به گزارش ایسنا، "دیمیتری پسکوف"، سخنگوی کرملین در ادامه بیانیه خود آورده است: هنوز زود است که اعلام کنیم این قانون چه قدر سخت است اگرچه این پیش‌نویس امروز در دومای روسیه مورد بررسی قرار گرفته، اما نمی‌توان گفت که در عمل چطور خواهد بود.

قانونگذاران روس می‌گویند، این اقدام مقابله‌ای در برابر درخواستی از سوی وزارت دادگستری آمریکا در قبال شبکه تلویزیونی راشاتودی در آمریکاست که از آن به عنوان یک عامل خارجی نام برده شده است.

در همین حال، مسکو نیز قصد دارد تا به چنین اقدامی دست بزند. اقدام آمریکا علیه شبکه خبری راشاتودی پس از آن صورت گرفت که آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا روسیه را به تلاش در دخالت در روند انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ این کشور و کمک به دونالد ترامپ برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری متهم کردند.

آمریکا و سایر رسانه‌های خارجی که تحت تحریم‌های جدید روسیه قرار می‌گیرند، باید جزئیات کامل مربوط به امور مالی، تجاری و کارمندان خود را به دولت روسیه ارائه دهند.

دومای روسیه اوایل سال جدید میلادی تحقیقاتی را در مورد این مساله انجام داد که آیا شبکه خبری سی.ان.ان، صدای آمریکا و رادیو آزادی و سایر رسانه‌های آمریکایی می‌خواهند از قوانین روسیه تبعیت کنند یا خیر. رادیو اروپای آزاد که مورد حمایت دولت آمریکاست، ماه گذشته میلادی گفته بود، مسکو تهدید کرده که در اقدامی مقابله‌ای با اعمال فشارهای آمریکا علیه شبکه خبری راشاتودی، پروژه سرویس زبان روسی این رادیو را به عنوان یک جاسوس خارجی معرفی می‌کند.

روسیه ماه گذشته میلادی اتهامات علیه شبکه بین‌المللی سی.ان.ان را در مورد اینکه از قوانین رسانه‌های روسی تخطی می‌کند، متوقف کرد. این شبکه آمریکایی همچنان به فعالیت خود در روسیه ادامه می‌دهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.