آندره‌آ استراماچونی و گابریل کالدرون تنها مربیان لیگ نوزدهم هستند که سابقه حضور در لیگ برتر را نداشته و برای اولین مرتبه فضای فوق را تجربه می‌کنند. به غیر از این دو سرمربی، همه مردان شماره یک نیمکت‌های لیگ برتری شرایط فوق را در گذشته احساس کرده‌اند و از این بابت باتجربه‌تر از آن‌ها محسوب می‌شوند. با نگاهی به ۱۵ حریف استقلال (البته با چیدمان کنونی مربیان) متوجه این نکته می‌شویم که تعداد سرمربیان استقلالی و پرسپولیسی که قرار است برابر آبی‌پوشان صف‌آرایی کنند، زیاد است و استراماچونی ۹ رقیب سرخابی پیش روی خودش دارد.

نبرد با مدعیان نیمکت استقلال

در میان ۴ سرمربی استقلالی که تیم‌های خود را به مصاف استقلال می‌فرستند، به جرأت می‌توان گفت غیر از رسول خطیبی، سایر نفرات در رؤیای نشستن یا بازپس‌گیری نیمکت این تیم هستند. جدا از خطیبی که در هفته اول به مصاف استراماچونی می‌رود، جواد نکونام (فولاد)، علیرضا منصوریان (ذوب‌آهن) و امیر قلعه‌نویی (سپاهان) سه مربی دیگر استقلالی تلقی می‌شوند که در صورتی که نیمکت آبی به آن‌ها پیشنهاد شود، قطعاً باعث وسوسه‌شان می‌شود و سرمربی استقلال آن‌قدر باتجربه است که بداند نبرد با این مربیان در حکم دیدارهای ۶ امتیازی تلقی می‌شود که در آینده او نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

پرسپولیسی‌ها در کمین

داستان شهرآورد که به کنار. گابریل کالدرون قطعاً به دنبال محکم کردن جایگاه خودش در پرسپولیس است و می‌داند جانشین سرمربی‌ای شده که ۳ مقام قهرمانی متوالی برای سرخپوشان به ارمغان آورده است. قطعاً تقابل هفته چهارم در نوع خودش بسیار حساس از آب درمی‌آید، اما این همه ماجرا نیست و استراماچونی غیر از کالدرون، ۴ مربی پرسپولیسی دیگر را هم پیش رو دارد. از یحیی گل‌محمدی (شهرخودرو) که انصافاً این سال‌ها مقابل استقلال نتایج خوبی گرفته تا مصطفی دنیزلی که تاکنون برابر آبی‌ها ناکام نشده و شهرآورد معروف ایمون زاید در کارنامه‌اش ثبت شده است. به این دو نفر باید وینگو بگوویچ (گل‌گهر) و مهدی تارتار (نفت مسجدسلیمان) را هم افزود که البته مقابل استقلال بارها مغلوب شده‌اند، ولی نمی‌توان آن‌ها را مردانی از پیش باخته تلقی کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.