پرویز کاظمی، از امضاکنندگان نامه توضیح داد
دلایل نگارش نامه وزرای سابق به رهبری
دنیای اقتصاد- پرویز کاظمی وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی که یکی از امضاکنندگان نامه وزرای سابق به مقام معظم رهبری است، هدف از نگارش این نامه را «ارائه راهکار برون رفت از وضع موجود» عنوان کرد و هر گونه سیاسی کاری و غرض ورزی در ارسال این نامه را رد کرد.
«ارائه راهکار برون رفت از وضع موجود» از اهداف این نامهنگاری عنوان شده است
دنیای اقتصاد- پرویز کاظمی وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی که یکی از امضاکنندگان نامه وزرای سابق به مقام معظم رهبری است، هدف از نگارش این نامه را «ارائه راهکار برون رفت از وضع موجود» عنوان کرد و هر گونه سیاسی کاری و غرض ورزی در ارسال این نامه را رد کرد. ارگان مطبوعاتی دولت اواخر مرداد خبر از ارسال نامهای از سوی وزرای سابق دولت به رهبر معظم انقلاب داد که در آن نامه پیشنهاد شده بود که ستادی فراقوهای برای مدیریت مسائل اجرایی کشور طی یک سال آینده در کشور تشکیل شود.
رسانههای نزدیک به دولت این اقدام را کینه ورزی وزرای سابق علیه رییس دولت تعبیر میکردند و نیت و برآیند نهایی امضاکنندگان این نامه را خلع ید از دولت میدانستند. در سکوت منوچهر متکی و مصطفی پورمحمدی (به عنوان دستاندرکاران تهیه این نامه)، محسن رضایی خبر ارسال این نامه را تایید کرد و گفت: در این نامه خواسته شده بود که ستاد فراقوهای برای برگزاری انتخابات تشکیل شود.
ولی پس از چند روز منوچهر متکی این نامه را نتیجه تصمیم جمعی ۵ وزیر سابق دانست. وی با اشاره به اینکه این نامه به امضای جمعی از مدیران و وزرای دیگر رسیده، جوسازیهای رسانههای نزدیک به دولت در خصوص تلاش برای خلع ید از دولت را رد کرد و گفت: در هیچ کجای نامه از رییسجمهور یا خلع ید وی و این نوع ادعاهای مطرح شده سخنی به میان نیامده است و مطابق منویات مقام معظم رهبری، حمایت از ارکان نظام و دولت تکلیفی شرعی است.
اما پرویز کاظمی وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی که یکی از امضاکنندگان نامه فوقالذکر است روایت تازهای از جزئیات این نامه دارد و در گفتوگویی با خبرگزاری فارس هدف از نگارش نامه به رهبر معظم انقلاب را «ارائه راهکار برون رفت از وضع موجود» عنوان کرد و هر گونه سیاسی کاری و غرض ورزی در ارسال این نامه را رد کرد و گفت: «این نامه تحت عنوان مدیران ارشد دلسوز نوشته شده و درست است که نویسندگان نامه روزگاری ردای وزارت بر تن داشتهاند اما حقیقتا تحت این عنوان نامهنگاری نکردیم. این نامه در واقع برآیند یک اراده جمعی بود که پیشنویس آن توسط ۵ نفر تهیه شد و ۱۵ نفر هم آن را امضا کردند.»
عضو سابق کابینه دولت اضافه کرد: احساس ما این بود که چون مسائل مورد بحث ما به حوزههای مختلف برمیگردد، اگر میخواستیم به رییس یک قوه نامه بدهیم، شاید برخی مسائل به دلیل عدم ارتباط با آن قوه، نادیده گرفته میشد.از آنجا که بر اساس قانون اساسی هدایت و هماهنگی قوا از اختیارات مقام معظم رهبری است، احساس کردیم بهترین کار این است که برای ایشان نامه بنویسیم.
کاظمی همچنین با اشاره به دیدار اخیر رهبر انقلاب با هیات دولت و بیان برخی نکات مندرج در این نامه از سوی ایشان، گفت: «برای ما جالب بود که حضرت آقا در دیدار مسوولان در هفته دولت، برخی مطالب مندرج در نامه را مورد اشاره و تاکید قرار دادند و این برای ما از این جهت که نظراتمان به نظرات ایشان نزدیک است، مایه خرسندی بود و معتقدیم تاکیدات رهبری بر مسائل مهم به منظور توجه دادن دولتمردان به آنها، تعیینکننده مسیر حرکت آینده است.»
وی خاطرنشان کرد: این نامه در ماه مبارک رمضان نوشته شد و بعد از این که مجموعه نامه را آماده تقدیم کرد، یکی از دوستان زحمت کشیدند و آن را به مقام معظم رهبری رساندند.
کاظمی تصریح کرد: این نامه کوتاه و در حد یک صفحه و نیم بود که در آن مسائل مهم مثل مشکلات موجود در حوزههای اقتصادی و فرهنگی به صورت سر تیتر و به تفکیک ذکر شده بود و البته راهکارهایی هم برای برون رفت از این وضعیت را به صورت خلاصه و در قالب توصیه و پیشنهاد مطرح کرده بودیم.
یک نامهنگاری دیگر با رهبری
شورایاران شهر ری در اعتراض به جدایی ری از پایتخت طی نامهای به دفتر مقام معظم رهبری خواستار توقف جدایی شهر ری از تهران شدند. به گزارش مهر، علیرضا باقری عضو شورایاری محله بابویه در این باره با بیان اینکه این نامه توسط ۱۸ شورایاری محلات این منطقه امضا شده است، گفت: ما به این جدایی شدیدا اعتراض داریم و جای تاسف است که نظرات ما در این رابطه در نظر گرفته نمیشود.
در این نامه، اهالی منطقه ری این جدایی را برخلاف سخنان رهبری که ری را قبله تهران نامیدهاند، دانسته و به تشریح زیانهایی که این منطقه پس از جدایی متحمل میشوند اشاره کردهاند.
ارسال نظر