۷ هدف کلان ایمیدرو برای ۵ سال آینده
دنیای اقتصاد: رئیس هیات عامل ایمیدرو ۷ هدف کلان این سازمان را برای ۵ سال آینده اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مهدی کرباسیان با اعلام این مطلب اظهار کرد: ایمیدرو با اذعان بر اینکه توجه به بخش معدن و صنایع معدنی «اشتغال پایدار»، «رشد بلند مدت» و «تولید رقابتی» دارد، برنامه ریزی جدیدی را برای سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ در نظر گرفته است و توسعه اکتشاف را بهعنوان یکی از اهداف کلان مورد توجه ویژه قرار داده و تصمیم دارد میزان اکتشافات معدنی را به ۱۰ برابر برساند و ذخایر این بخش را نیز برای تامین مواد اولیه صنایع پایین دستی افزایش دهد.
دنیای اقتصاد: رئیس هیات عامل ایمیدرو ۷ هدف کلان این سازمان را برای ۵ سال آینده اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مهدی کرباسیان با اعلام این مطلب اظهار کرد: ایمیدرو با اذعان بر اینکه توجه به بخش معدن و صنایع معدنی «اشتغال پایدار»، «رشد بلند مدت» و «تولید رقابتی» دارد، برنامه ریزی جدیدی را برای سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ در نظر گرفته است و توسعه اکتشاف را بهعنوان یکی از اهداف کلان مورد توجه ویژه قرار داده و تصمیم دارد میزان اکتشافات معدنی را به ۱۰ برابر برساند و ذخایر این بخش را نیز برای تامین مواد اولیه صنایع پایین دستی افزایش دهد. وی ادامه داد: هدف دیگر این سازمان رشد صادرات سالانه مواد معدنی است که بر اساس آن، قرار است میزان صادرات از ۵/ ۷ میلیارد دلار به ۲۳ میلیارد دلار در سال ۹۷ برسد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: صادرات ۵ میلیارد دلاری فولاد از دیگر اهداف کلان این سازمان است که برای این منظور، برنامه ریزی لازم برای این میزان صادرات صورت گرفته است. وی ادامه داد: «افزایش تنوع تولید محصولات معدنی نظیر مولیبدن، منیزیم، پتاس، آنتیموان، عناصر نادر خاکی و ...»، «ارتقای فناوری بومی متناسب با نیاز کشور نظیر پر عیارسازی مواد معدنی کم عیار، سیستمهای موبایل فرآوری و ...» و «افزایش سهم بخش معدن و صنایع معدنی در تولید ناخالص داخلی به ۴۰ میلیارد دلار تا سال ۱۴۰۰»، از دیگر اهداف کلان ایمیدرو طی ۵ سال آینده است. کرباسیان به موضوع ارتقای تولید بهعنوان یکی دیگر از اهداف کلان ایمیدرو اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزیهای در حال انجام، طی ۵ سال آینده، در بخش سنگ آهن سهم تولید این بخش نسبت به تولید جهانی با ۲ درصد رشد، ۳ پله صعود خواهد کرد.
در بخش آلومینیوم نیز با رسیدن به سهم ۲ درصدی تولید جهانی، جایگاه ایران ۸ پله ارتقا خواهد یافت. از سوی دیگر ایمیدرو در گزارشی عملکرد این سازمان در بخش فاینانس خارجی و داخلی طرحهای معدنی و صنایع معدنی در ۶ ماه دوم سال گذشته را نیز اعلام کرد. حسن یونسیان مدیر اقتصادی و توسعه سرمایهگذاری در این خصوص عنوان کرد: پیگیری برای نهایی کردن قراردادهای ۵ طرح فولادی برای سرعت بخشیدن در استفاده از اعتبارات اسنادی و طرحهای بافت و سبزوار با توجه به تغییر محصول برای ارائه به بانک صنعت و معدن و بانک مرکزی، اخذ مصوبات شورای اقتصاد بابت تغییر محصول طرحهای بافت و سبزوار، مکاتبات و مذاکرات برای تمدید اعتبارات اسنادی طرحهای سفید دشت، معرفی مجدد طرح زغالسنگ پروده۴ طبس در لیست استفادهکنندگان از تسهیلات خارجی چین، پیگیری تسویه وام جعاله از بانک صنعت و معدن دریافتی بابت بیمه هرمس از محل فروش شمش آلومینیوم دریافتی از شرکت آلومینیوم المهدی،واریز مبلغ ۱۱ میلیون یورو از محل فروش شمشها به حساب بیمه ساچه بابت بدهی طرح هرمزآل به بانک یونی کردیت و مذاکره و توافق با بیمه ساچه بابت تقسیط بدهی مربوط به طرح هرمزآل در دوره ۵/ ۲ ساله از اقدامات ایمیدرو در راستای فاینانس خارجی طرحها طی مدت مذکور بوده است.
یونسیان تصریح کرد: ایمیدرو برای تامین مالی داخلی طرحها اقداماتی همچون انتشار و فروش مرحله اول اوراق مشارکت، عقد قرارداد و تهیه مدارک اولین صندوق جسورانه در حوزه اکتشاف در فرآیند سازمان بورس و... انجام داده است.
ارسال نظر