کنایسل از سوی حزب راست افراطی «آزادی» و به عنوان فردی مستقل برای تصدی پست وزارت خارجه معرفی شد. وی با یک تاجر اتریشی ازدواج کرده است. 

در مراسم عروسی آنها پوتین نیز حضور داشت. «سباستین کورتس» صدراعظم و «هاینس کریستین اشتراخه» معاون صدراعظم اتریش هم به این مراسم دعوت شده بودند.

«اولین رنگر» نماینده اتریش جناح سوسیالیست ها در پارلمان اروپا حضور پوتین در این مراسم را «شرم آور» خواند. 

«آندریاس اشنایدر» سخنگوی وزارت خارجه اتریش هم گفت: کورتس و کنایسل چگونه می خواهند به اجرای توافقنامه های مینسک برای حل بحران اوکراین کمک کنند، درحالی که در محفل خصوصی با یکی از تناقض برانگیزترین طرف ها جشن می گیرند.

«پاولو کلیمکیم» وزیرامور خارجه اوکراین در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت، دولت فدرال وین مجبور می شود که این دعوت را توجیه کند اما تاثیری در سیاست خارجی اتریش نخواهد داشت. 

مردم شبه جزیره کریمه پس از وقوع ناآرامی در اوکراین اقدام به برگزاری همه پرسی برای الحاق به روسیه کردند و مسکو نیز که در این منطقه نیروی نظامی داشت، امنیت برگزاری رفراندوم را برعهده گرفت. پس ازهمه پرسی اعلام شد که ۹۶.۷۷ درصد مردم جمهوری کریمه و ۹۵.۶ درصد ساکنان منطقه سواستوپول خواستار الحاق به روسیه شدند. 

شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ به روسیه محلق شد. اگر چه کریمه در اختیار روسیه قرار دارد، مقام های اوکراین کریمه را بخشی از خاک خود می دانند و معتقدند که مسکو آن را اشغال کرده است. آمریکا و غرب، روسیه را به نقش داشتن در درگیری های شرق اوکراین نیز متهم کرده اند. 

توافقنامه های صلح مینسک برای پایان دادن به درگیری ها در اوکراین اواخر سال ۲۰۱۴ و با میانجیگری اتحادیه اروپا و حمایت مسکو و کی یف حاصل شد و سپس اوایل سال ۲۰۱۵ مورد بررسی و تجدیدنظر قرار گرفت، اما بارها زیر پا گذاشته شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.