نگاه سوم - محمدحسین صفار هرندی وزیر فرهنگ و ارشاد روز گذشته در مراسم تقدیر از برگزیدگان نخستین جشنواره بانوی فرهنگ گفت: «بانوان اجازه ندهند بازگشت ارتجاعی به دوران جاهلیت اتفاق بیفتد». وزیر فرهنگ و ارشاد گفت: «بانوان باید از روند رشد و تعالی پدید آمده مراقبت و پاسداری کرده و با آسیب‌شناسی اجازه ندهند بازگشت ارتجاعی به دوران جاهلیت اتفاق افتد».

وی افزود: «بخش بزرگی از موفقیت‌های بانوان در عرصه‌های مختلف انقلاب را مدیون تلاش و همت زنان مسلمان و آزاده این مرز و بوم هستیم».

وزیر فرهنگ و ارشاد همچنین گفت: «کسانی هستند که در تدارک و سوءاستفاده و برگرداندن اوضاع به دوران پیش از انقلاب هستند پس در این وضعیت بانوان باید از هر لحظه نگران‌تر باشند و خودشان در پاسداری از این آرمان‌ها کوشش کننند». وی اقدام دفتر امور بانوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برپایی جشنواره بانوی فرهنگ را مقدمه‌ای خوب برای سوق‌دادن و تحرک بخشیدن جامعه فرهنگی و هندی بانوان ذکر کرد و گفت: «گام‌های بزرگ بعدی بر عهده بانوان است که در قالب انجمن‌ها و فعالیت‌های گوناگون فرهنگی باید در این راه سامان یابد».

وزیر ارشاد گفت: «جشنواره بانوی فرهنگ با محوریت موضوع زن در عرصه‌های فرهنگ و هنر برگزار شده و در سال‌جاری شش برگزیده در حوزه‌های شعر و ادبیات داستانی و یک اثر از یک برگزیده فیلم تولید می‌شود».

وی تاکید کرد: «این جشنواره مختص بانوان نبوده و از میان آقایان نیز اثر برگزیده با موضوع زن معرفی و تقدیر می‌شود».

در بخش ادبیات داستانی کتاب «آدام شب‌بخیر» اثر راضیه نجار، «لبخند مسیح‌» اثر سارا عرفانی و «شهر سنگی» اثر زهرا پورقربان و در بخش شعر نیز کتاب «این قوم ناگهان» اثر سیمیندخت وحیدی، «به تمام زبان‌های دنیا خواب می‌بینم» اثر شبنم آذر و «مرده‌های حرفه‌ای» اثر علی‌محمد مودب از سوی هیات دوران این دوره از جشنواره انتخاب و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد به آنها جوایزی تقدیم شد.