مراسم افتتاح دو شبکه تلویزیونی ورزش و پویا صبح دیروز با حضور محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهور، سید‌عزت‌الله ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما، اعضای هیات دولت و جمعی از هنرمندان و ورزشکاران در حاشیه جلسه هیات دولت برگزار شد. احمدی‌نژاد در این جلسه ضمن تقدیر از فعالیت‌های ضرغامی بر ایجاد و گسترش شبکه‌های تلویزیونی تاکید کرد و گفت که می‌توانیم هر ماه دو شبکه افتتاح کنیم. به گزارش فارس، وی تصریح کرد: تاکید می‌کنم که افتتاح شبکه پویا پایان ماموریت ما نیست، بلکه آغاز راه است و جا دارد شبکه‌ای ویژه ‌کودکان راه‌اندازی شود و افرادی نظیر آقای قناد، خاله نرگس، عموپورنگ و ... در آن ایفای برنامه کنند. چون انسان تنوع‌طلب و زیاده‌خواه است که البته اینها بد نیستند و عوامل رشد انسان هستند.

وی ادامه داد: ما هنوز شبکه علمی نداریم یا شبکه خلاقیت، شبکه تاریخ، شبکه کارگر، شبکه سلامت، شبکه میراث فرهنگی، شبکه ایران‌شناسی یا یک شبکه‌ای که فقط زیبایی‌ها و عظمت ایران را معرفی کند. چنین شبکه‌ای برنامه بسیاری خواهد داشت یا مثلا عرصه خانواده که برنامه‌سازی در آن توقف و پایان ندارد.

رییس‌جمهور با بیان اینکه رسانه نقطه پایان و محدودیت ندارد، گفت: هر روز یک افتتاح جدید است، امیدوارم این ۸تایی‌هایی که راه‌ می‌‌اندازیم به صد‌تا برسد و آنقدر تنوع باشد که همه علائق و سلایق و سن‌ها بتوانند پاسخ خود را در این شبکه‌ها دریافت کنند. من یادم هست زمانی که شهردار بودم، پیشنهاد راه‌اندازی شبکه کابلی را دادیم تا مردم هر چه می‌خواهند سفارش بدهند. من دوست دارم این مسابقه را ببینم و شبکه‌های مختلفی نظیر شبکه تئاتر داشته باشیم.

هر ساعتی که کودک پای تلویزیون است ساعت پویایی و کمال است

وی در بخش دیگر سخنانش گفت: من به اوقات فراغت اعتقاد ندارم و هر ساعتی که کودک پای تلویزیون است، ساعت پویایی و کمال است. انسان به استراحت، تفریح، یادگیری، ارتباط با دیگران و ... نیاز دارد و امروز رسانه به خوبی می‌تواند بخش مهمی از این نیاز را برطرف ‌کند. خوشحالم که امروز ۱۷ شبکه فعال است و این شبکه‌ها بخشی از نیاز اجتماعی را فراهم می‌کند. وی با اشاره به دو شبکه ورزش و پویا اظهار کرد: این دو شبکه بسیار مهم هستند و من خودم بعضی از پویانمایی‌ها را دیده‌ام؛ هم ایرانی و هم غیر ایرانی، داستان آرش، فرمانروایان مقدس و حضرت سلیمان را دیده‌ام و یک ساعت نیز میخکوب آن بوده‌ام. یکی دیگر از پویانمایی‌هایی که از شبکه پویا دیدم داستانی از آمریکای جنوبی بود و نقش اول آن را یک اسب ایفا می‌کرد.

رییس‌جمهور ادامه داد: داستان این انیمیشن، داستان انقلاب مردم آمریکای لاتین علیه استعمار‌گران بود و تمام سختی‌ها و آرزوهای مردم این سرزمین را به خوبی به تصویر کشیده بود.

بدون عمو پورنگ و امیرمحمد نمی‌توان زندگی کرد

احمدی‌نژاد عنوان کرد: امروز بدون ورزش نمی‌توان زندگی کرد، همان‌طور که نمی‌توان بدون عمو پورنگ، امیرمحمد و آقای روشن‌پژوه زندگی کرد. ما به لحاظ ذخیره فرهنگی بسیار غنی هستیم. اگر یک شبکه بخواهد مباحث تاریخی ما را طرح کند و برای کودک و بزرگسال سازندگی داشته باشد برای هزار سال خوراک داریم. مانند امثال و حکم و داستان‌های مولوی که هر کدام به شکل‌های مختلف قابل ساخت است.

تعصب ملت ایران به میراث فرهنگی تعصب نژادی نیست

به گزارش ایلنا، احمدی‌نژاد پیش از ظهر دیروز(چهار‌شنبه) در آیین نکوداشت ثبت جهانی باغ تاریخی فین و مهارت بافت فرش کاشان در فهرست آثار جهانی یونسکو، امیرکبیر را از جمله انسان‌های بزرگی دانست که در دامان ملت ایران پرورش یافته است و گفت: صحنه شهادت امیرکبیر جزو زیبا‌ترین صحنه‌های انسانی است که در عالم خلق شده چرا که او در برابر همه فشار‌ها، زیاده خواهی‌ها و دروغگویی قدرت‌ها تسلیم نشد و حقوق و عزت ملت را نفروخت. رییس‌جمهور با اشاره به ثبت بافت فرش کاشان نیز گفت: در فرهنگ ایرانی فرش تنها یک زیر انداز نبوده و خانه تنها محل استراحت و خواب نیست، بلکه همه اینها به خاطر آن است که در محل زندگی، انسان، احساس آرامش و مودت پیدا کند که این در تمام سرزمین ایران رایج است. احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه باید از میراث ملموس و معنوی و فرهنگی کشور صیانت کنیم، گفت: تمامی سنت‌های ما ریشه معنوی و آسمانی داشته و برای زندگی بهتر ایجاد شده است؛ همین طور تمامی میراث ملموس کشور نیز هویت و راه آینده ملت ایران است که باید حفظ شود. رییس‌جمهور همچنین با تاکید بر اینکه «صیانت از هنر و زیبایی‌های زندگی، یک ماموریت همگانی است»، گفت: کسانی خیال نکنند که با به هم زدن این آثار و ایجاد برج‌ها و تیرآهن‌ها زندگی بهتر می‌شود؛ هرگز این چنین نیست و باید از میراث فرهنگی ملموس و معنوی صیانت کرد. رییس‌جمهور با بیان اینکه مردم ایران و از جمله کاشانی‌ها در طول سالیان طولانی روحیه بالای انسانی، معنوی و توحیدی خود را با تعصب و جدیت حفظ کرده‌اند، گفت: ملت ایران به میراث خود می‌بالد و به آن تعصب دارد، اما این تعصب، تعصبی قومی، نژادی و قبیله‌ای نیست بلکه عشق به راه تعالی انسانی است.