به سرمایهگذاران شناسانده شود.
ارسال نظر