جایگاه نامطلوب ایران در شاخص فساد
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه گفت: «شاخص فساد ایران به گونهای است که رتبه ایران از بین ۱۶۸ کشور در جایگاه ۱۳۳ قرار دارد. » حسن هفده تن اضافه کرد: «رتبه ایران در شاخص فساد، نامطلوب و نگرانکننده است. » به گزارش «مهر» این مقام مسوول در وزارت تعاون، کار و رفاه با بیان اینکه هر یک درصد رشد اقتصادی، ۵ تا ۶ دهم نرخ بیکاری را کاهش میدهد، گفت: «بیکاری دانش آموختگان، پایین بودن بهرهوری، کاهش قدرت حقوق بگیران، شرایط رکود و تورم و عدم تعامل با دیگر کشورها؛ از جمله مشکلات اقتصادی کشور در شرایط فعلی است.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه گفت: «شاخص فساد ایران به گونهای است که رتبه ایران از بین ۱۶۸ کشور در جایگاه ۱۳۳ قرار دارد.» حسن هفده تن اضافه کرد: «رتبه ایران در شاخص فساد، نامطلوب و نگرانکننده است.» به گزارش «مهر» این مقام مسوول در وزارت تعاون، کار و رفاه با بیان اینکه هر یک درصد رشد اقتصادی، ۵ تا ۶ دهم نرخ بیکاری را کاهش میدهد، گفت: «بیکاری دانش آموختگان، پایین بودن بهرهوری، کاهش قدرت حقوق بگیران، شرایط رکود و تورم و عدم تعامل با دیگر کشورها؛ از جمله مشکلات اقتصادی کشور در شرایط فعلی است.» او گفت: «اعتماد میان مردم و دولت باید افزایش یابد، زیرا این رابطه یک سرمایه اجتماعی دوسویه است که هرچه افزایش یابد حاکمیت تثبیت میشود.» معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه تاکید کرد: «به علت عملکرد در زمینه ارائه آمارها، اعتماد جامعه از آمارها سلب شده است که باید در دولت یازدهم این بیاعتمادی جای خود را به اعتماد دهد.»
او با اشاره به رشد منفی اقتصادی گفت: «رابطه خطی بین رشد اقتصادی و اشتغال وجود دارد به طوری که یک درصد رشد اقتصادی، بیکاری را ۵/۰ تا ۶/۰ درصد کاهش میدهد.» به گفته هفده تن، بین توسعه و اشتغال رابطه مستحکمی وجود دارد و تا زمانی که سیاستهای اشتغال از راهبرد توسعه پیروی نکند، نرخ توسعه استقامت میکند.
او تاکید کرد: «تا زمانی که خود را برای رقابت تنگاتنگ با دیگر اقتصادهای ملی آماده نکنیم، نمیتوانیم آماده پاسخگویی به مردم در عرصههای جهانی باشیم. هفده تن با این پرسش که چرا نتوانسیتم با وجود شاخصهای توسعه به شاخصهای هدفگذاری شده برسیم، گفت: ما نیاز به تدبیر، نگاه و رویکردها داریم و از نگاه حمایتی باید به نگاه توانمندسازی برسیم.»
ارسال نظر