ارائه خدمات درمانی سریع‌تر با استفاده از آی‌تی

گروه کامپیوتر- ارائه خدمات درمانی سریع‌تر، ارزان‌تر و مطلوب‌تر را در دستور کار داریم و این امر با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین ارتباطی و اطلاعاتی میسر است.

علی فتاحی، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی که به همراه جمعی از مدیران کل و کارشناسان این معاونت، از شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تامین (مجری اتوماسیون سازمان تامین اجتماعی) بازدید می‌کرد، با بیان مطلب فوق، گفت: با بهره‌گیری مناسب از سیستم‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، امکان ارائه خدمات مناسب‌تر و جلوگیری از سرگردانی و مراجعات پی در پی بیماران به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و مراکز درمانی فراهم می‌شود.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی استفاده از فناوری‌های نوین ارتباطی و اطلاعاتی را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و گفت: سیستم‌های نرم‌افزاری بیمارستانی و اسناد پزشکی باید این امکان را ایجاد کنند که قیمت تمام‌شده هر تخت بیمارستانی و بیمار برای سازمان تامین اجتماعی قابل محاسبه شود.

وی با اشاره به برخی از تجارب موجود در کشورهای دیگر در زمینه گردش کار بیمارستانی و حفظ و نگهداری تجهیزات پزشکی و با اظهار تاسف از وضعیت موجود بیمارستان‌های داخلی افزود: ایجاد بانک‌های جامع تجهیزات پزشکی، دارو و اسناد پزشکی یکی از ضروری‌ترین اقداماتی است که کنترل و نظارت دقیق‌تری را نیز بر روند فعالیت‌های درمانی، دارویی و تجهیزات پزشکی فراهم می‌کند.

فتاح در بازدید خود خواستار تجمیع اطلاعات درمان مستقیم و غیرمستقیم سازمان برای دستیابی به آماری صحیح از وضعیت موجود درمان سازمان تامین اجتماعی شد.

در این دیدار، علی حیدری، نایب رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تامین، رامین مقدم، عضو و دبیر هیات‌مدیره و جمعی دیگر از مدیران و کارشناسان این شرکت، توضیحات لازم درخصوص نرم‌افزارهای درمانی تولیدی را ارائه کردند.

این در حالی است که سازمان تامین اجتماعی، به عنوان دومین تولیدکننده درمان، وظیفه ارائه خدمات درمانی به بیش از ۵/۲۷ میلیون نفر از جمعیت کشور و یک‌میلیون و دویست‌هزار نفر از مستمری‌بگیران را بر عهده دارد. پیش‌نویس طرح واگذاری شرکت‌های زیرمجموعه مخابرات تهیه شد

سید مهدی عقدایی از تهیه پیش‌نویس واگذاری شرکت‌های زیرمجموعه مخابرات خبر داد و گفت: این پیش‌نویس تا ۱۰ روز آینده برای تصویب به هیات دولت ارسال می‌شود.

معاون واگذاری و امور حقوقی سازمان خصوصی سازی در گفت‌وگو با مهر با بیان این که شرکت‌های زیر مجموعه شرکت مخابرات در قالب شرکت مخابرات از طریق بورس واگذار می‌شود، گفت: پیش‌نویس طرح واگذاری شرکت‌های زیر مجموعه مخابرات تهیه شده است.

سید مهدی عقدایی اظهار داشت: شرکت‌های متعلق به شرکت مخابرات که جزو استثنائات ابلاغیه اصل ۴۴ قانون اساسی است، به‌زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منتقل می‌شود و بقیه شرکت‌های زیرمجموعه شرکت مخابرات در قالب شرکت مخابرات ایران واگذار خواهد شد.

وی با اشاره به این که واگذاری سهام شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی از طریق بورس خواهد بود، تصریح کرد: در ۱۰ روز آینده پیش‌نویس این طرح برای تصویب به هیات وزیران تقدیم خواهد شد.

عضو هیات عامل سازمان خصوصی‌سازی پیش‌بینی کرد که پذیرش سهام شرکت‌های مشمول واگذاری در بورس برای عرضه یک سال به طول بیانجامد، زیرا این شرکت‌ها برای واگذاری نیاز به تجدید ساختار دارند که به نظر می‌رسد یک سال به طول بیانجامد.

ضوابط جدید ISPها و ICPها هفته آینده ابلاغ می‌شود

«حسین نوری شهری»، مسوول دبیرخانه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایرنا، گفت: ضوابط جدید ISPها (شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی) و ICPها (شرکت‌های تامین‌کننده پهنای باند) هفته آینده ابلاغ خواهد شد.

در این رابطه رییس انجمن شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی نیز گفت: با توجه به اینکه هنوز این دستورالعمل اجرایی ابلاغ نشده است نمی‌توان نظر قطعی در این خصوص داد.

اما «مسعود ریاضیات»، گفت: با توجه به محدودیت‌هایی که در ضوابط جدید وجود دارد، بسیاری از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی قادر به ادامه فعالیت به شیوه کنونی نیستند.

براساس شنیده‌ها و مطالبی که در برخی رسانه‌ها منتشر شده طبق ضوابط جدید استانداردهای خاصی برای ادامه فعالیت ISPها در نظر گرفته شده است که داشتن فضای کار مناسب و انجام فعالیت‌های تجاری از جمله این موارد به شمار می‌رود.

ریاضیات بیان داشت: بر اساس ضوابط جدید، یک شرکت ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی (ISP) باید حداقل امکانات را از لحاظ فضای کار و تجهیزات داشته باشد و به این ترتیب «آی‌اس‌پی»هایی که این شرایط را نداشته باشند و تعدادشان نیز کم نیست باید خود را با این شرایط تطبیق دهند.

وی ادامه داد این کار برای بسیاری از آنها به راحتی امکان‌پذیر نیست.

به گفته وی، راه دیگری نیز برای ادامه فعالیت بسیاری از شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی (ISP) وجود دارد و آن ادغام شدن چندین «آی‌اس‌پی» با هم است.

وی افزود: شرکت فناوری اطلاعات قصد دارد با شرکت‌های معدودی روبه‌رو باشد و با شمار اندکی قرارداد ببندد.

ضوابط جدید برای شرکت‌های ISP و ICP در قالب دستورالعملی مطرح شده است که قرار است پس از اصلاحات و تصویب جزئیات در کمیسیون تنظیم مقررات، ابلاغ شود.