علی لشکری، عضو هیات‌مدیره جامعه مدیران صنعت کفش در میزگرد صنعت چرم، کیف و کفش و نیازمندی‌های بازارهای داخلی و خارجی گفت: سهم صنعت کفش در سال‌های اخیر در اقتصاد ملی افت کرده است. وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که کفش بعد از مواد غذایی و دخانیات نقش بالایی در اشتغال کشور دارد.

وی با اشاره به افت سهم صنعت کفش در اقتصاد ملی گفت: سهم اقتصاد ملی در اشتغال صادرات، بازار و سبد خانوار افت کرده است به عبارتی سهم بازار داخل به نفع تولید کننده خارجی تغییر می‌کند. وی اظهار داشت: اکنون حدود ۷۵درصد مصرف کشور از تولیدات داخلی است که ۱۷درصد تولیدات داخلی به خارج صادر می‌شود و در واقع ۷۵درصد مصرف داخلی باید از ۸۵درصد تولید داخلی کشور تامین شود. لشکری ادامه داد: از این رو اتفاقی که در کاهش سهم کفش در اقتصاد ملی می‌افتد این معامله را تغییر می‌دهد به‌طوری که سهم تولیدکننده خارجی در بازار کشور رفته و مصرف به سمت واردات کفش پیش می‌رود.

وی تورم را یکی از مهمترین مشکلات صنعت کفش ذکر کرد و گفت: وقتی رابطه تورم و صنعت کفش را در جامعه بررسی می‌کنیم به این نکته می‌رسیم که تورم و رونق این صنعت با یکدیگر رابطه معکوسی دارند ‌طوریکه با افزایش تورم سهم دهک‌های میانه و پایین جامعه در خرید کفش پایین می‌آید. عضو هیات‌مدیره جامعه مدیران صنعت کفش ایران افزود: در ۲ سال اخیر که تورم در کشور بالا رفته است سهم دهک‌های پایین و میانه جامعه در خرید کفش پایین آمده است. وی با اعلام خبر ایجاد رشته صنعت کفش در دانشگاه جامع علمی‌و کاربردی اظهار داشت: سال گذشته به همت مدیریت قبلی کفش ملی قرار شد در دانشگاه علمی ‌و کاربردی رشته طراحی کفش ایجاد شود و در این راستا گروهی مامور قرار داد با جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف برای ایجاد این رشته شدند.