به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی،  در گزارش جدیدی که توسط شرکت مشاور جهانی کپگمینی ارائه شد، اعلام شد که ثروت میلیونرهای جهان در سال گذشته با رکورد ۸ درصد رشد کرده است و به ۶۳.۵ تریلیون دلار رسیده است. بیشتر این رشد توسط افرادی با ثروت بسیار بالا، یعنی با ثروت قابل سرمایه‌گذاری ۳۰ میلیون دلار یا بیشتر، صورت گرفته است.

 

این گزارش آخرین تحقیقی است که بر این ایده که ثروتمندترین خانوارها هر روز سهم بزرگتری از ثروت جهان را به دست می‌آورند، تاکید می‌کند.

در گزارش ماه جون گروه مشاوران بوستون (بی‌سی‌جی) آمده است که در سال ۲۰۱۶ تعداد خانوارهایی که ثروت قابل سرمایه‌گذاری بیشتر از ۱ میلیون دلار داشتند برابر با ۱۷.۹ میلیون بوده است. این میلیونرها ۱ درصد خانوارهای جهان را تشکیل می‌دهند، ۴۵ درصد از کل ثروت خصوصی جهان را در تملک دارند.

آنا زاکرزوسکی، یکی از شرکای بی‌سی‌جی گفت که سهم ثروت در تملک این میلیونرها در حال افزایش است. بی‌سی‌جی پیش‌بینی می‌کند که میلیونرها که ۱۰ سال پیش کمتر از یک سوم ثروت خصوصی جهان را در اختیار داشتند تا سال ۲۰۲۱ نیمی از آن را به تملک خود در خواهند آورد.

زاکرزوسکی می‌گوید خانوارهای میلیونر (طبقه بسیار ثروتمند) با سرعتی حدود ۲ برابر طبقه ثروتمند در حال رشد هستند.

در گزارش بی‌سی‌جی پیش‌بینی شده است ثروتمندترین خانوارها، که دارایی قابل سرمایه‌گذاری آنها بیش از ۱۰۰ میلیون دلار است در ۵ سال آینده با رشد ۹ درصدی ثروت خود مواجه خواهند درصد رشد کند.

ایالات متحده محل زندگی بیشترین تعداد میلیونرهای جهان است و بیش از ۷ میلیون خانوار مالک بیش از ۱ میلیون دلار دارایی قابل سرمایه‌گذاری هستند. چین از این لحاظ دومین کشور جهان است و به دنبال آن ژاپن قرار دارد.

زاکرزوسکی می‌گوید در بین مناطق مختلف جهان الگوهای متفاوتی برای افزایش ثروت وجود دارد. خانوارهای میلیونر در آمریکای شمالی بیشتر افزایش ثروت خود را از عملکرد مثبت دارایی‌های موجود مثل سهام به دست آورده‌اند درحالی‌که خانوارهای آسیا اقیانوسیه بیشتر افزایش ثروت خود را مدیون صندوق‌های ذخیره و سپرده‌گذاری هستند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.