* ایرنا: یک نماینده مجلس در خصوص دلایل موافقت اعضای فراکسیون مرکزی متخصصان با وزیر پیشنهادی نفت، اظهار کرد: «قرار گاه خاتم‌الانبیا هم‌اکنون ۵۰۰ شرکت خصوصی را مدیریت می‌کند که این امر نشان از مدیریت بالای «رستم قاسمی» است. «عسگر جلالیان» افزود: «با وجود گردش مالی بالا قرارگاه خاتم الانبیا، اما در زمان مدیریت «قاسمی»، مدیریت دارایی‌ها بدون حاشیه شد.» *فارس: از ابتدای مرداد ماه تا دهمین روز از این ماه، به طور میانگین ۱۹/۶۷ میلیون لیتر بنزین مصرف شده است که رشد ۵ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد. در مدت مشابه سال گذشته به طور میانگین ۲۲/۶۴ میلیون لیتر بنزین مصرف شده بود.

*ایسنا: مدیر بهداشت، ایمنی و محیط‌ زیست شرکت ملی پالایش و پخش گفت: «احتمال وقوع حوادث در فعالیت‌های نیروهای رسمی پالایشگاه‌های کشور نزدیک به صفر است.»

*فارس: روزنامه «هندوستان تایمز» با اشاره به راهبردی بودن روابط ایران و هند بر لزوم توجه ویژه مقام‌های «دهلی نو» به حفظ این روابط تاکید کرد.

*ایمیدرو: «حسین احمدی»، مدیرعامل شرکت فولاد خراسان گفت: «تا پایان تیر امسال، در مجتمع فولاد خراسان ۲۲۵ هزار و ۵۰۷ تن انواع میلگرد تولید شد. این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته، این رقم۱۹۶ هزار و ۱۶۳ تن بود.»

*ایدرو: مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع در خصوص وضعیت تولید در مجموعه‌های کشتی‌سازی مانند «ایزوایکو» گفت: «هم‌اکنون ایزوایکو با تمام قدرت به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد و نسبت به گذشته از وضعیت بهتری برخوردار است.»

*مهر: «محمد حسین نکویی» رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد که سقف افزایش قیمت در مورد سیمان رعایت شده و تنها در دو استان عدم تعادل در قیمت وجود دارد که به‌زودی رفع می‌شود.

*گروه انرژی: در حالی که زنگ خطر کاهش تولید نفت ایران به صدا درآمده است، مدیرعامل شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب از نبود زیرساخت‌های لازم برای رفع این چالش سخن می‌گوید. وی افزود: سه عامل نبود گاز کافی برای تزریق به مخازن نفتی، کمبود دکل‌های حفاری و کمبود پمپ‌های درون چاهی از جمله عواملی هستند که باعث کاهش تولید نفت کشور شده‌اند. «هرمز قلاوند» با اعلام اینکه مطابق با اهداف برنامه پنجم توسعه ظرفیت تولید نفت ایران باید یک میلیون بشکه در روز افزایش یابد، به «مهر» تصریح کرد: «برای حفظ و نگهداشت تولید فعلی و افزایش یک میلیون بشکه‌ای نفت نیاز به زیرساخت‌هایی بوده که در شرایط فعلی برخی از این الزامات فراهم نیست.»

* فارس: مدیر طرح‌های پتروشیمی دلایل تاخیر در احداث خط لوله اتیلن را نبود هماهنگی بین واحدهای پتروشیمی می‌داند و می‌گوید: «این واحدها باید هر چه زودتر خود را با این طرح هماهنگ کنند.»

* ایرنا: میزان انرژی تولیدی نیروگاه‌های برق‌آبی کشور در هفته گذشته با بیش از ۲/۶۴ درصد افزایش در مقایسه با هفته پیش از آن به ۴۲۹ هزار و ۹۵۷ مگاوات ساعت رسید. میزان قدرت تولید شده همزمان نیروگاه‌های برق‌آبی کشور نیز در هفته پیش سه هزار و ۴۵۸ مگاوات به ثبت رسید که در مقایسه با هفته پیش از آن ۷/۵۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

* وزارت نیرو: ایران در سال‌جاری بیش از دو هزار و ۷۰۱ گیگاوات ساعت برق به کشورهای همسایه صادر کرد که ۶۷/۲۱ درصد در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته افزایش نشان می‌دهد. در حال حاضر ایران با کشور‌های ارمنستان، پاکستان، ترکمنستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، نخجوان، عراق و افغانستان انرژی مبادله می‌کند. همچنین از سوی دیگر، میزان صادرات انرژی به کشورهای همسایه در روز (سه‌شنبه) به یک هزار و ۳۳۲ مگاوات رسید.