پیش بینی تاثیر درمان افسردگی از روی فعالیت مغز
پایگاه اینترنتی ساینس دیلی گزارش داد، نتیجه این مطالعه می تواند انتخاب درمان مناسب برای بیماران مبتلا به افسردگی و حتی افزایش اطلاعات محققان در مورد دلایل بروز این بیماری را تسهیل کند.
دشوار بودن انتخاب بهترین رویکرد برای درمان یک بیمار افسرده، از دلایل گستردگی شمار مبتلایان است.
برخی افراد برای درمان از گزینه های دارویی مانند مهار کننده های بازجذب سروتونین (SSRI)، روان درمانی و یا تغییر در شیوه زندگی استفاده می کنند، اما روشی که بتواند درمان مناسب برای هر بیمار را تعیین کند به شدت مورد نیاز است.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد و بیمارستان مک لاین در آمریکا در این مطالعه که روی بیش از ۳۰۰ بیمار انجام شد، متوجه شدند که یک الکتروانسفالوگرام EEGیا نوار مغزی می تواند فعالیت الکتریکی را در یک ناحیه مغز که با واکنش بیمار به یک داروی ضد افسردگی مطابقت دارد، تشخیص دهد.
محققان در نتیجه این مطالعه اظهار داشتند که با بررسی سطح فعالیت کورتکس سینگولیت قدامی(ACC) مغز با استفاده از EEG، می توان واکنش بیمار را به یک داروی ضد افسردگی پیش بینی کرد.
محققان در این مطالعه متوجه شدند که برخی نشانگرها در مغز به پزشکان اجازه می دهند که بیمارانی را شناسایی کنند که به برخی داروهای افسردگی واکنش کم و یا زیاد نشان می دهند.
آنها خاطرنشان کردند: این اولین مطالعه ای است که نشان می دهد فعالیت در این منطقه از مغز بیش از مشخصه های بالینی، احتمال واکنش بیمار را به درمان نشان می دهد.
مقاله ای در ارتباط با این پژوهش در نشریه JAMA Psychiatry منتشر شده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر