شاید خاموشی بیاید

طی دو هفته گذشته خاموشی ناشی از کمبود تولید برق در کشور رخ نداده و در حال حاضر نیروگاه‌های حرارتی به تمام نیاز مصرف در زمان پیک پاسخ داده‌اند. اگرچه به گفته علی‌آبادی، معاون وزیر در صورت افزایش مصرف برق، مجددا برنامه خاموشی در فصل پاییز اعمال می‌شود.

به گزارش فارس، طی روزهای گذشته پیک مصرف برق در کشور بین ۳۰‌هزار تا ۳۳‌هزار مگاوات بوده است که به طور کلی این نیاز مصرف از سوی نیروگاه‌های حرارتی تامین شده و طی دو هفته گذشته خاموشی ناشی از کمبود تولید برق در کشور رخ نداده است.

بنابراین گزارش، چنانچه برای نیروگاه‌های حرارتی در حال تولید مشکلی رخ ندهد، تولید برق کنونی کفاف نیاز مصرف را با همکاری مشترکان برای کاهش مصرف خواهد داد. کمبود اعتبار فولاد شادگان

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه ساخت کارخانه فولاد شادگان دچار مشکل کمبود اعتبار شده است.

حجت‌الاسلام مجید ناصری‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، توضیح داد: روند اجرایی ساخت کارخانه فولاد شادگان تاکنون بد نبوده است.

وی با بیان این‌که بر اساس آخرین گزارش‌ها، این پروژه تاکنون با پیشرفت ۱۵ درصدی در روند اجرا همراه بوده است، افزود: بر اساس وعده‌های مسوولان قرار شده بود طرح‌ ساخت کارخانه فولاد شادگان در سال ۱۳۸۸ به بهره‌برداری برسد.

تولید برق حتی با ذغال‌سنگ

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا از اعلام آمادگی آفریقای جنوبی برای ساخت نیروگاه‌های زغال سنگ سوز در ایران خبر داد.

به گزارش سایت خبری وزارت نیرو، محمد عطار زاده در دیدار با سفیر آفریقای جنوبی افزود: ایران برای بهره گیری از تجربیات طرف آفریقای جنوبی در زمینه نیروگاه‌های ذغال سنگ سوز آمادگی دارد.

سفیر آفریقای جنوبی نیز افزود: این کشور آمادگی دارد تجربیات خود را در زمینه نیروگاههای ذغال سنگ سوز را در اختیار ایران قرار دهد.

تولید ۸۱هزار تن مس کاتد

میزان تولید مس کاتد در شرکت ملی صنایع مس ایران طی پنج ماهه امسال در مجموع به ۸۱‌هزار و ۸۳۵ تن رسید. میزان تولید مس آند نیز در همین مدت برابر با ۱۰۱‌هزار و ۲۲۱ تن بود.

به گزارش موج، میزان کل استخراج از معدن نیز در مدت یاد شده برابر با ۳۹‌میلیون و ۵۴۴‌هزار تن بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شش‌درصد افزایش داشته است. در مدت مذکور در بخش تغلیظ نیز میزان تولید کنسانتره مس با یک‌درصد افزایش به ۳۵۵‌هزار و ۵۳۳ تن و تولید کنسانتره مولیبدن با ۲۰‌درصد رشد به دو‌هزار و ۸۴۵ تن رسید. میزان تولید بیلت و اسلب نیز در همین بخش برابر با ۵۷۳ تن بود. میزان صادرات مس در پنج ماه نخست امسال در مجموع ۱۴۸‌هزار و ۸۳۸ تن بود که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن و ارزش به ترتیب ۹ ‌درصد افزایش داشت.

راه‌اندازی دو نیروگاه ۱۵۹ مگاواتی

فارس- دو واحد نیروگاهی هر کدام با ظرفیت ۱۵۹ مگاوات راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه برق ایران، محمد بهزاد با اعلام این خبر، از واحد‌ چهارم نیروگاه اردبیل و واحد چهارم نیروگاه خصوصی عسلویه به عنوان طرح‌هایی یاد کرد که با شبکه سراسری برق کشور سنکرون شده است.

وی ‌تصریح کرد: ساخت نیروگاه اردبیل در ۴ واحد درمنطقه شمال غرب و نیروگاه خصوصی (B.O.O) عسلویه نیز در ۶ واحد در منطقه جنوب کشور باعث رشد و توسعه صنعت خواهد شد.

دو هیات در راه تهران

مذاکرات گروه کارشناسان عمان و پاکستان برای پیگیری موضوع صادرات گاز ایران به این دو کشور هفته آینده در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش شانا، در پی سفر غلامحسین نوذری، وزیر نفت، به کشور عمان و ایجاد تفاهم برای صادرات گاز ایران به این کشور و همچنین مشارکت عمان در طرح‌های گازی کشورمان، گروه کارشناسان عمان هفته آینده برای پیگیری این مذاکرات وارد تهران خواهند شد.

همچنین هفته آینده هیات مذاکره‌کننده کشور پاکستان به منظور پیگیری موضوع خرید گاز از ایران به تهران خواهند آمد تا در این باره با مقام‌های مذاکره‌کننده کشورمان به رایزنی بپردازند.

پول بحث کلیدی نیست!

وزیر نفت اعلام کرد: همیشه می‌گوییم که بحث مالی نقطه‌ کلیدی ایران در مشارکت‌های خارجی نیست.

وی از ۴۱میلیارد جذب سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و نهایی شدن مراحل اجرایی فروش نفت خام در بورس نفت خبر داد.

غلامحسین نوذری در گفت‌و‌گو با برنا اظهار داشت: از جمله سرمایه‌گذاری خارجی صورت گرفته در کشور، میدان یادآوران، دارخوین است که البته میزان جذب سرمایه و قرارداد با توجه به افزایش هزینه‌ها و قیمت‌ها افزایش می‌یابد.

وی تصریح کرد: علاوه بر این فاز ۱۲ پارس جنوبی، میدان جفیر و بسیاری از پروژه‌های دیگر نیز در مرحله انتخاب شریک خارجی برای توسعه قرارداد است که با نهایی شدن آنها رقم جذب سرمایه‌گذاری در دولت نهم چند برابر می‌شود.

قطع انشعاب فروشی در وضع بحرانی

مدیر عامل آب و فاضلاب کل کشور-در گفت‌وگو با برنا گفت: تقسیط حق انشعاب آب و فاضلاب برای هر متقاضی فقط برای یک بار و برای یک واحد (اعم از مسکونی یا غیرمسکونی) در مقابل اخذ سفته انجام می شود.

به گفته مجید نامجو متقاضیان حق انشعاب آب و فاضلاب در صورت درخواست تقسیط باید ۲۰درصد هزینه حق انشعاب را به تفکیک پرداخت و مابقی آن را حداکثر طی سه سال پرداخت کنند.

نامجو با اعلام این که میزان اقساط در هر شهر متفاوت است، رقم آن را در تهران از ۱۵هزار تومان تا ۶۰۰هزار تومان متغیر دانست.

این مقام مسوول با اعلام آنکه سالانه ۴درصد رشد در انشعاب مشترکان وجود دارد، گفت: سال گذشته ۵۰۰میلیارد تومان از فروش انشعابات درآمد حاصل شد که رقم آن برای سال جاری هنوز نهایی نشده است.

به گفته وی در شرایط بحرانی از گسترش انشعابات جلوگیری می شود تا منبع آب در اختیار را به مشترکان قبلی برسانیم.