گزارش روز
صنعت همچنان مالیات بر مصرف را میپردازد
در حالی که به تازگی با دستور رییسجمهوری اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای مدت چند ماه به حالت تعلیق درآمده، سازمان امور مالیاتی به فعالان صنعتی اعلام کرده، این دستورالعمل شامل تولید نمیشود.دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری در این باره به خبرنگار ما گفت: در حالی که به نظر میرسید دستور رییسجمهوری کلیه فعالیتهای اقتصادی را دربر میگیرد سازمان امور مالیاتی دیروز اعلام کرد که اجرای این قانون برای تولیدکنندگان الزامی است.
گروه صنعت و معدن- تعلیق یک جانبه قانون مالیات بر ارزش افزوده طرح دیدگاه متفاوت صنعتگران را به دنبال آورد.
در حالی که به تازگی با دستور رییسجمهوری اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای مدت چند ماه به حالت تعلیق درآمده، سازمان امور مالیاتی به فعالان صنعتی اعلام کرده، این دستورالعمل شامل تولید نمیشود.دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری در این باره به خبرنگار ما گفت: در حالی که به نظر میرسید دستور رییسجمهوری کلیه فعالیتهای اقتصادی را دربر میگیرد سازمان امور مالیاتی دیروز اعلام کرد که اجرای این قانون برای تولیدکنندگان الزامی است. محمدرضا شهیدی اظهار داشت: با توجه به اهداف دولت، این قانون قابل دفاع است، اما زمانی که برای همه یکسان باشد، این درحالی است که اکنون تنها اصناف بازار از اجرای قانون مستثنا شدهاند.
وی گفت: صنوف بازار در روزهای اخیر مدعی شدهاند که نه تنها حاضر نیستند مالیات ۳درصدی را زمان خرید محصولات صوتی و تصویری بپردازند، بلکه از ارائه کد رهگیری ۱۲ رقمی مالیاتی نیز خودداری میورزند.
شهیدی تصریح کرد: این رفتار به معنی قفل شدن فروش تولیدکنندگان است؛ چراکه بدون ثبت کد ۱۲ رقمی معاملهای قابل انجام نیست.
این مسوول انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری تاکید کرد: مساله این است که کل بخش تولید طبق اظهارات آقای عربمازار، رییس سازمان امور مالیاتی، باید مالیات ۳درصد را پرداخت کند.
شهیدی افزود: تنها خودروسازان هستند که با مشکلی مواجه نمیشوند، چراکه در زمان فروش مالیات را از مصرفکننده دریافت میکنند. اما بخشهایی که با اتحادیه سر و کار دارند، با بنبست فروش مواجه میشوند.
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان تلویزیون حاضر به پرداخت یک سویه مالیات شدهاند، گفت: متاسفانه اصناف حتی از ارائه کد ۱۲ رقمی (اقتصادی) ممانعت به عمل آوردهاند.
یک عضو این انجمن نیز در این باره اظهار داشت: قرار بوده قانون برای همه به اجرا درآید، نه اینکه برخی را استثنا قرار دهد.
سام برخوردار ادامه داد: صنوف به دلیل آنکه طرف معامله ما هستند از خرید محصولات خودداری کردهاند که این امر فضا را برای ادامه تولید محدود کرده است.
وی تاکید کرد: این اقدام صنوف در نهایت به کاهش عرضه محصولات بر بازار میانجامد که اثر آن افزایش قیمت فروش تولیدات در کوتاهمدت خواهد بود.
ارسال نظر