یهودی ۸۷ ساله و سازمان‌دهنده انقلاب‌های رنگی در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس تاکید کرد کمپانی‌های نفت و معدن، محیط فیزیکی را استثمارمی‌کنند و کمپانی‌های مالک شبکه‌های اجتماعی نیز محیط اجتماعی را!

به گفته وی، "این یک حرکت شنیع و بدکارانه محسوب می‌شود چرا که شبکه‌های اجتماعی روی چگونه فکر کردن و رفتار مردم تاثیر می‌گذارند، بدون اینکه آنها متوجه این موضوع باشند. بنابراین عواقب ناخوشایندی به خصوص در مورد صحت انتخابات و عملکرد دموکراسی دارد." {لینک}

سوروس معتقد است:"شبکه‌های اجتماعی با دستکاری در کاربران خود، آنها را به سوی اهداف تجاری فریب می‌دهند و عمدا کاربران را معتاد به خدمات خود می‌کنند و این می‌تواند به خصوص برای نوجوانان بسیار مضر باشد. قدرت شکل دادن توجهات مردم عملا در دست چند کمپانی است. تلاش برای رسیدن به آنچه استوارت میل، آزادی اندیشه نامید، بسیار طولانی خواهد بود."

سیاستمدار طرفدار انقلاب‌های رنگی هشدار داد که شبکه‌های اجتماعی باید سیستم نظارتی خود را با نظارت‌های حکومتی یکپارچه کرده و در این راه باید کشورهایی مانند فیلیپین را الگو قرار دهند.

حمله به شبکه‌های اجتماعی اخیرا گسترش پیدا کرده و در همین رابطه، «راجر مک نامی» از سرمایه‌گذاران اولیه فیس‌بوک، نوامبر گذشته با تاختن به شبکه‌های اجتماعی، فیس‌بوک و گوگل را برای سلامت جامعه مضر دانست.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.