به منظور حل مشکل کشاورزان و تامین نیاز صنعت نساجی به پنبه، نامه‌ای برای تخصیص یارانه ۴۳۷‌میلیارد‌ریالی به پنبه‌کاران تقدیم رییس‌جمهور شد. جمشید بصیری، دبیر انجمن صنایع نساجی، در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب و با اشاره به تهیه ‌نامه‌ای توسط اداره کل پنبه و دانه‌های روغنی، صندوق پنبه، انجمن تخصصی صنایع پنبه پاک‌کنی و انجمن صنایع نساجی و ارائه آن به رییس‌جمهور در ماه گذشته اظهار داشت: در این نامه بیان شده که تنها با افزایش قیمت وش پنبه، امکان حمایت از کشاورزان وجود نخواهد داشت، بلکه باید به پنبه محلوج تولید داخل یارانه پرداخت شود تا کشاورزان به پشتوانه آن به کشت پنبه اقدام کنند.

وی با بیان این‌که پرداخت یارانه به کشاورزان مورد موافقت مجلس واقع شد، گفت: دولت باید به منظور حمایت از تولید پنبه به ازای هر کیلو وش حدود ۳۵۰۰‌ریال یارانه به کشاورزان تخصیص دهد.

او، رقم این یارانه‌ را ۴۳۷‌میلیارد‌ ریال عنوان کرد و افزود: پس از کسب موافقت مجلس و کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی، از رییس‌جمهور خواستیم با پرداخت این یارانه موافقت کند که متاسفانه تاکنون خبری در این خصوص ارائه نشده و کشاورزان امیدی برای

کاشت پنبه ندارند.

به گفته بصیری، تولید هر کیلو پنبه برای حدود ۱۵ تا ۳۰ نفر اشتغالزایی به همراه دارد که در حال حاضر حدود ۶۰۰هزار نفر در زمینه پنبه و صنعت نساجی کشور شاغل‌اند و به این ترتیب حدود ۲۵‌درصد اشتغال صنعتی کشور به این بخش اختصاص دارد. او، میزان نیاز کشور به پنبه را ۱۵۰‌هزار تن برآورد کرد و گفت: این در حالی است که طی امسال تنها ۷۰‌هزار تن پنبه در کشور برداشت شده است.

وی با بیان این‌که در گذشته سالانه ۲۵۴‌هزار تن پنبه در کشور تولید می‌شد، اظهار داشت: برخی افراد دلیل کاهش تولید پنبه را خرید کم صنعت نساجی از پنبه‌کاران داخلی می‌دانند، در حالی‌که این‌طور نیست و حتی اگر صنایع داخلی هم نمی‌خریدند، کشاورزان می‌توانستند پنبه خود را صادر کنند.