قدرتمندترین فعالان اقتصادی
دنیای اقتصاد- عنوان قدرتمندترین مرد اقتصادی و «بیزنسمن» جهان در سال ۲۰۰۷ به استیو جابز، مالک و مدیرعامل شرکت اپل اختصاص یافته است؛ روپرت مورداک، غول رسانهای جهان دومین فرد فهرست مردان اقتصادی سال ۲۰۰۷ است.لوید بلنکفین، مدیرعامل پرقدرت شرکت مالی و سرمایهگذاری گلدمن ساکس سومین مرد اقتصادی جهان است. به انتخاب مجله اقتصادی «فورچون»
قویترین مردان اقتصادی جهان معرفی شدند
گروه بینالملل- نشریه اقتصادی معتبر فورچون به مانند هر سال فهرست «قدرتمندترین مردان اقتصادی» و بنگاهداران برتر را منتشر کرد. در این فهرست که بر اساس خلاقیت و نوآوری مدیران و همچنین توسعه شرکتها تنظیم شده است، قدرتگیری در بازارهای سهام یکی از ملاکهای اصلی انتخاب به حساب میآید.
فهرست قدرتمندترین مردان اقتصادی فورچون یک انتخاب آزادی با رایگیری اینترنتی نیست و حاصل بررسی کارنامه یکسال فعالان اقتصادی در حوزههای مختلف به شمار میآید. در فهرست امسال مردان فعال در صنعت کامپیوتر و تکنولوژی اطلاعات حضور پررنگی دارند. به اعتقاد فورچون افزایش تعداد مردان اقتصادی قدرتمند در حوزه IT نشانگر تغییری در جهان است. تغییری که دیگر حوزههای اقتصادی را نیز بهرهمند خواهد ساخت.
عنوان قویترین مرد اقتصادی و «بیزنسمن» جهان در سال ۲۰۰۷ به استیو جابز مالک و مدیرعامل شرکت اپل اختصاص یافته است. حضور پررنگ ۳۰ساله شرکت اپل در ح وزه ساخت و عرضه کامپیوتر و دستگاههای دیجیتالی سبب شده است که مجله فورچون او را به عنوان قویترین مرد اقتصادی جهان معرفی میکند. تلاشهای اپل در ارائه موسیقیهای آنلاین و توسعه تکنولوژی تلفنهای بیسیم و همراه از دیگر دلایل انتخاب استیوجابز برای این عنوان بوده است.
روپرت مورداک غول رسانهای جهان دومین فرد فهرست مردان اقتصادی سال ۲۰۰۷ است. مورداک اکنون مالک تعداد زیادی روزنامه، مجله، شبکه تلویزیونی و خبرگزاری است. مورداک به تازگی خبرگزاری اقتصادی داوجونز را به قیمت ۵میلیارد دلار خریداری و به امپراتوری رسانهای خود افزوده است. وی در سال ۱۹۵۳ کار خود را با خریداری دو روزنامه استرالیایی آغاز کرد.
لوید بلنکفین مدیرعامل پرقدرت شرکت مالی و سرمایهگذاری گلدمن ساکس سومین مرد اقتصادی جهان است. وی جانشین هنری پاولسون وزیر خزانهداری کنونی ایالات متحده شد. در دوران مدیریتی او درآمد هر سهم شرکت گلدمن ساکس ۶/۳۶درصد افزایش پیدا کرد. همچنین او تا این جای کار توانسته است گلدمن ساکس را از بحرانهای مربوط به وامهای اعتباری حفظ کند. سیانان با نقل خبر مجله فورچون لوید بلنکفین را مردی مدیر و دارای قدرت ریسک بالا توصیف کرده است. قدرت ریسک همواره یکی از معیارهای اصلی انتخاب مدیران برای فهرست قدرتمندترین مردان اقتصادی بوده است.
رتبه چهارم به طور مشترک به سه فعال حوزه آیتی تعلق گرفته است. لویپیچ و سرگی بر این بنیانگذاران شرکت گوگل به همراه اریک اشمیت مدیر اجرایی پرتوانشان این جایگاه را کسب کردهاند. تلاش این افراد در توسعه فنآوری جستوجوی اینترنتی در کنار ابداع شیوههای مدیریتی نوین و هزینههایی که در بخش تحقیقات مربوط به آیتی انجام دادهاند آنها را در ۳۴سالگی در جمع قویترین مردان اقتصادی جهان قرار داده است. به عقیده برخی گوگل اکنون از یک ابزار اینترنتی عبور کرده و به یک فرهنگ تبدیل شده است.
وارن بافت دومین مرد ثروتمند جهان و مالک شرکتهای زنجیرهای برک شایر پنجمین مرد اقتصادی جهان است.
مجموعه شرکتهای برکشایر که در آمریکای شمالی و حتی برخی نقاط اروپا به خرید و فروش املاک مشغول هستند در سال ۲۰۰۶ بیش از ۹۸میلیارد دلار درآمد ناخالص داشتند. وارن بافت یکی از افراد خیر جهان است که میلیاردها دلار به امور خیریه اختصاص داده است.
غول نفتی جهان مدیرعامل خود را در جایگاه ششمین مرد اقتصادی جهان میبیند. رکس تیلرسون مدیرعامل شرکت نفتی اکسون موبیل ششمین مدر قدرتمند اقتصادی جهان در امسال است. رکس تیلرسون توانسته در طول دوران مدیریت خود اکسون موبیل را به بزرگترین شرکت نفتی غیردولتی جهان تبدیل کند. سهام شرکت او یکی از با ثباتترین سهامهای وال استریت به حساب میآید.
بیل گیتس هفتمین جایگاه فهرست فورچون را اشتغال کرده است. رییس غول نرمافزاری جهان، مایکروسافت، که همزمان ثروتمندترین مرد جهان نیز به شمار میآید توانسته با توسعه نرمافزارهای کاربردی و کسب درآمد بیشتر برای شرکتش عنوان خود را در جمع ده مرد برتر اقتصادی جهان حفظ کند.
جف ایملت، مدیرعامل و رییس شرکت جنرال الکتریک هشتمین مرد اقتصادی جهان است. جف ایملت توانسته در دوران مدیریت خود جنرال الکتریک را تا سطح شش کمپانی صنعتی برتر ایالات متحده بالا بیاورد. تنوع ساخت محصولات مختلف در جنرال الکتریک که از لوازم ساده خانگی تا موتور هواپیماهای جت و توربینهای پیشرفته را شامل شود از دلایل موفقیت جف ایملت به حساب میآید.
کاتسواکی واتانابه، مدیرعامل خودروسازی تویوتا تنها خودروساز حاضر در جمع ده مرد برتر اقتصادی جهان است. واتانابه توانست در میانههای امسال با سبقت گرفتن از جنرال موتورز شرکت تویوتا را به بزرگترین خودروساز جهان تبدیل کند. گسترش بازارها در آمریکای شمالی و گامهای اساسی در تولید خودروهای هیبریدی و پاک از مهمترین دستاوردهای واتانابه است.
ای.جی.لفلی، مدیرعامل شرکت پروکتر دهمین مرد اقتصادی جهان است. این شرکت در زمینه بازی و سرگرمی و همچنین تولید محصولات بهداشتی فعالیت میکند. فورچون توجه بیشتر به مشتریان و سازماندهی مجدد هسته مرکزی شرکت را هنر اصلی لفلی برشمرده است.
ارسال نظر