ایرباس پهنپیکر ۳۸۰ در فرودگاه امام خمینی(ره) به زمین نشست
ایرباس ۳۸۰ بهعنوان پهنپیکرترین هواپیمای مسافری دنیا متعلق به اماراتایر، دیروز در فرودگاه امام خمینی (ره) با موفقیت به زمین نشست. به گزارش خبرگزاری فارس، این هواپیما که حامل حدود ۵۱۵ مسافر بود، روز گذشته با حضور دستاندرکاران صنعت حملونقل هوایی کشور، مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور و نایبرئیس شرکت هواپیمایی اماراتایر (ماجدالمعلا) در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست. این هواپیمای مسافری با ظرفیت ۵۱۵ صندلی پروازی، دارای سه کلاس اکونومی (عادی)، تجاری و درجه یک است و در مسیرهای دبی - تهران و تهران - دبی پرواز میکند که در صورت وجود تقاضا این پرواز بهصورت منظم برگزار میشود.
ایرباس ۳۸۰ بهعنوان پهنپیکرترین هواپیمای مسافری دنیا متعلق به اماراتایر، دیروز در فرودگاه امام خمینی (ره) با موفقیت به زمین نشست. به گزارش خبرگزاری فارس، این هواپیما که حامل حدود ۵۱۵ مسافر بود، روز گذشته با حضور دستاندرکاران صنعت حملونقل هوایی کشور، مدیرعامل شرکت فرودگاههای کشور و نایبرئیس شرکت هواپیمایی اماراتایر (ماجدالمعلا) در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست. این هواپیمای مسافری با ظرفیت ۵۱۵ صندلی پروازی، دارای سه کلاس اکونومی (عادی)، تجاری و درجه یک است و در مسیرهای دبی - تهران و تهران - دبی پرواز میکند که در صورت وجود تقاضا این پرواز بهصورت منظم برگزار میشود. شرکت اماراتایر با دارا بودن ۵۲ ایرباس پهنپیکر ۳۸۰، در منطقه خاورمیانه امکان انجام عملیات پروازی در دو فرودگاه را در مورد این هواپیما داشت که با فراهمسازی این زیرساختها در فرودگاه امام (ره)، سومین فرودگاه دارای تجهیزات خاورمیانه برای حضور ایرباس ۳۸۰، این فرودگاه است. چندین هزار فرودگاه در دنیا وجود دارد که تنها ۴۱ فرودگاه توان پذیرش ایرباس ۳۸۰ را دارا است و فرودگاه امام (ره) چهل و دومین فرودگاه دنیا است که تجهیزات لازم را برای نشست و برخاست این هواپیما فراهم کرده است. ورود بزرگترین هواپیمای مسافری جهان به فرودگاه امام خمینی (ره) نمایانگر پیشرفت صنعت هوایی کشور و صنعت فرودگاهی است، در همین راستا این مراسم با حضور همه رسانههای داخلی و خارجی، در حال پوشش رسانهای است.
ایرباس A۳۸۰ یک هواپیمای مسافربری دو طبقه است که لقب غول پیکرترین هواپیمای مسافربری جهان را یدک میکشد و برای نشست و برخاست به فرودگاههای مجهز به باند پروازی با طول بسیار زیاد، راههای خزش عریض، جتویهای (JetWay) مخصوص برای تخلیه مسافران طبقهدوم و امکانات اضطراری ویژه نیاز دارد. فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) به لحاظ قابلیتهای عملیاتی و شرایط سطوح پروازی از قبیل باند و موقعیت استقرار هواپیما، امکان پذیرش بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان را دارا است.
هواپیمای مذکور تاکنون به دو مقصد پروازی جده و کویت پرواز داشته و فرودگاه امام خمینی (ره) به دلیل حجم بالای مسافرتها میان دبی و تهران بهعنوان سومین مقصد پروازی این هواپیما انتخاب شده است. ایرباس پهن پیکر ۳۸۰ به دلیل شرایط خاص فنی و ابعاد به تجهیزات خاصی برای نشست و برخاست در فرودگاهها نیاز دارد که وجود این توان فنی بالا در فرودگاه امام موجب تقاضای این ایرلاین برای پرواز ایرباس ۳۸۰ به ایران شده است.
از سرگیری پرواز ایران ایر به مسکو
در خبری دیگر مرتبط با حملونقل هوایی سفیر ایران در مسکو اعلام کرد که پرواز تهران -مسکو توسط شرکت هواپیمایی ایران ایر از سر گرفته شد.
مهدی سنایی در صفحه فیسبوکش نوشت: «پرواز هواپیمایی ایران ایر از تهران به مسکو پس از دو سال وقفه از سرگرفته شد. این پرواز امروز برابر با هشتم مهرماه (روز گذشته) در مسیر تهران-مسکو ومسکو- تهران انجام شد.» او ادامه داد: «از سال گذشته یکی از موضوعاتی که به صورت جدی پیگیری کردیم راه اندازی مجدد این پرواز بود. پرواز ایران ایر به مسکو در سال ۱۳۶۸ راه اندازی و در سال ۱۳۹۱ متوقف شده بود. »
ارسال نظر